Tesekkur ederim.Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun bitanem RABBIM şifa nasip etsinŞimdi eve geldik. Tartıldım ve
Geçen hafta 81.3
Bu hafta 82.2
Fark +500
Malesef böyle oldu.Allahtn listede değilim. Etkilesem daha da üzülürdüm. Aslinda baya iyi gidiyordum şalı gün 80leri falan görmüştüm ama 2 gece hastanede yattık. Azonce geldik eve. Ben de hastane yemeği yiyemiyorum artık saldık iyice ne bulursam onu yedim kantinden. Inşallah bu hafta toparlarız kızım da ben de. Azonce çorba koydum onu yeriz birlikte kahvaltı olarak
ne güzel.böyle mesajları okudukça ben de mutlu oluyorum
Ben de seninle gurur duyuyorum .ben de bu ara daha dikkatli olmaya başladım
sen de bırakmayacaksın inat edeceksin.bak hemen bugün keke gömülmüssün.yapmaNe güzel . .. hiç kiskanmadim ki.. benim de 62.1 ken kesin 61 ler gelir diodum . Utanmasam 63 olcek misim
abow
geçmiş olsunHerkese günaydın. Kilo veren herkesi tebrik ederim. Kızım hastalandı hastanelerdeyiz. Oyuzden tartılamadım şu anda. 3 gündür menü de yazamadim. Kızım biraz toparlasın yeniden donucem inşallah.
ay şu an küçülüyor,kilo vermek daha kolay.ama dediğin olaytamamen bizim insiyatifimizde canım.hafta sonu rehavete kapılmamak lazımobezzto ay geri geri mi gidiyor ne.şunu farkettim ki pztsi kilo almadan sabit bile çıksan Cumaya eksi çıkıyorsun bir şekilde.ama artı olunca cumaya anca aldığını veriyorsun.haftasonlarına dikkat etmek lazım
Her zaman olmaz tabii ki ama ölçülu yersen ben tartıda yine güzel rakamlar göreceğine inanıyorumTeşekkürler kızlar ben ki önüme gelen güzel bi yemeğe asla hayır diyemeyen biriydim her çarşamba düzenli olarak gittiğim bi grubum var her hafta tatlı ve börek geliyor önüme kesinlikle yemiyorum sadece çay içip eve geliyorum bazen çorba olursa yiyorum mesela bunu başarabileceğimi hiç düşünmezdim ama tartıda gördüğüm eksiler beni motive ediyor. Ama bazen de dayanamıyorum tabi her zaman olmuyor bu
sen de bırakmayacaksın inat edeceksin.bak hemen bugün keke gömülmüssün.yapma
abownutkum tutuldu
Çok teşekkür ederim.
geçmiş olsun
ay şu an küçülüyor,kilo vermek daha kolay.ama dediğin olaytamamen bizim insiyatifimizde canım.hafta sonu rehavete kapılmamak lazım
Çok geçmiş olsun bitanem RABBIM şifa nasip etsin
sen de bırakmayacaksın inat edeceksin.bak hemen bugün keke gömülmüssün.yapma
abownutkum tutuldu
geçmiş olsun
ay şu an küçülüyor,kilo vermek daha kolay.ama dediğin olaytamamen bizim insiyatifimizde canım.hafta sonu rehavete kapılmamak lazım
Yalandan ağlama kız ..kalk bi Program neyin edek. wahyyahhy halimize bugün Spor yaparak gel aksam à her gün yapiom zaten diosan da bugün daha çok unu yap gel olmamiii
İnşallah canım hepimiz hedef kilomuza ulaşırızHer zaman olmaz tabii ki ama ölçülu yersen ben tartıda yine güzel rakamlar göreceğine inanıyorum
Evet evet obztecim canim. Bal değil reçel di amanın. Aksama karnabahar yapcamCuma falan dinlemedim sporumu yapıp geldim arkadaşlar
Herkes bugün muhakkak sporunu yapsın, özelliklevorones çünkü sabah balı kaymağı götürdü
Sabah bi gicik oldum . Da toparladim kendimi sonrasen de bırakmayacaksın inat edeceksin.bak hemen bugün keke gömülmüssün.yapma
abownutkum tutuldu
geçmiş olsun
Dolunay etkisi tartida arti mi çıkarır ki. Moral bozup vücut ağrısı yapiosa bak o ben de mevcut
Ay valla sen pek istikrarlisin. Benı listeye almazdi ilk deneME haftaları kaptanim @_AYNURA_ nasıl aglamistim telefn basındaunutmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?