Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Şimdi eve geldik. Tartıldım ve
Geçen hafta 81.3
Bu hafta 82.2
Fark +500
Malesef böyle oldu.Allahtn listede değilim. Etkilesem daha da üzülürdüm. Aslinda baya iyi gidiyordum şalı gün 80leri falan görmüştüm ama 2 gece hastanede yattık. Azonce geldik eve. Ben de hastane yemeği yiyemiyorum artık saldık iyice ne bulursam onu yedim kantinden. Inşallah bu hafta toparlarız kızım da ben de. Azonce çorba koydum onu yeriz birlikte kahvaltı olarak

Çok geçmiş olsun bitanem RABBIM şifa nasip etsin

ne güzel.böyle mesajları okudukça ben de mutlu oluyorum

Ben de seninle gurur duyuyorum .ben de bu ara daha dikkatli olmaya başladım

Teşekkürler kızlar ben ki önüme gelen güzel bi yemeğe asla hayır diyemeyen biriydim her çarşamba düzenli olarak gittiğim bi grubum var her hafta tatlı ve börek geliyor önüme kesinlikle yemiyorum sadece çay içip eve geliyorum bazen çorba olursa yiyorum mesela bunu başarabileceğimi hiç düşünmezdim ama tartıda gördüğüm eksiler beni motive ediyor. Ama bazen de dayanamıyorum tabi her zaman olmuyor bu

Ne güzel . .. hiç kiskanmadim ki.. benim de 62.1 ken kesin 61 ler gelir diodum . Utanmasam 63 olcek misim
sen de bırakmayacaksın inat edeceksin.bak hemen bugün keke gömülmüssün.yapma

Geçen haftaki kilom : 94.6
Bu haftaki kilom : 92.3
Fark : - 2.3
moni Wydra vorones
abownutkum tutuldu

Herkese günaydın. Kilo veren herkesi tebrik ederim. Kızım hastalandı hastanelerdeyiz. Oyuzden tartılamadım şu anda. 3 gündür menü de yazamadim. Kızım biraz toparlasın yeniden donucem inşallah.
geçmiş olsun

ay şu an küçülüyor,kilo vermek daha kolay.ama dediğin olaytamamen bizim insiyatifimizde canım.hafta sonu rehavete kapılmamak lazım

Her zaman olmaz tabii ki ama ölçülu yersen ben tartıda yine güzel rakamlar göreceğine inanıyorum

Çok geçmiş olsun bitanem RABBIM şifa nasip etsin

Çok teşekkür ediyorum

Sabah mesaj attım ama gönderilmemiş. Hastaneye gidiyordum. Adet hala olmadım 12 gün geçti ve kaldım böyle. Başka sağlık sorunlarımda çıktı. Sabah daha geç tartılsaydım kilom biraz daha az çıkardı ama geçen hafta ile aynı moni . Kilo almadığıma şükrediyorum şu an bu durumda çünkü şiştim yani bi olsaydım kurtulsaydım.

Sabah bi gicik oldum . Da toparladim kendimi sonra

Dolunay etkisi tartida arti mi çıkarır ki. Moral bozup vücut ağrısı yapiosa bak o ben de mevcut

Ay valla sen pek istikrarlisin. Benı listeye almazdi ilk deneME haftaları kaptanim @_AYNURA_ nasıl aglamistim telefn basında unutmam.

Moralini bozma canım gel gitler hep oluyor. Haftaya daha iyisini yaparsın..:)

Üç haftada 5 kilo verdim çok şükür ama ilk kilolar hızlı gidiyor birde benim kilom fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…