sara_28 canım inşallah her şey gönlünüzden geçtigi gibi devam ediyordur.bizi habersiz bırakma
Bir de konuyu burada anlatman bende güzel bir farkındalık yarattı.gittim smear testi yaptırdım, mamografi için haftaya gidicem..
Kızlar siz de ihmal etmeyin kontrollerinizi yaptırın
Canım pazartesi günü ameliyat olacak annem inşallah Allah yardımcısı ve yardımcımız olsun ameliyat başarılı geçsin kemoterapi süreci olumlu olsun ve hastalık bir daha nüksetmesin dua edin nolur moral olarak çok kötüyüm ama annemin yanında basit bir ameliyata giriyormuş gibi davranıyoruz ancak kendisi bir çok şeyin farkında ve oda biz üzülmeyelim diye bilmiyormuş gibi davranıyor
Smear testi rahim ve Rahim ağzı kanserinin teşhisi için geçerli yumurtalık kanserini teşhis edemiyor canım bilgin olsun bunun için CA125 testi belirleyici değerler yüksek çıkarsa ultrason ve tomografiyle teşhis konuyor
Allah yardımcınız olsun güc kuvvet versin hepinize.moral bozmak yok, her sey güzel olacak diye düsünün olsun inşallahCanım pazartesi günü ameliyat olacak annem inşallah Allah yardımcısı ve yardımcımız olsun ameliyat başarılı geçsin kemoterapi süreci olumlu olsun ve hastalık bir daha nüksetmesin dua edin nolur moral olarak çok kötüyüm ama annemin yanında basit bir ameliyata giriyormuş gibi davranıyoruz ancak kendisi bir çok şeyin farkında ve oda biz üzülmeyelim diye bilmiyormuş gibi davranıyor
Smear testi rahim ve Rahim ağzı kanserinin teşhisi için geçerli yumurtalık kanserini teşhis edemiyor canım bilgin olsun bunun için CA125 testi belirleyici değerler yüksek çıkarsa ultrason ve tomografiyle teşhis konuyor
Rabbim yardımcınız olsun saracım.
Allah yardımcınız olsun güc kuvvet versin hepinize.moral bozmak yok, her sey güzel olacak diye düsünün olsun inşallah
Yaa demek yumurtalık farklı oluyor onu da öğrendiğimiz iyi oldu.smear verirken yumurtalıklarada baktı ama problem yok dedi.ayrıca bir kan falan da vermedim
Sizlerin sayesinde bütün hastalara dua ediyorumCanım pazartesi günü ameliyat olacak annem inşallah Allah yardımcısı ve yardımcımız olsun ameliyat başarılı geçsin kemoterapi süreci olumlu olsun ve hastalık bir daha nüksetmesin dua edin nolur moral olarak çok kötüyüm ama annemin yanında basit bir ameliyata giriyormuş gibi davranıyoruz ancak kendisi bir çok şeyin farkında ve oda biz üzülmeyelim diye bilmiyormuş gibi davranıyor
Allah korusunAmin canım sağolasın inşallah güzel olacak herşeybuna inanıyorum inanmak istiyorum
Herhangi bir kist gibi durum olsa ultrasonda görünürdü canım Allah korusun öyle bişey kimsenin başına gelmesin ama CA125 testi bu hastalığın teşhisinde bakılan bir test aklında bulunsun
Annemin doktorunun dediğine göre bu hastalığın 30 çeşidi varmış ve sadece 1-2 tanesi genetik geçişliymiş annemin hastalığı genetik geçişli olandan olursa kızkardeşimle bana da genetik tanı yaptıracakmış sizleride düşünmeliyiz dedi ama ben şimdi bunu hiç düşünmüyorum annem iyileşsin önemli olan o
Ben birşey merak ediyorum kaptanım, acaba şuan yarışmaya bende dahil miyim?***10. Takım 610. ETAP ***
Obezzto(78,1/77,5/0,6/%0,77)
IKokunhuzur (65,9/65,0/0,9/% 1,37)
GIDI (96,0/95,5/0,5/%0,52)
optumkibby(55,0/54,8/0,2/%0,36)
Kumsal ve Deniz(96,1/95,5/0,6/% 0,62)
april1109 (63,7/62,0/1,7/% 2,67)Mezun olmak istiyor.
zeyneppk ( 68,3 ///%)Sabit.
gezegenfeza(72,5/71,8/0,7/%0,97)
ya habibi55(88,5///%)Kilo bildiriminde bulunmadı.
10. Takım Ortalaması : %0,809
10. Takım, takım içi üyeler
gulsahhh01(61,0/60,8)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: 64 h:55
Amor-a(53,0/53,0)Yeni üye, bt: 29.12.2018 bk: 54 h:47
sade01(67,4/67,1)577. etapta 62,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. tk g:11.1.2019( b.kilosu:68 h: 58)
nesyaaaaa( 69,7/b)Yeni üye, bt: 25.012.2018 bk: 72 h:63
shezofren88( 93,0/91,5)Yeni üye, bt: 24.01.2019 bk: 94 h:?
60kiloyum(82,0/80,8)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
sekerportakalimm (67,7/67,4) Mezun üye geri döndü(61,7). H:62
breeze3535(74,2/73,5)Mezun üye geri döndü(60,3). h:65
havlemina(64,7/64,5)
karamelli_turta(56,6/56,8)
ssy (94,6/92,3) Mezun üye geri döndü(?etap). h:75
gitsinkilolar02(81,3/82,2)
Kimleri goruyorimmmmKilom 67,6 yi gördü diyetisyende
Çok azmış ya, hiç yaptın mı@Ssy8491 canım benim detoks listem bu. Incele bakalım seninkine uyuyormu?
Bari ıvır zıvır yiyerek sporunu ziyan etmeBen spordan geldim .hu huuuu . 30 dk yuruys 10 dk bisiklet ama iyi yoruldum. Tabi öncesinde bebekleri yıka. Gel kendin yıkan mutfak vs. Derken . ..
Ay abla tam basina oturdum cayın ki . Canım çok tatlı çekio. .hurma ve cig kuruyemiş yicem . Bi de gunkurusu .Bari ıvır zıvır yiyerek sporunu ziyan etme
sen yinede unutma , ihmal etme muhakkak yaptır testini. Ihmale gelmeyen bir hastalık Allah bu dertten muzdarip herkese şifa versinAmin canım sağolasın inşallah güzel olacak herşeybuna inanıyorum inanmak istiyorum
Herhangi bir kist gibi durum olsa ultrasonda görünürdü canım Allah korusun öyle bişey kimsenin başına gelmesin ama CA125 testi bu hastalığın teşhisinde bakılan bir test aklında bulunsun
Annemin doktorunun dediğine göre bu hastalığın 30 çeşidi varmış ve sadece 1-2 tanesi genetik geçişliymiş annemin hastalığı genetik geçişli olandan olursa kızkardeşimle bana da genetik tanı yaptıracakmış sizleride düşünmeliyiz dedi ama ben şimdi bunu hiç düşünmüyorum annem iyileşsin önemli olan o
Ohh iyi hiç değilse sabah yediklerini yakmıştırsınBen spordan geldim .hu huuuu . 30 dk yuruys 10 dk bisiklet ama iyi yoruldum. Tabi öncesinde bebekleri yıka. Gel kendin yıkan mutfak vs. Derken . ..
hiç yapmadım. Az mı gezom? Bir @Ssy8491 nin detoks listesine bak bir de benimkine. Benimki bildiğin diet menüsü gibi kalıyor onunkinin yanındaÇok azmış ya, hiç yaptın mı
Miktarı abartmaAy abla tam basina oturdum cayın ki . Canım çok tatlı çekio. .hurma ve cig kuruyemiş yicem . Bi de gunkurusu .
mezuniyetin hayırlı olsun canım.Merhabakar kızlar kilom 62 benim
Daha iyi bir haberle gelmek isterdim ama kend i sağlık sorunlarım bir yana birde 2 yaşında kızım dün birden kekelemeye başladı koşturmacadan bakamıyorum üst üste geliyor herşey cok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?