Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım pazartesi günü ameliyat olacak annem inşallah Allah yardımcısı ve yardımcımız olsun ameliyat başarılı geçsin kemoterapi süreci olumlu olsun ve hastalık bir daha nüksetmesin dua edin nolur moral olarak çok kötüyüm ama annemin yanında basit bir ameliyata giriyormuş gibi davranıyoruz ancak kendisi bir çok şeyin farkında ve oda biz üzülmeyelim diye bilmiyormuş gibi davranıyor

Smear testi rahim ve Rahim ağzı kanserinin teşhisi için geçerli yumurtalık kanserini teşhis edemiyor canım bilgin olsun bunun için CA125 testi belirleyici değerler yüksek çıkarsa ultrason ve tomografiyle teşhis konuyor

Rabbim yardımcınız olsun saracım.

Allah yardımcınız olsun güc kuvvet versin hepinize.moral bozmak yok, her sey güzel olacak diye düsünün olsun inşallah

Yaa demek yumurtalık farklı oluyor onu da öğrendiğimiz iyi oldu.smear verirken yumurtalıklarada baktı ama problem yok dedi.ayrıca bir kan falan da vermedim

Amin canım sağolasın inşallah güzel olacak herşey buna inanıyorum inanmak istiyorum

Herhangi bir kist gibi durum olsa ultrasonda görünürdü canım Allah korusun öyle bişey kimsenin başına gelmesin ama CA125 testi bu hastalığın teşhisinde bakılan bir test aklında bulunsun

Annemin doktorunun dediğine göre bu hastalığın 30 çeşidi varmış ve sadece 1-2 tanesi genetik geçişliymiş annemin hastalığı genetik geçişli olandan olursa kızkardeşimle bana da genetik tanı yaptıracakmış sizleride düşünmeliyiz dedi ama ben şimdi bunu hiç düşünmüyorum annem iyileşsin önemli olan o

Sizlerin sayesinde bütün hastalara dua ediyorum

Allah korusun

Ben birşey merak ediyorum kaptanım, acaba şuan yarışmaya bende dahil miyim?
İsimlerin yanında yeni üye gibi ifadeler kullanılıyor bende hiçbirşey yok!! Daha üyeliğe geçemedimmi

Sabah
2 dilim ekmekle peynirli tost

Ara
1 domates
1 avuç yaban mersini
1 dilim peynir
Roka

Ara
3 kuru erik
1 tüm ceviz

Akşam
Büyük kâse salata
2 y.k. bulgur pilavı
2 y.k. et kavurma
5 kaşık kadar yoğurt

Son ara
Birkaç kaşık yoğurt yerim

Su +3
Spor
30 dakika bisiklet
6 dakika yağ yakma egzersizi
Wydra

sen yinede unutma , ihmal etme muhakkak yaptır testini. Ihmale gelmeyen bir hastalık Allah bu dertten muzdarip herkese şifa versin

Ben spordan geldim .hu huuuu . 30 dk yuruys 10 dk bisiklet ama iyi yoruldum. Tabi öncesinde bebekleri yıka. Gel kendin yıkan mutfak vs. Derken . ..
Ohh iyi hiç değilse sabah yediklerini yakmıştırsın

Çok azmış ya, hiç yaptın mı
hiç yapmadım. Az mı gezom? Bir @Ssy8491 nin detoks listesine bak bir de benimkine. Benimki bildiğin diet menüsü gibi kalıyor onunkinin yanında

mezuniyetin hayırlı olsun canım.
belki cümle kurmaya çalışıyordur, bir uzmana göster için de rahat eder. kolaylıklar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…