acil şifalar diliyorum saramCanım pazartesi günü ameliyat olacak annem inşallah Allah yardımcısı ve yardımcımız olsun ameliyat başarılı geçsin kemoterapi süreci olumlu olsun ve hastalık bir daha nüksetmesin dua edin nolur moral olarak çok kötüyüm ama annemin yanında basit bir ameliyata giriyormuş gibi davranıyoruz ancak kendisi bir çok şeyin farkında ve oda biz üzülmeyelim diye bilmiyormuş gibi davranıyor
Smear testi rahim ve Rahim ağzı kanserinin teşhisi için geçerli yumurtalık kanserini teşhis edemiyor canım bilgin olsun bunun için CA125 testi belirleyici değerler yüksek çıkarsa ultrason ve tomografiyle teşhis konuyor
Sizlerin sayesinde bütün hastalara dua ediyorum
sen yinede unutma , ihmal etme muhakkak yaptır testini. Ihmale gelmeyen bir hastalık Allah bu dertten muzdarip herkese şifa versin
acil şifalar diliyorum saram
Güzelmiş kuzum ama biraz daha kilo verdikten sonra daha uygun olur sanırımHercai91 canım benim detoks listem bu. Incele bakalım seninkine uyuyormu?
Evet kuzum biraz öyle olmuş ben hep salata tükettim yaOhh iyi hiç değilse sabah yediklerini yakmıştırsın
hiç yapmadım. Az mı gezom? BirHercai91 nin detoks listesine bak bir de benimkine. Benimki bildiğin diet menüsü gibi kalıyor onunkinin yanında
RABBIM yardımcınız olsun şifa nasip etsin ablamCanım pazartesi günü ameliyat olacak annem inşallah Allah yardımcısı ve yardımcımız olsun ameliyat başarılı geçsin kemoterapi süreci olumlu olsun ve hastalık bir daha nüksetmesin dua edin nolur moral olarak çok kötüyüm ama annemin yanında basit bir ameliyata giriyormuş gibi davranıyoruz ancak kendisi bir çok şeyin farkında ve oda biz üzülmeyelim diye bilmiyormuş gibi davranıyor
Smear testi rahim ve Rahim ağzı kanserinin teşhisi için geçerli yumurtalık kanserini teşhis edemiyor canım bilgin olsun bunun için CA125 testi belirleyici değerler yüksek çıkarsa ultrason ve tomografiyle teşhis konuyor
Evet.istedigin vakit uygulaGüzelmiş kuzum ama biraz daha kilo verdikten sonra daha uygun olur sanırım
Bende çok beğendim sizinkini. Yaptınız mı daha önce nasıl etkisiEvet.istedigin vakit uygula
Yavrum uyusandi. Beben mi var sanki benim gibi 6.30 mesai baslio gece delik delik. Haftasonu ezandAn önce kalkmak
Ben de dün yazamadım ay hemen yazayımDünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dikim ekmek
Ara 1 dilim kek
Öğle
Kepekli ekmekten tost
Ayran
Ara 1 hurma
Akşam
4 yok bulgur
4 yk et
Salata
1 hurma
Ara 1 fincan kabak çekirdeği (evde yapılmış )
Su 3 lt
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?