Geçmiş olsunGünaydın 10.takım
Hafta sonunuz mutlu ve sağlıklı geçer inşallah.bir de cıssız tabii
Benim boğazlar kilitlenmiş, koku alma duyusu yine kayboldu.evde olan ilaçlar ve c vitaminiyle günü kurtarmaya çalışıcam
Geçmiş olsun, benimde öksürük vardı, dün danıştım, keçi boynuzu özü içecem 1 tatlı kaşığıGünaydın 10.takım
Benim boğazlar kilitlenmiş, koku alma duyusu yine kayboldu.evde olan ilaçlar ve c vitaminiyle günü kurtarmaya çalışıcam
Sağol canım bakalım araştırıyoruz bir pedagoga gideceğiiz hafta içi yine buralardayım gelirim sizi özlerim bennmezuniyetin hayırlı olsun canım.
belki cümle kurmaya çalışıyordur, bir uzmana göster için de rahat eder. kolaylıklar diliyorum.
Geçmiş olsun. Adaçayı da çok iyi geliyor boğaz ağrısına.Günaydın 10.takım
Kız bu nasıl ara kek !!bu nası kahvaltı çorbaHerkese hayırlı günler. Ben de dünkü menümü yazayım
22 ŞUBAT CUMA MENÜM
SABAH 1kase tarhana çorbası
ARA 1dilim kek
ARA 1elma
AKŞAM 5kofte bol salata
Spor olarak 15dakika eliptik yapabildim
Wydra
RABBIM yardımcınız olsun şifa nasip etsin ablam
yok hiç yapmadım.bana bunu diyetisyen ödem tuttuğumda vermisti ve iki gün yap demişti.ben sabah diger öğünlere görece daha çeşitli yiyorum, sabah doymam diye düşündüm cesaret edemedimBende çok beğendim sizinkini. Yaptınız mı daha önce nasıl etkisi
benimde gün 6.30 da başlıyor canım.bebe yok ama büyük bebe var üç tane.tek artım gece uyuyorum işte..Yavrum uyusandi. Beben mi var sanki benim gibi 6.30 mesai baslio gece delik delik. Haftasonu ezandAn önce kalkmak
aa iyi oldu hatırlattığın gezom.ben de bir de soğuk sıkım çörek otu yağı var.o da boğaza iyi geliyor aklında olsunGeçmiş olsun, benimde öksürük vardı, dün danıştım, keçi boynuzu özü içecem 1 tatlı kaşığı
sağol canım.adaçayını hiç içemiyorum nedenseGeçmiş olsun. Adaçayı da çok iyi geliyor boğaz ağrısına.
ohh harika haber :)Kızlar bugün dunden eksi çıktım. OH beaa rahatladim. Daha mutluyum. Ama tabi yetmez bu hafta iyi bı eksi ile gelmeliyim
Soğuk sıkım çörek otu yağı bende aldım, sordum, her zaman deyil arada içebilirsin dediyok hiç yapmadım.bana bunu diyetisyen ödem tuttuğumda vermisti ve iki gün yap demişti.ben sabah diger öğünlere görece daha çeşitli yiyorum, sabah doymam diye düşündüm cesaret edemedim
benimde gün 6.30 da başlıyor canım.bebe yok ama büyük bebe var üç tane.tek artım gece uyuyorum işte..
aa iyi oldu hatırlattığın gezom.ben de bir de soğuk sıkım çörek otu yağı var.o da boğaza iyi geliyor aklında olsun
sağol canım.adaçayını hiç içemiyorum nedensebitki çaylarını çok severim ama onun kokusu beni rahatsız ediyor
ohh harika haber :)
yok hiç yapmadım.bana bunu diyetisyen ödem tuttuğumda vermisti ve iki gün yap demişti.ben sabah diger öğünlere görece daha çeşitli yiyorum, sabah doymam diye düşündüm cesaret edemedim
benimde gün 6.30 da başlıyor canım.bebe yok ama büyük bebe var üç tane.tek artım gece uyuyorum işte..
aa iyi oldu hatırlattığın gezom.ben de bir de soğuk sıkım çörek otu yağı var.o da boğaza iyi geliyor aklında olsun
sağol canım.adaçayını hiç içemiyorum nedensebitki çaylarını çok severim ama onun kokusu beni rahatsız ediyor
ohh harika haber :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?