Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kahvaltı : 4 kaşık menemen
2 dilim ekmek
Çeyrek simit

Kahve

Akşam : ızgara bonfile kuşbaşı et (yemekteydik)
ızgara sebze
salata çeşitleri vs
lavaş

Kahve çay

Su 2.5 lt

Sabah tuzlu geldi aslında normal ama ben az tuzlu yediğimden simit bile tuzlu geldi sevmedim akşamda çok çabuk doydum demekki artık vücut istemiyor

Kızlar bugün misafirim vardı daha dün dedim hayır diyebiliyorum zararlı şeylere diye bugünse kantarın Topuzu kaçtı.kendi kendime nazar ettim

Sabah kahvaltı yapamadım telaşeden

Öğlen
Birkaç kaşık börülce salatası
4-5 etli çiğ köfte
Bir yemek kaşığı makarna salatası
Bir kurabiye
Bir tane paçanga böreği
Biraz kabak tatlısı

Akşam
1 paçanga böreği
2-3 çiğ köfte
Bir iki çatal kabak tatlısı

Su 2 litre kadar

Spor yapamadım ama çok yoruldum hiç oturmadım. Oğlumda rahatsızlandı doktora götürdük eve yeni girdik. Çok şiş hissediyorum kendimi bugün tam üç şişe maden suyu içtim midem kaldırmıyor artık çok yediğim zaman galiba

Tebrikler güzel takimim

Ben de menumu yazayım
Sabah yulaflı omlet 2 çatal patates
Ara 1 elma
Öğle 4 5 kaşık mısır unu kavurması (bu diyete zararlı mi bilemedim yorumlarsanız sevinirim) önce glutensiz sonuçta diye yedim ama sonra pisman oldum sonuçta mısır .
Akşam 4jasik kuru fasulye 2kasik bulgur pilavı 1 kase yoğurt
Spor 15 dakika eliptik 30 dakika leslie
Wydra moni çook geçmiş olsun kaptancim.

4 hurma çok olmuş kiz. Salatanda da ne diyé nohut varsa ama masallah güzel döndün sahalarà sevdim ben menunu

Amaninnnn borekleeeeerrr. . Oglusuna gecmis olsn

bugünkü menüm
sabah
1 yumurtadan sucuklu omlet
2 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 çay kaşığı reçel

öğle : 1 çiğ köfte dürüm+ ayran

ara: eti form mısır patlağı+ 1 elma

akşam : 5 ceviz+ 5 kuru kayısı

ara: 1 fincan leblebi

su: 3 lt
spor : 45 dk tempolu yürüyüş

Sabah ekMK simit yemisin. Akşam bari lavas yamesen di

Sen kaç yaşındaydin obezcm. Ay bi de ben sana ne diyé hitap etsem .böyle kırıcı oluom obez dedim die küçükken ablam beni dovmustu o gelio aklıma

Sabah saat 10.00
Sucuklu 2 yumurta ile menemen
4 zeytin
Peynir Cecil
1 parça ekmek
Ara yok
.aksam 17.00
1 tabak yumurtalı ıspanak kavurma
2 kaşık kadar spagetti makarna
Yoğurt 2 kaşık mercimek çorba
turp
Çay saati 22 00
1 avuç beyaz leblebi
2 hurma 1 kayısı kurusu
1 avuçtan az igde
Spor yok su 3lt olmstr
Wydra

Ay canım dürüm cigköfte çekti
Ay aksam bişi yememiisn yav .
Yuruyusunu kiskandim. Ben yapamadim bugün maşallah sana. Bu hafta da güzel bi eksi ile geleceksin

Ben de misirdan uzak dururm diyet zamanalrj . Dediğin gibi un mısır yanii . İnsanin içi pek rahat etmio

Bi yorgun ve uykusuzum ki. . Evde kombi yanmio sabahtan. Arıza varmış . Üşümek ne kötü biseymis ya. Evde bsii yapasim yoktu zaten. İyice kalakaliom oldgm yerde . TOBÉ YA NE GUZel Yaz geliodu yeniden KAR geldi Yani yarin BURda Da olacakmis

3 öğününde karbonlu olmuş canım. Malesef mısır unuda beyaz un kadar zararlı diyordu karatay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…