Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Işte birde beni düşün , hep üşüyorum

Abla görsen . Ellrim hiç isinmadi. Burnum usuyör ya. Bizim merkezi sistem . Meğer ne büyük nimetmis evde ince giyinmek Vs. Sen Hep usumee ya
Bu hafta başı ciddî ciddî burunluk aradık , meğer ne kadar burnu üşüyen varmış. Insanlar örgüden örüp burunlarına takmış

Ay canım dürüm cigköfte çekti
Ay aksam bişi yememiisn yav .
Yuruyusunu kiskandim. Ben yapamadim bugün maşallah sana. Bu hafta da güzel bi eksi ile geleceksin

bende uzun zamandır yemiyordum. dürüm yiyince akşam kısmak istedim . hergün yapmaya çalışıyorum.koşu bandım var saat geç bile olsa yapıyorum bazen..arada dinlemekten gerekiyor inşallah daha daha dikkatli olmayı düşünüyorum..adet olmam yakınlaştı tatlı yememek için zor dayanıyorum

havalar çok dengesiz bende dün üşşüttüm galiba mide ağrısından duramadım bugün

oğluna geçmiş olsun.aksama spor yapsaymışsın idare edermiş ama..

Sen kaç yaşındaydin obezcm. Ay bi de ben sana ne diyé hitap etsem .böyle kırıcı oluom obez dedim die küçükken ablam beni dovmustu o gelio aklıma
ben bu sene 44 olucam.sen yine bana obez demeye devam et

ablanın eline sağlık.
Obezim benimle yaşıt ya 43 Yada 44, ben 44 oldum

Bu hafta başı ciddî ciddî burunluk aradık , meğer ne kadar burnu üşüyen varmış. Insanlar örgüden örüp burunlarına takmış
ayy hep derim biri burunluk örse diye :)) demek tek ihtiyacı olan ben değilmişim

havalar çok dengesiz bende dün üşşüttüm galiba mide ağrısından duramadım bugün
geçmiş olsun.cuma günü güneş vardi dün kartopu oynadı çocuklar

Ören olursa banada al

teşekkür ederim .. evet çok değişken hava

mutlu pazarlar kızlarrr
haftasonu hepimiz kahvaltıyı da öğlen yemeğini de akşam yemeğini de özenerek yiyoruz yıllardır. tabi miktar ve çeşit kaçıyor. diyet kapsamında bu orantıyı ayarlayabilmek ama aynı zamanda da zevkle yemek için sağlıklı malzemelerle biraz özenerek güzel seçenekler ortaya çıkarabiliriz. inanın isteyince oluyor
mesela ben bugün sabah-öğle öğünüme şahane bir omlet hazırladım. içeriği çok güzeldi. başka birşey aramadım. diğer öğünleri de öylece ayarlayabiliriz. azcık mutfağa girmek gerekiyor pratik sade yiyecekler için. çok vakit de almıyor.

Selamlar herkese mutlu pazarlar.. Dün bütün gün gezmedeydim hiç giremedim siteye. Dışarda olunca ipin ucu kaçtı malesef.

Cumartesi

Sabah;
Tam buğday ekmekli soğuk sandviç, sade filtre kahve.

Öğle;
1 tabak patates kızartması, bir küçük dilim browni.

Akşam;
1 kase domates çorbası.

Gün içinde 3 kare çikolata yedim malesef.

Su 2 lt.
Spor yok ama 25.000 adım atmışım.

moni Wydra

Çok üzgünüm böyle bi menüyle geldiğim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…