- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Işte birde beni düşün , hep üşüyorumBi yorgun ve uykusuzum ki. . Evde kombi yanmio sabahtan. Arıza varmış . Üşümek ne kötü biseymis ya. Evde bsii yapasim yoktu zaten. İyice kalakaliom oldgm yerde . TOBÉ YA NE GUZel Yaz geliodu yeniden KAR geldi Yani yarin BURda Da olacakmis
Vuhuuu sen artık ona iskeletor de, aman bidaha dövmesin dikkat et. Der demez kaçHe ya. Bi de görsen ablam şimdi 40 yaşında tam bi diyetkolik 1.67 boysa 50 Kilo bi iskeletor. Öyle birine sen obez de
Abla görsen . Ellrim hiç isinmadi. Burnum usuyör ya. Bizim merkezi sistem . Meğer ne büyük nimetmis evde ince giyinmek Vs. Sen Hep usumee yaIşte birde beni düşün , hep üşüyorum
Yok öyle de demem. Onun diyetik haline hiç hiç karismim ben. Aman ben almimmVuhuuu sen artık ona iskeletor de, aman bidaha dövmesin dikkat et. Der demez kaç
Bu hafta başı ciddî ciddî burunluk aradıkAbla görsen . Ellrim hiç isinmadi. Burnum usuyör ya. Bizim merkezi sistem . Meğer ne büyük nimetmis evde ince giyinmek Vs. Sen Hep usumee ya
Bu hafta başı ciddî ciddî burunluk aradık, meğer ne kadar burnu üşüyen varmış. Insanlar örgüden örüp burunlarına takmış
Ay canım dürüm cigköfte çekti
Ay aksam bişi yememiisn yav .
Yuruyusunu kiskandim. Ben yapamadim bugünmaşallah sana. Bu hafta da güzel bi eksi ile geleceksin
havalar çok dengesizBi yorgun ve uykusuzum ki. . Evde kombi yanmio sabahtan. Arıza varmış . Üşümek ne kötü biseymis ya. Evde bsii yapasim yoktu zaten. İyice kalakaliom oldgm yerde . TOBÉ YA NE GUZel Yaz geliodu yeniden KAR geldi Yani yarin BURda Da olacakmis
oğluna geçmiş olsun.aksama spor yapsaymışsın idare edermiş ama..Kızlar bugün misafirim vardı daha dün dedim hayır diyebiliyorum zararlı şeylere diye bugünse kantarın Topuzu kaçtı.kendi kendime nazar ettim
Sabah kahvaltı yapamadım telaşeden
Öğlen
Birkaç kaşık börülce salatası
4-5 etli çiğ köfte
Bir yemek kaşığı makarna salatası
Bir kurabiye
Bir tane paçanga böreği
Biraz kabak tatlısı
Akşam
1 paçanga böreği
2-3 çiğ köfte
Bir iki çatal kabak tatlısı
Su 2 litre kadar
Spor yapamadım ama çok yoruldum hiç oturmadım. Oğlumda rahatsızlandı doktora götürdük eve yeni girdik. Çok şiş hissediyorum kendimi bugün tam üç şişe maden suyu içtim midem kaldırmıyor artık çok yediğim zaman galiba
ben bu sene 44 olucam.sen yine bana obez demeye devam etSen kaç yaşındaydin obezcm. Ay bi de ben sana ne diyé hitap etsem .böyle kırıcı oluom obez dedim die küçükken ablam beni dovmustu o gelio aklıma
ablanın eline sağlık.
Obezim benimle yaşıt ya 43 Yada 44, ben 44 oldum
ayy hep derim biri burunluk örse diye :)) demek tek ihtiyacı olan ben değilmişimBu hafta başı ciddî ciddî burunluk aradık, meğer ne kadar burnu üşüyen varmış. Insanlar örgüden örüp burunlarına takmış
geçmiş olsun.cuma günü güneş vardi dün kartopu oynadı çocuklarhavalar çok dengesizbende dün üşşüttüm galiba mide ağrısından duramadım bugün
Ören olursa banada aloğluna geçmiş olsun.aksama spor yapsaymışsın idare edermiş ama..
ben bu sene 44 olucam.sen yine bana obez demeye devam et
ayy hep derim biri burunluk örse diye :)) demek tek ihtiyacı olan ben değilmişim
geçmiş olsun.cuma günü güneş vardi dün kartopu oynadı çocuklar
oğluna geçmiş olsun.aksama spor yapsaymışsın idare edermiş ama..
ben bu sene 44 olucam.sen yine bana obez demeye devam et
ayy hep derim biri burunluk örse diye :)) demek tek ihtiyacı olan ben değilmişim
geçmiş olsun.cuma günü güneş vardi dün kartopu oynadı çocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?