- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Benim diyetisyen ayda bir taneye müsade etti, içine bol maydanoz yada yeşillik koy dediBörülcesi bolduya akşamda lahmacun hiç aklımda yoktu eşim sipariş verelim canım çekti dedi bende dayanamadım ama bi tane yedim iki değil diye avutuyorum kendimi önceden olsa üç tane yerdim heralde
seviyoruz öyle şeyleri napalımBörülcesi bolduya akşamda lahmacun hiç aklımda yoktu eşim sipariş verelim canım çekti dedi bende dayanamadım ama bi tane yedim iki değil diye avutuyorum kendimi önceden olsa üç tane yerdim heralde
Millet kızımın salı günü ameliyatı olduğu için ben sohbete vs katılmam sadece menü ve spor bildirimlerini alır çıkarım.
Çünkü şuan ki en büyük hedefim evi dezenfekte etmek başladım da zaten 2 gündür temizlik yapmaktan öldüm resmen
Bi de kızımla uğraşıyorum amleyat olunca 12 gün kucağıma alıp mıncıramayacağım için şimdiden mıncırıyorum.
moni cim yarın kilo bildirimlerini toplayamayabilirim. Ameliyattan önceki gün olacağı için kızımı ameliyata hazırlamalıyım. Yapılması gereken çok şey yok da ben vicdan yapıyorum işte fazlasıyla ilgilenmeliyim şımartmalıyım onu
kısırlık ameliyatı mı?
inşallah ameliyat sonu da iyi olur. çünkü hormon dengesi bozuluyor ve bazı kediler saldırgan oluyormuş canım. belki biliyorsundur.Evet ağır bi ameliyat değil de işte ana yüreği
şimdiden geçmiş olsun canımMillet kızımın salı günü ameliyatı olduğu için ben sohbete vs katılmam sadece menü ve spor bildirimlerini alır çıkarım.
Çünkü şuan ki en büyük hedefim evi dezenfekte etmek başladım da zaten 2 gündür temizlik yapmaktan öldüm resmen
Bi de kızımla uğraşıyorum amleyat olunca 12 gün kucağıma alıp mıncıramayacağım için şimdiden mıncırıyorum.
moni cim yarın kilo bildirimlerini toplayamayabilirim. Ameliyattan önceki gün olacağı için kızımı ameliyata hazırlamalıyım. Yapılması gereken çok şey yok da ben vicdan yapıyorum işte fazlasıyla ilgilenmeliyim şımartmalıyım onu
Benim diyetisyen ayda bir taneye müsade etti, içine bol maydanoz yada yeşillik koy dedi
seviyoruz öyle şeyleri napalım
Herseyin başı sağlık mis meğer . Benim bel fıtığı nuksetti . Kalkamiom dogrulamiom spor hakgetire. Menü yazayım benMENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @nesyaaaaa - - - @amor-a - + + @obezzto +210 + - @zeyneppk - - - @Shezofren88 +88 + +40 @Kumsal ve deniz + + - @hedef56 - - - IKokunhuzur + + - @Sekerportakalimm - +50 - @Sade01 - - - GIDI + + - O optumkibbye + +200 - @Ya habibi55 - - - 60kiloyum - + +120 @Zhre_ - - - @breeze3547 + +180 - @tatlu - - - @vorones + + - @gulsahhh01 +450 - - @gezegenfeza +144 +18 - @karamelli_turta - - - @Ssy8491 + - - @Havlemina +180 +180 - @MorVampirella +160 +90 - @gitsinkilolar02 +60 +180 - @sarayca - - -
geçmiş olsun canım, bel ağrısı fenadır aman dikkat et.Herseyin başı sağlık mis meğer . Benim bel fıtığı nuksetti . Kalkamiom dogrulamiom spor hakgetire. Menü yazayım ben
Ablà kucak isteyen bebeklerim var. Çok zör ya nasıl okula gitcem yarin. Bu aksam oldu markete gittik sebze seciodum. Uzandım tezgaha. . Çok acio sizlio şimdigeçmiş olsun canım, bel ağrısı fenadır aman dikkat et.
aman iyice tutulmada.Ablà kucak isteyen bebeklerim var. Çok zör ya nasıl okula gitcem yarin. Bu aksam oldu markete gittik sebze seciodum. Uzandım tezgaha. . Çok acio sizlio şimdiuyumaya çalışıyorum;
Şimdiden geçmiş olsun canımMillet kızımın salı günü ameliyatı olduğu için ben sohbete vs katılmam sadece menü ve spor bildirimlerini alır çıkarım.
Ooo geçmiş olsun kuzum, işe nasıl gidecen, evdede bebekler varHerseyin başı sağlık mis meğer . Benim bel fıtığı nuksetti . Kalkamiom dogrulamiom spor hakgetire. Menü yazayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?