Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah
1 tatlı kaşığı keçi boynuzu özü

Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta, biraz peynir, 1 dilim pastırma ile omlet
1 avuç yaban mersini,
Domates, salatalık, roka

Ara
2 avuç fıstık

Akşam
2 kepçe mercimek çorbası (unsuz)
1 orta boy kase salata
5 y.k. Yoğurt

Son ara
1 dilim ananas

Su 3,5 lt
Spor yok
Wydra

Börülcesi boldu ya akşamda lahmacun hiç aklımda yoktu eşim sipariş verelim canım çekti dedi bende dayanamadım ama bi tane yedim iki değil diye avutuyorum kendimi önceden olsa üç tane yerdim heralde
Benim diyetisyen ayda bir taneye müsade etti, içine bol maydanoz yada yeşillik koy dedi

Millet kızımın salı günü ameliyatı olduğu için ben sohbete vs katılmam sadece menü ve spor bildirimlerini alır çıkarım.
Çünkü şuan ki en büyük hedefim evi dezenfekte etmek başladım da zaten 2 gündür temizlik yapmaktan öldüm resmen
Bi de kızımla uğraşıyorum amleyat olunca 12 gün kucağıma alıp mıncıramayacağım için şimdiden mıncırıyorum.
moni cim yarın kilo bildirimlerini toplayamayabilirim. Ameliyattan önceki gün olacağı için kızımı ameliyata hazırlamalıyım. Yapılması gereken çok şey yok da ben vicdan yapıyorum işte fazlasıyla ilgilenmeliyim şımartmalıyım onu

Millet kızımın salı günü ameliyatı olduğu için ben sohbete vs katılmam sadece menü ve spor bildirimlerini alır çıkarım.

kısırlık ameliyatı mı?

şimdiden geçmiş olsun canım

İyi geceler.

Sabah;
1 dilim tam tahıllı ekmek, birkaç tane zeytin, 3-4 çeri domates, 1 kk peynir, 1 fincan rooibos çayı.

Öğle;
1 kurabiye, 1 sade filtre kahve.

Akşam;
1 kase kuşkonmaz çorbası, 1 tane sebzeli tam tahıllı krep sarma, 3 ince dilim tavuk göğsü.

Su 1 lt çok az bugün yaa.
Spor yok.

moni Wydra

Herseyin başı sağlık mis meğer . Benim bel fıtığı nuksetti . Kalkamiom dogrulamiom spor hakgetire. Menü yazayım ben

Sabah ılık limonlu su
Saat 10.00
Patates kızartması 1 tane kadar
Peynir zeytin 2 haşlama yumurta
Yarım mandalina elma
Ara yok
Aksam 16.30
1 tabak dolusu laHanà sarma
2 yk ıspanak kavurma
2 yk makarna
Çay 2 petibör 3 hurma 1 avuç beyaz leblebi.

geçmiş olsun canım, bel ağrısı fenadır aman dikkat et.
Ablà kucak isteyen bebeklerim var. Çok zör ya nasıl okula gitcem yarin. Bu aksam oldu markete gittik sebze seciodum. Uzandım tezgaha. . Çok acio sizlio şimdi uyumaya çalışıyorum;

Şimdiden geçmiş olsun canım

ıyi geceler
sabah
yarım simit
kk kaşar
5 zeytin
ögle
balık salata
akşam
1 tabak kıymalı karnabahar
1 kase yoğurt
su 2 lt
Wydra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…