Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

inşallah ameliyat sonu da iyi olur. çünkü hormon dengesi bozuluyor ve bazı kediler saldırgan oluyormuş canım. belki biliyorsundur.

Aynen o yuzden baya bi uzerine titriyorum bakalim. Bazi kediler de tembelim teki oluyormus bakalim benim kizda ne olacak. Oncesinde sonrasinda hic yalniz birakmazsam saldirganlasmaz belki diye dusunuyorum bi de insallah kolay atlatir. Erkek olsa sikinti yok da kiz olunca daha bi zor oluyor rahmini alacaklar neticede. Kizginligi kotu gecmese hic ameliyat yaptirmazdim da ya da 5 6 tane dogurmasa ciftlestirirdim de o yavrulara bakamam ki ben mecbur kisirlastirma tek carem

şimdiden geçmiş olsun canım

Sagol

Herseyin başı sağlık mis meğer . Benim bel fıtığı nuksetti . Kalkamiom dogrulamiom spor hakgetire. Menü yazayım ben

Aynen saglik cok onemli. cok gecmis olsun. Bel fitigi zor yaa. Nuksetmeden once yapilan bazi egzersizler hafifletiyor diye biliyorum. Kardesimde de fitik var ondan biliyorum az cok. Rabbim sifa versin.

Şimdiden geçmiş olsun canım

Sagol

Sağol canım. Size de gecms olsun. Minnos iyilesir hemenceceik .

Az önce regl oldum ve beklediğimden 4 gün önce oldu.
Cuma:67.1
Bugün:68
Fark:+ 900gr. İnşallah ödemdir.dün de biraz karbon ağırlıklı olmuştu süper oldu bugüne.
Üzülme . Ben bunu göze alamadm. Kesin ödemdır. Dünkü de tuz biber oldu tabi. çarşamba tarti veriris belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…