- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
Yaa sen Bü işi yapiosun. Tebrikler
Geldim abla . Sabah daha iyi hissettim. Yuruyebiliyorm hiç değilse . Evde bakıcı var neyseki .
Kızlar annem ameliyata alınalı iki saat oldu dua edin nolur
Çok geçmiş olsun.şifa versin allahKızlar annem ameliyata alınalı iki saat oldu dua edin nolur
Hadi ya. Korumada mi böyle güzel menulerr. Kilon boyun kactiteşekkür ederim. vermek değilde benim derdim korumakla :/
geçmiş olsun canım.
Allah yardımcınız olsun canım.
Rabbim şafi ismi şerifi hürmetine şifa versin inşallah canım dualarimiz seninleKızlar annem ameliyata alınalı iki saat oldu dua edin nolur
yok şimdi korumada değilim ama devamlı kilo veriyorum sonra bir kaç yıl içinde geri alıyorum :/ boyum 1.70 canımHadi ya. Korumada mi böyle güzel menulerr. Kilon boyun kacti
geçmiş olsun canımAblà kucak isteyen bebeklerim var. Çok zör ya nasıl okula gitcem yarin. Bu aksam oldu markete gittik sebze seciodum. Uzandım tezgaha. . Çok acio sizlio şimdiuyumaya çalışıyorum;
Allah şifa versin, insallah çok güzel geçer ameliyatıKızlar annem ameliyata alınalı iki saat oldu dua edin nolur
Rabbim yardım etsin.Kızlar annem ameliyata alınalı iki saat oldu dua edin nolur
Vero cum çok geçmiş olsun. Bel ağrısı zor hele ki evdeki bebelerle ve çalışırken .... allah şifa versin.Sabah ılık limonlu su
Saat 10.00
Patates kızartması 1 tane kadar
Peynir zeytin 2 haşlama yumurta
Yarım mandalina elma
Ara yok
Aksam 16.30
1 tabak dolusu laHanà sarma
2 yk ıspanak kavurma
2 yk makarna
Çay 2 petibör 3 hurma 1 avuç beyaz leblebi.
Kızlar annem ameliyata alınalı iki saat oldu dua edin nolur
Artıyı görünce yemekten soğuyorum iyi oluyor benim içinÜzülme . Ben bunu göze alamadm. Kesin ödemdır. Dünkü de tuz biber oldu tabi. çarşamba tarti veriris belki
İnşallah herşey yolunda gider dualarımız seninleKızlar annem ameliyata alınalı iki saat oldu dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?