Adet dönemime 4 -5 gün kaldı .çok fazla yeme ve tatlı isteğim var..bununla baş etmek için özel yaptıklarınız var mı ? kuru taze meyve yiyerek geçiştiriyorum ama krize girip ne varsa yediğim zamanlarım olmuştu eskiden öyle olmak istemiyorum
Adet dönemime 4 -5 gün kaldı .çok fazla yeme ve tatlı isteğim var..bununla baş etmek için özel yaptıklarınız var mı ? kuru taze meyve yiyerek geçiştiriyorum ama krize girip ne varsa yediğim zamanlarım olmuştu eskiden öyle olmak istemiyorum
Çikitop tarifi
1 su bardağı dut kurusu
1 su bardağı çiğ fındığı robotta çekip 2 yumurta akı ve 2 kaşık kakao koy yoğur.
Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp ısıtılmış fırında 15 dakika kontrollü pişir
moniWydra
benim kilom yine aynı. Hafta içi bi ara yükseldi gibi ama aynı düzen. Adet olmadım 15 gün geçti bugün kadın doğuma gittim adet söktürücü ilaç verdi. Adet olmadığım için kiloda düşme olmadı. Vücudum da ödem var maalesef. İnşallah olunca düşmeye başlar.
Menüm sabah hastane randevum vardı kahvaltı yapmadım tahlil vs için. İşlerim ancak öğlen bitti direk öğle yemeğinden başladım.
Öğle
2 küçük boy lahmacun
Salata
1 ayran
Bugünkü menüm
Sabah :bir yumurta peynir,zeytin,bir dilim ekmek
Ara:sütlü kahve
Öge:2 köfte
Akşam:4kaşik bezelye yemegi,bir dilim ekmek
Spor:60dk pilates
2 litre su
İyi akşamlar kızlar.@ sara_28 şimdi annesi ile ilgileniyordur ameliyattan çıktığında ağrısı, dr görüşmesi,yemesi içmesi,yürütmesi baya yoğundur.inşallah herşey yolunda gitmiştir.en kısa sürede iyi haberlerini bekliyoruz canım