yok bende numarasıSara ablanın numarası yok mu kimsede nasıl anneciği acaba
yok bende numarası
gözünüz aydın ameliyatı atlattı hamdolsun, acil şifalar diliyorumKızlar hepimize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum zor bir gündü 6 saat ameliyatta kaldı annem uyanmasıda 2 saati buldu çok ağrıları var doktoru ameliyatın başarılı geçtiğini kemoterapi alacağını söyledi
gözünüz aydın ameliyatı atlattı hamdolsun, acil şifalar diliyorum
gözünüz aydın. çok geçmiş olsunKızlar hepimize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum zor bir gündü 6 saat ameliyatta kaldı annem uyanmasıda 2 saati buldu çok ağrıları var doktoru ameliyatın başarılı geçtiğini kemoterapi alacağını söyledi
Kızlar hepimize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum zor bir gündü 6 saat ameliyatta kaldı annem uyanmasıda 2 saati buldu çok ağrıları var doktoru ameliyatın başarılı geçtiğini kemoterapi alacağını söyledi
Gözünüz aydın olsun, tez zamanda şifa bulsun inşallahKızlar hepimize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum zor bir gündü 6 saat ameliyatta kaldı annem uyanmasıda 2 saati buldu çok ağrıları var doktoru ameliyatın başarılı geçtiğini kemoterapi alacağını söyledi
Çok geçmiş olsun ablacımÇok sağol canım bundan sonraki süreçte inşallah nüksetmez patoloji sonucuna göre kanserin cinsi belli olacak agresif olmayan cinsinden olur inşallah çünkü böyle olursa kemoterapiye daha çok yanıt verecekmiş
Kızlar hepimize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum zor bir gündü 6 saat ameliyatta kaldı annem uyanmasıda 2 saati buldu çok ağrıları var doktoru ameliyatın başarılı geçtiğini kemoterapi alacağını söyledi
İyileştim sayılır abla. dinlenince iyi geldi galibaKendine dikkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?