Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar ben hayatımda hiç kereviz yemeği yemedim marketten 2 adet aldım.ilk defa yiyecek biri için güzel bir tarifiniz var mı? Ayvalı portakallı tarifler var.severek yemek istiyorum
Ben yedim ama hiç almadim psirmedim. .ne fiyat peki. Ne kadar à aldın 2 tane yi

Kızlar ben hayatımda hiç kereviz yemeği yemedim marketten 2 adet aldım.ilk defa yiyecek biri için güzel bir tarifiniz var mı? Ayvalı portakallı tarifler var.severek yemek istiyorum
Bende yemek olarak yemedim. Sadece rendeleyip yogurtlusunu yapıyorum

Bugün diyete kaldığım yerden devam ah şu boğaz ağrısızda olmasa daha iyi olurdu ama neyse
sen de mi ya diyordum ki ne güzel kış geçti hasta olmadım, ama büyük konuşmuşum

canım kerevizi çok severim.olsa her öğünde yerim o derece hastasıyım.ben yemeğini sunumu farklı iki şekilde yapıyorum.misafir varsa ortadan dilim dilim kesip piştikten sonra garnitür ve dereotuyla süsleyip öyle servis yapıyorum.evdekilere yapacaksam küp küpten biraz irice doğrayıp yapıyorum.iki tarifte de tencere dibine soğan kavur, bir bardak zeytinyağıyla ( maalesef) . Kavrulunca biraz un ekle.sonra kerevizi ekle , iki portakal suyunu da ekle pisir.eve yapıyorsan icine bir tane de patates ekle.kontrollu pişir.pistikten sonra üzerine garnitürleri ekle.sumun yaparken üzerine muhakkak sosundan gezdir

Güneş çıkmayı unutmuş Hava kapalı ve yağmurlu
bugün biz güneşi görduk :)

Herkese günaydın. 2 gündür paylaşım yapamıyorum kusura bakmayın kız biraz toparladı bu sefer de oğlan ateşlendi. Birazdan da onu goturcez. Rabbim bütün hastalara şifalar versin.
geçmis olsun.eve girince herkesi yokluyor maalesef.

Ben de bugun iyiyim . Dün ne giçıktı ya. İyi ki bugün var
dün herkese zor geçmiş anlaşılan

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canım

Amin canım, oglunada geçmiş olsun
Çok teşekkür ediyorum. Antibiyotik verdi kullanmaya başladık bakalım. Inşallah faydası olur.

O durum bende de oldu.zaten regldim canım akşam çikolata çekti.benim çocuğa bakan kadın hepsini kaldırmış oğlum sürekli görüp istiyor diye aradım taradım bulamadım.Allah razı olsun kadından

Ne iyi olmuş herşeyin yerini bildiğim için çok tehlikeli anlar yaşıyorum

Ben yoğurtlusunu yapıyorum çiğden çok güzel oluyor yemek olarak bi defa yaptım ama tam beceremedim galiba çiğ kalmıştı birazcık

Herkese günaydın. 2 gündür paylaşım yapamıyorum kusura bakmayın kız biraz toparladı bu sefer de oğlan ateşlendi. Birazdan da onu goturcez. Rabbim bütün hastalara şifalar versin.

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…