- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
Herkese günaydın. 2 gündür paylaşım yapamıyorum kusura bakmayın kız biraz toparladı bu sefer de oğlan ateşlendi. Birazdan da onu goturcez. Rabbim bütün hastalara şifalar versin.
Ben de bugun iyiyim . Dün ne giçıktı ya. İyi ki bugün varbiraz rahatsızdım toparladım
Gunaydinnngünaydın
Ben yedim ama hiç almadim psirmedim. .ne fiyat peki. Ne kadar à aldın 2 tane yiKızlar ben hayatımda hiç kereviz yemeği yemedim marketten 2 adet aldım.ilk defa yiyecek biri için güzel bir tarifiniz var mı? Ayvalı portakallı tarifler var.severek yemek istiyorum
Ben yedim ama hiç almadim psirmedim. .ne fiyat peki. Ne kadar à aldın 2 tane yi
Bende yemek olarak yemedim. Sadece rendeleyip yogurtlusunu yapıyorumKızlar ben hayatımda hiç kereviz yemeği yemedim marketten 2 adet aldım.ilk defa yiyecek biri için güzel bir tarifiniz var mı? Ayvalı portakallı tarifler var.severek yemek istiyorum
Amin canım, oglunada geçmiş olsunHerkese günaydın. 2 gündür paylaşım yapamıyorum kusura bakmayın kız biraz toparladı bu sefer de oğlan ateşlendi. Birazdan da onu goturcez. Rabbim bütün hastalara şifalar versin.
Tam hatırlamıyorum bir tanesi 5-6 tl falandı galiba.2 tane de ayva aldımBen yedim ama hiç almadim psirmedim. .ne fiyat peki. Ne kadar à aldın 2 tane yi
sen de miBugün diyete kaldığım yerden devam ah şu boğaz ağrısızda olmasa daha iyiolurdu ama neyse
canım kerevizi çok severim.olsa her öğünde yerim o derece hastasıyım.ben yemeğini sunumu farklı iki şekilde yapıyorum.misafir varsa ortadan dilim dilim kesip piştikten sonra garnitür ve dereotuyla süsleyip öyle servis yapıyorum.evdekilere yapacaksam küp küpten biraz irice doğrayıp yapıyorum.iki tarifte de tencere dibine soğan kavur, bir bardak zeytinyağıyla ( maalesef) . Kavrulunca biraz un ekle.sonra kerevizi ekle , iki portakal suyunu da ekle pisir.eve yapıyorsan icine bir tane de patates ekle.kontrollu pişir.pistikten sonra üzerine garnitürleri ekle.sumun yaparken üzerine muhakkak sosundan gezdirKızlar ben hayatımda hiç kereviz yemeği yemedim marketten 2 adet aldım.ilk defa yiyecek biri için güzel bir tarifiniz var mı? Ayvalı portakallı tarifler var.severek yemek istiyorum
bugün biz güneşi görduk :)Güneş çıkmayı unutmuş Hava kapalı ve yağmurlu
geçmis olsun.eve girince herkesi yokluyor maalesef.Herkese günaydın. 2 gündür paylaşım yapamıyorum kusura bakmayın kız biraz toparladı bu sefer de oğlan ateşlendi. Birazdan da onu goturcez. Rabbim bütün hastalara şifalar versin.
dün herkese zor geçmiş anlaşılanBen de bugun iyiyim . Dün ne giçıktı ya. İyi ki bugün var
O da çok güzel oluyor gezom.süzme yoğurt, sarımsak.bazen de tavuk gögsü haşla içine atıver bak öyle de çok güzel oluyorBende yemek olarak yemedim. Sadece rendeleyip yogurtlusunu yapıyorum
Denerim birgünO da çok güzel oluyor gezom.süzme yoğurt, sarımsak.bazen de tavuk gögsü haşla içine atıver bak öyle de çok güzel oluyor
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canım
Çok teşekkür ediyorum. Antibiyotik verdi kullanmaya başladık bakalım. Inşallah faydası olur.Amin canım, oglunada geçmiş olsun
sen de miya diyordum ki ne güzel kış geçti hasta olmadım, ama büyük konuşmuşum
canım kerevizi çok severim.olsa her öğünde yerim o derece hastasıyım.ben yemeğini sunumu farklı iki şekilde yapıyorum.misafir varsa ortadan dilim dilim kesip piştikten sonra garnitür ve dereotuyla süsleyip öyle servis yapıyorum.evdekilere yapacaksam küp küpten biraz irice doğrayıp yapıyorum.iki tarifte de tencere dibine soğan kavur, bir bardak zeytinyağıyla ( maalesef) . Kavrulunca biraz un ekle.sonra kerevizi ekle , iki portakal suyunu da ekle pisir.eve yapıyorsan icine bir tane de patates ekle.kontrollu pişir.pistikten sonra üzerine garnitürleri ekle.sumun yaparken üzerine muhakkak sosundan gezdir
bugün biz güneşi görduk :)
geçmis olsun.eve girince herkesi yokluyor maalesef.
dün herkese zor geçmiş anlaşılan
O durum bende de oldu.zaten regldim canım akşam çikolata çekti.benim çocuğa bakan kadın hepsini kaldırmış oğlum sürekli görüp istiyor diyearadım taradım bulamadım.Allah razı olsun kadından
Kızlar ben hayatımda hiç kereviz yemeği yemedim marketten 2 adet aldım.ilk defa yiyecek biri için güzel bir tarifiniz var mı? Ayvalı portakallı tarifler var.severek yemek istiyorum
Herkese günaydın. 2 gündür paylaşım yapamıyorum kusura bakmayın kız biraz toparladı bu sefer de oğlan ateşlendi. Birazdan da onu goturcez. Rabbim bütün hastalara şifalar versin.
İyiyim canım sen nasılsın? Sporumunyaptım dinleniyorumselam kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?