Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Buna benzer bir tarifi bugün bir arkadaşım verdi.yarınki menüm olacak inşallah

Kızlar tk500 yapan var mı aranızda ? Ben yeni keşfettim az önce yaptım yarım saat çok yoruldum çok güzel ter artırıyor
Ben yapıyorum tk 40 dk sını da .hatta şimdi 3. Sü çıkmış dün onu yaptım.murat bür xtreme 25 dk , class popsugar diye bir YouTube sayfası var birsürü video var, hergğn bir tanesini yapıyorum

Bugun bi is arkadasimiz ayriliyordu onun icin veda toreni yapildi ve ben bir dilim kek iki kucuk dereotlu pogaca yedim. Bugun kalorim fazla bir bucuk saat yuruyus en azindan yaptim bari
Sabah
Kepek ekmekli tost

Ogle
1 dilim kek
2 kucuk pogaca

Aksam
Tavuk sote
Salata +Ayran
Kivi , muz

Su : 2 lt
Spor : 1,5 saat yuruyus

İyi akşamlar kızlar.bugünkü menüm
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates, zeytin,1dlm tb ekmek
Öğle: çorba,fırın tavuk,4-5 kaşık dövme pilavı,yoğurt
Ara:1 portakal,1/4 ayva,1 avuç çekirdek
2 adet diyet bisküvi
Akşam: 4 kaşık bezelye,salata,yoğurt
2lt su,30 dk cardio,15 dk eliptiği de ara öğünü abarttığım için yaptım kendime ceza verdim. moni Wydra . İşten gelince açlıktan saldırıyorum resmen. Akşam ailece yemek yendiği için yemek de yiyemiyorum.

Sabah
1 yumurta sarısı
1 parça peynir
1 dilim ekmek
1 domates, salatalık, yeşillik

Ara
1 kek
1,5 dilim ananas, 2 dilim portakal, 3 y.k yoğurt

Akşam
2 etli içli köfte (haslama)
Bol salata
5 kaşık yoğurt

Son ara
Ayran içerim

Su +3
Spor 6 dakika yağ yakma egzersizi
Wydra

Aynen herkesin işi var bu ara demekki biz canlandıralım

Aynen biraz üst üste gelen hastalıklar yıprattı takımımızı

O neymiş ki ilk defa duydum ter attiriyosa bende yapayım kuzum

Bende ilk defa yaptım baya yorucu vucüdün her bölgesini çalıştırdı 30 dakikada baya yordu

Ben yapıyorum tk 40 dk sını da .hatta şimdi 3. Sü çıkmış dün onu yaptım.murat bür xtreme 25 dk , class popsugar diye bir YouTube sayfası var birsürü video var, hergğn bir tanesini yapıyorum

Hı bu sayfaları öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim biraz araştırıp bende yapayım leslie çok hafif kalıyor bunun yanında ben leslie yaparken sıkılıyorum

Abla içli köfte haşlama olursa sıkıntı olmuyor mu? Sen diyetisyen kontrollü besleniyorsun sanırım merak ettim.

Kızlar size bişey danışacağım ben şimdi sabah kahvaltısını geç yapıyorum yılların alışkanlığı şuan değiştirsem diyeti bırakınca yine bu düzene dönerim devam ettiremem
Size sorum şu öğlen 12 gibi bazen kahvaltı türü bazen öğle yemeği öğünümü yapıyorum birde akşam 6-7 arası akşam yemeği yapıyorum ama bu ara biraz uzun olduğu için ara öğünlerde kaçamak yapma ihtimalim artıyor bide çok geç yatıyorum ben gece 1i buluyor benim yatmam size sorum şu 12-4-9 gibi bi ana öğün dengesi çok mu zorlaştırır kilo vermemi bi tavsiyeniz var mı bu konu hakkında

Yada ara öğünlerde nasıl atıştırmalıklar beni daha çok idare eder ? Bu aralar ara öğünlerimi idare etmekte güçlük çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…