- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Evet son zamanlar grup çok sessiz eskisi gibi değilBugünde grup baya sessizbende giremedim kaç gündür menü veremiyorum bugün vereyim bari akşam yemeğine mutakip
Aynen herkesin işi var bu ara demekki biz canlandıralımEvet son zamanlar grup çok sessiz eskisi gibi değil
O neymiş ki ilk defa duydum ter attiriyosa bende yapayım kuzumKızlar tk500 yapan var mı aranızda ? Ben yeni keşfettim az önce yaptım yarım saat çok yoruldum çok güzel ter artırıyor
Her zaman ki terane iş güç evle uğraşselam kızlar nasılsınız?
Ben yemeğini değilde çorbasını yaptım çok lezzetliydi ama yemeğinide denicemKızlar ben hayatımda hiç kereviz yemeği yemedim marketten 2 adet aldım.ilk defa yiyecek biri için güzel bir tarifiniz var mı? Ayvalı portakallı tarifler var.severek yemek istiyorum
Buna benzer bir tarifi bugün bir arkadaşım verdi.yarınki menüm olacak inşallahsen de miya diyordum ki ne güzel kış geçti hasta olmadım, ama büyük konuşmuşum
canım kerevizi çok severim.olsa her öğünde yerim o derece hastasıyım.ben yemeğini sunumu farklı iki şekilde yapıyorum.misafir varsa ortadan dilim dilim kesip piştikten sonra garnitür ve dereotuyla süsleyip öyle servis yapıyorum.evdekilere yapacaksam küp küpten biraz irice doğrayıp yapıyorum.iki tarifte de tencere dibine soğan kavur, bir bardak zeytinyağıyla ( maalesef) . Kavrulunca biraz un ekle.sonra kerevizi ekle , iki portakal suyunu da ekle pisir.eve yapıyorsan icine bir tane de patates ekle.kontrollu pişir.pistikten sonra üzerine garnitürleri ekle.sumun yaparken üzerine muhakkak sosundan gezdir
bugün biz güneşi görduk :)
geçmis olsun.eve girince herkesi yokluyor maalesef.
dün herkese zor geçmiş anlaşılan
Evet yoğurtlusunu çok sevmiştim meze niyetineO da çok güzel oluyor gezom.süzme yoğurt, sarımsak.bazen de tavuk gögsü haşla içine atıver bak öyle de çok güzel oluyor
Ben yapıyorum tk 40 dk sını da .hatta şimdi 3. Sü çıkmış dün onu yaptım.murat bür xtreme 25 dk , class popsugar diye bir YouTube sayfası var birsürü video var, hergğn bir tanesini yapıyorumKızlar tk500 yapan var mı aranızda ? Ben yeni keşfettim az önce yaptım yarım saat çok yoruldum çok güzel ter artırıyor
Gecmis olsun. Rabbim tez zamanda sifalar versin insallah.Kızlar hepimize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum zor bir gündü 6 saat ameliyatta kaldı annem uyanmasıda 2 saati buldu çok ağrıları var doktoru ameliyatın başarılı geçtiğini kemoterapi alacağını söyledi
Hayırlı akşamlar iyiyiz hemşom nerelerdesin senHayırlı akşamlar
Herkesler iyidir inşallah
Aynen herkesin işi var bu ara demekki biz canlandıralım
O neymiş ki ilk defa duydum ter attiriyosa bende yapayım kuzum
Ben yapıyorum tk 40 dk sını da .hatta şimdi 3. Sü çıkmış dün onu yaptım.murat bür xtreme 25 dk , class popsugar diye bir YouTube sayfası var birsürü video var, hergğn bir tanesini yapıyorum
Sabah
1 yumurta sarısı
1 parça peynir
1 dilim ekmek
1 domates, salatalık, yeşillik
Ara
1 kek
1,5 dilim ananas, 2 dilim portakal, 3 y.k yoğurt
Akşam
2 etli içli köfte (haslama)
Bol salata
5 kaşık yoğurt
Son ara
Ayran içerim
Su +3
Spor 6 dakika yağ yakma egzersizi
Wydra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?