Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Akşam dokuz çok geç .. 12/16/19.30 yap bence.bu saatlerde yaparsan ara öğüne de ihtiyacın olmaz

Ayda 1 sefer 2 tane hakkım var canım
Ayda 1sefer 1 tanede lahmacun yiyebiliyorum

Bende kahvaltıyı geç yapacağım zaman kalkınca ufak alıştırmalık yapıyorum, mesela 2 kuru kayısı yada 1 hurma yada bikac zeytin veya bir lokma peynir yada bikac parça ceviz. 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum. Bugünde geç kalktım 2 ana öğün yaptım, birazdan son ara olarak ayran yapıp içecem

bugünkü menüm
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 çk reçel

ara: 1 portakal

öğle :
4 köfte
1 dilim ekmek
ayran

ara: yulaf labası

akşam : saçma sapan bir akşam oldu maalesef..diyete girdiğimden beri hiç krize girmemiştim. çerez ve 1 dilim kek ve 5 kare bitter yedim .. ((((((((((((

su: 3.5 lt
spor : 45 dk tempolu yürüyüş

9 çok geç kuzum ana öğünler arası 3 saat olmalı diye biliyorum bence sabah kahvaltını yap dengeli olsun kendini öyle alıştır bende sen gibiyim şimdi kaçta yatarsam yatayım sabah kalkıp kahvaltımı yiyorum sonrasında çok uyuklarsam dalıyorum biraz

İyi geceler hanımlar iki günlük menü ile geldim bugün.

Pazartesi
Sabah;
1 dilim ekmek, 1 sahanda yumurta, 1 kk peynir, 5 çeri domates.

Öğle;
Yarım et dürüm, 1 bardak ayran.

Akşam;
1 kase sebze çorbası.

Su 2 lt.
Spor yok 10.000 adım atmıştım.

Salı
Sabah;
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 5 tane zeytin.

Öğle;
Mathca çikolata parçalı, kurutuşmuş çilekli gronola, 2 bardak laktozsuz süt.

Akşam;
2 kepçe kuşkonmaz çorbası, 1 tane sebzeli tam tahıldan yapılmış krep sarma, yarım lt maden suyu.

Su 2 lt.
Spor 1 saat hafif tempo yürüyüş, 10 dk bisiklet.

moni Wydra

Akşam dokuz çok geç .. 12/16/19.30 yap bence.bu saatlerde yaparsan ara öğüne de ihtiyacın olmaz

Yani mantıklı ben sanki üç ana öğün yaparsam çok yiyeceğim sanıyorum ama tam tersi iki ana öğünle sürekli bişeyler yeme isteği oluyor

Ayda 1 sefer 2 tane hakkım var canım
Ayda 1sefer 1 tanede lahmacun yiyebiliyorum

Anladım teşekkür ederim abla, böyle bilgiler lazım oluyor insana bazen

Anladım teşekkürler o şekilde hiç yapmamıştım zaten sabah öğününde sıkıntı olmuyor da akşam öğününe kadar sabredemiyorum aslında çok acıkmıyorum ama nefis işte

Ya ne yalan söyleyim kendime gelemiyorum çocuklardan çok yoruluyorum onlar yatınca çamaşırdı ütüydü işler varsa onu yapıyorum yatmam biri ikiyi buluyor sabahta çocuklar kalksa bile ben iyice ayılana kadar 11 oluyor onları tekrar doyurdum kaldırdım kendi öğünümü hazırladım derken oldu mu sana 12-1 bu hep böyle oluyor. Bide alışmışım geç kahvaltı yapmaya o saati nasıl erkene çekerim çeksem de kalıcı olur mu hiç bilmiyorum.

Ben de işten geldiğim 4.30-5 cşvarı meyve kuruyemiş vs yiyorum çok acıkıyorum o saatte.süt içesim gelmiyor.kahve içersem gece yatamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…