afiyet olsun o zamanBuna benzer bir tarifi bugün bir arkadaşım verdi.yarınki menüm olacak inşallah
aybenim sen bizi unuttun iyiceneHayırlı akşamlar
Herkesler iyidir inşallah
Akşam dokuz çok geç .. 12/16/19.30 yap bence.bu saatlerde yaparsan ara öğüne de ihtiyacın olmazKızlar size bişey danışacağım ben şimdi sabah kahvaltısını geç yapıyorum yılların alışkanlığı şuan değiştirsem diyeti bırakınca yine bu düzene dönerim devam ettiremem
Size sorum şu öğlen 12 gibi bazen kahvaltı türü bazen öğle yemeği öğünümü yapıyorum birde akşam 6-7 arası akşam yemeği yapıyorum ama bu ara biraz uzun olduğu için ara öğünlerde kaçamak yapma ihtimalim artıyor bide çok geç yatıyorum ben gece 1i buluyor benim yatmam size sorum şu 12-4-9 gibi bi ana öğün dengesi çok mu zorlaştırır kilo vermemi bi tavsiyeniz var mı bu konu hakkında
Yada ara öğünlerde nasıl atıştırmalıklar beni daha çok idare eder ? Bu aralar ara öğünlerimi idare etmekte güçlük çekiyorum
Ayda 1 sefer 2 tane hakkım var canımAynen biraz üst üste gelen hastalıklar yıprattı takımımızı
Bende ilk defa yaptım baya yorucu vucüdün her bölgesini çalıştırdı 30 dakikada baya yordu
Hı bu sayfaları öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim biraz araştırıp bende yapayım leslie çok hafif kalıyor bunun yanında ben leslie yaparken sıkılıyorum
Abla içli köfte haşlama olursa sıkıntı olmuyor mu? Sen diyetisyen kontrollü besleniyorsun sanırım merak ettim.
Bende kahvaltıyı geç yapacağım zaman kalkınca ufak alıştırmalık yapıyorum, mesela 2 kuru kayısı yada 1 hurma yada bikac zeytin veya bir lokma peynir yada bikac parça ceviz. 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum. Bugünde geç kalktım 2 ana öğün yaptım, birazdan son ara olarak ayran yapıp içecemKızlar size bişey danışacağım ben şimdi sabah kahvaltısını geç yapıyorum yılların alışkanlığı şuan değiştirsem diyeti bırakınca yine bu düzene dönerim devam ettiremem
Size sorum şu öğlen 12 gibi bazen kahvaltı türü bazen öğle yemeği öğünümü yapıyorum birde akşam 6-7 arası akşam yemeği yapıyorum ama bu ara biraz uzun olduğu için ara öğünlerde kaçamak yapma ihtimalim artıyor bide çok geç yatıyorum ben gece 1i buluyor benim yatmam size sorum şu 12-4-9 gibi bi ana öğün dengesi çok mu zorlaştırır kilo vermemi bi tavsiyeniz var mı bu konu hakkında
Yada ara öğünlerde nasıl atıştırmalıklar beni daha çok idare eder ? Bu aralar ara öğünlerimi idare etmekte güçlük çekiyorum
Çok dogruAkşam dokuz çok geç .. 12/16/19.30 yap bence.bu saatlerde yaparsan ara öğüne de ihtiyacın olmaz
9 çok geç kuzum ana öğünler arası 3 saat olmalı diye biliyorum bence sabah kahvaltını yap dengeli olsun kendini öyle alıştır bende sen gibiyim şimdi kaçta yatarsam yatayım sabah kalkıp kahvaltımı yiyorum sonrasında çok uyuklarsam dalıyorum birazKızlar size bişey danışacağım ben şimdi sabah kahvaltısını geç yapıyorum yılların alışkanlığı şuan değiştirsem diyeti bırakınca yine bu düzene dönerim devam ettiremem
Akşam dokuz çok geç .. 12/16/19.30 yap bence.bu saatlerde yaparsan ara öğüne de ihtiyacın olmaz
Ayda 1 sefer 2 tane hakkım var canım
Ayda 1sefer 1 tanede lahmacun yiyebiliyorum
Bende kahvaltıyı geç yapacağım zaman kalkınca ufak alıştırmalık yapıyorum, mesela 2 kuru kayısı yada 1 hurma yada bikac zeytin veya bir lokma peynir yada bikac parça ceviz. 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum. Bugünde geç kalktım 2 ana öğün yaptım, birazdan son ara olarak ayran yapıp içecem
9 çok geç kuzum ana öğünler arası 3 saat olmalı diye biliyorum bence sabah kahvaltını yap dengeli olsun kendini öyle alıştır bende sen gibiyim şimdi kaçta yatarsam yatayım sabah kalkıp kahvaltımı yiyorum sonrasında çok uyuklarsam dalıyorum biraz
Ben de işten geldiğim 4.30-5 cşvarı meyve kuruyemiş vs yiyorum çok acıkıyorum o saatte.süt içesim gelmiyor.kahve içersem gece yatamıyorum.Kızlar size bişey danışacağım ben şimdi sabah kahvaltısını geç yapıyorum yılların alışkanlığı şuan değiştirsem diyeti bırakınca yine bu düzene dönerim devam ettiremem
Ben 21.30-22.30 civarı yatıyorum çok uykum geliyor.eşim de bu durumdan çok şikayetçi o geç yatar .birlikte zaman geçiremiyoruz der ama elimde değil yorgunluktan bayılıyorumTakımda in cin top oynuyor.
Iyi geceler yazıyımda yukarda kalsın
Iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?