Aksam ne öyle kis. Portakal ve çay yemek mi olur . Sağlıklı beslen canım öğlen zaten poğaça yemissin . poğaça poğaçaDir diyet olanı da sevmiom. Yoğurt ye . Salata ye. Et yeIyi günler bende çok oldu menü paylasamiyorum bu ara öğünler atlıyorum duzenim yok pazartesi yolculuk vardı o yuzden çok birşey yiyemedim ama yinede yazayım
Pazartesi
1 tavada yumurta domates salatalık 1 dilim ekmek 2 kaşık peynir salatası 1 bardak çay
Ara
1 fincan kahve yarım künefe
Akşam
Yarım tavuk doner
1 litre su
Salı
Sabah
1 bardak ılık su
1 tavada yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 dilim kasar peyniri 1 bardak çay 2 dilim tam bugday ekmegi
Ara
1 fincan kahve
Öğlen
2 tane peynirli pohaca diyet ama
Akşam
Yarım portakal 1 bardak çay
2 litre su
3 kat merdiven inip cikma
Ayy aynen ben. Abla. Ben de dün kırdım bu durumumu. Salonâ gittim . Bugün inslah gene yapabilirimCumadan beri spor yapamıyordum , bugün nihayet yaptım arkadaşlarım.insallah yakın zamanda bir daha hasta olmam, yoksa bütün düzenim aksıyor
Canım kereviz çekti. Denemek isterim.sen de miya diyordum ki ne güzel kış geçti hasta olmadım, ama büyük konuşmuşum
canım kerevizi çok severim.olsa her öğünde yerim o derece hastasıyım.ben yemeğini sunumu farklı iki şekilde yapıyorum.misafir varsa ortadan dilim dilim kesip piştikten sonra garnitür ve dereotuyla süsleyip öyle servis yapıyorum.evdekilere yapacaksam küp küpten biraz irice doğrayıp yapıyorum.iki tarifte de tencere dibine soğan kavur, bir bardak zeytinyağıyla ( maalesef) . Kavrulunca biraz un ekle.sonra kerevizi ekle , iki portakal suyunu da ekle pisir.eve yapıyorsan icine bir tane de patates ekle.kontrollu pişir.pistikten sonra üzerine garnitürleri ekle.sumun yaparken üzerine muhakkak sosundan gezdir
bugün biz güneşi görduk :)
geçmis olsun.eve girince herkesi yokluyor maalesef.
dün herkese zor geçmiş anlaşılan
Kızlar size bişey danışacağım ben şimdi sabah kahvaltısını geç yapıyorum yılların alışkanlığı şuan değiştirsem diyeti bırakınca yine bu düzene dönerim devam ettiremem
Size sorum şu öğlen 12 gibi bazen kahvaltı türü bazen öğle yemeği öğünümü yapıyorum birde akşam 6-7 arası akşam yemeği yapıyorum ama bu ara biraz uzun olduğu için ara öğünlerde kaçamak yapma ihtimalim artıyor bide çok geç yatıyorum ben gece 1i buluyor benim yatmam size sorum şu 12-4-9 gibi bi ana öğün dengesi çok mu zorlaştırır kilo vermemi bi tavsiyeniz var mı bu konu hakkında
Yada ara öğünlerde nasıl atıştırmalıklar beni daha çok idare eder ? Bu aralar ara öğünlerimi idare etmekte güçlük çekiyorum
Wydra canım ameliyatınız nasıl geçti
YazııkAslında devam ettiremem dönemem gibi ifadeler yanlış bence çünkü insan isterse herşeyi başarır. Ben lise 1den beri kahvaltı yapmadım hiç hep öğle yemeği ilk öğünüm. 2004 yılında kahvaltı olayını hayatımdan çıkardım yanı. Bu yıl düzenli yemeğe geçeceğim dedim 11 eylülde diyete başladım ve o zamandan beri 7.30 - 9.00 arası kahvaltımı yaparım. Şimdiye kadar bu vakti geçirdiğim hiç olmadı. Şuan diyet de yapmıyorum ben. 15 yıllık bir alışkanlığımı değiştirdim oldu mu oldu. Zorlandım mı evet sabahları yemek yemek hiç istemedim ama zorladım kendimi. Yeni bir alışkanlık kazandırdım kendime demek ki oluyormuş istemek lazım. Devam ettiremem demek yerine ben yaparım demeli biye kendimizi ufak ufak kalıplarına sokup yapamıyorum diyip işin içinden sıyrılıyoruz. Yapalım yahu biraz kendimize güvenelim lütfen.
Esas soruna gelince de yemek yedikten 5 saat sonra uyumak lazım yoksa kilo olur. 9da yersen 2 3 gibi yatmalısın. Ancak erken uyanıyorsan vücut yine uzun süre aç kalır ve yağ depolamaya başlar.
Güzel geçti şükür. Akşam anestizeden dolayı baya dengesizdi kendi haline bırakamadıydım ama şimdi daha iyi evde dolnıyor yavaş yavaş koşamıyoruz ama zıplamaya çalışıyoruz
Ben de işten geldiğim 4.30-5 cşvarı meyve kuruyemiş vs yiyorum çok acıkıyorum o saatte.süt içesim gelmiyor.kahve içersem gece yatamıyorum.
Aslında devam ettiremem dönemem gibi ifadeler yanlış bence çünkü insan isterse herşeyi başarır. Ben lise 1den beri kahvaltı yapmadım hiç hep öğle yemeği ilk öğünüm. 2004 yılında kahvaltı olayını hayatımdan çıkardım yanı. Bu yıl düzenli yemeğe geçeceğim dedim 11 eylülde diyete başladım ve o zamandan beri 7.30 - 9.00 arası kahvaltımı yaparım. Şimdiye kadar bu vakti geçirdiğim hiç olmadı. Şuan diyet de yapmıyorum ben. 15 yıllık bir alışkanlığımı değiştirdim oldu mu oldu. Zorlandım mı evet sabahları yemek yemek hiç istemedim ama zorladım kendimi. Yeni bir alışkanlık kazandırdım kendime demek ki oluyormuş istemek lazım. Devam ettiremem demek yerine ben yaparım demeli biye kendimizi ufak ufak kalıplarına sokup yapamıyorum diyip işin içinden sıyrılıyoruz. Yapalım yahu biraz kendimize güvenelim lütfen.
Esas soruna gelince de yemek yedikten 5 saat sonra uyumak lazım yoksa kilo olur. 9da yersen 2 3 gibi yatmalısın. Ancak erken uyanıyorsan vücut yine uzun süre aç kalır ve yağ depolamaya başlar.
Güzel geçti şükür. Akşam anestizeden dolayı baya dengesizdi kendi haline bırakamadıydım ama şimdi daha iyi evde dolnıyor yavaş yavaş koşamıyoruz ama zıplamaya çalışıyoruz
Doğru söylüyorsun Mervecim bilemiyorum hep geç kalkıp geç kahvaltı yapmaya alışınca sanki asla aşamazmışım gibi geliyor . Ama deneyeceğim gerçekten asılacağım geç kalkınca zaten gün bitiyor ne olduğunu anlamadan.
Oy canım benim kıyamam prensese acil şifalar dilerim ona da
Aşarız ya herşeyi yeterki inanalım kendimize isteyince başaramayacağımız hiçbişey yok gerçekten
Amiinnn
Akşam misafirliğe gittik yemek yemeden çıktık o yuzden öyle oldu canim bu ara dikkat edemiyorum canim devamlı yolculuk oluyorAksam ne öyle kis. Portakal ve çay yemek mi olur . Sağlıklı beslen canım öğlen zaten poğaça yemissin . poğaça poğaçaDir diyet olanı da sevmiom. Yoğurt ye . Salata ye. Et ye
Kereviz yaptım :))Canım kereviz çekti. Denemek isterim.
Ay akşama ne psiirsemmm. Mantar aldım. Tavuk da alsaydim sote yaprdim
İyiyim canım sen nasılsın? Sporumunyaptım dinleniyorum
çok şükür iyiyim. tek sıkıntım demirden kaynaklı halsizlik ve k... zlık.Her zaman ki terane iş güç evle uğraşama bugün hava çok güzeldi çıktım yürüdüm sen nasılsın
Fulyam hakkını helal et emi hep etiketliyorsun yorum yapamasamda begenimi belirtiyorum
2 gündür az değiştirdim ama. 3 gündür wc yok yine. hep bozuyor herşeyibu hafta inşallah gelsin 7 li rakamlar menülerim gayet iyi gidiyor
bende daha önce hiç yemedim, buradaki yazıları görünce deneyesim geldiKereviz yaptım :))
Bizim takımda bir kereviz rüzgarı esiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?