Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aksam ne öyle kis. Portakal ve çay yemek mi olur . Sağlıklı beslen canım öğlen zaten poğaça yemissin . poğaça poğaçaDir diyet olanı da sevmiom. Yoğurt ye . Salata ye. Et ye

Canım kereviz çekti. Denemek isterim.
Ay akşama ne psiirsemmm. Mantar aldım. Tavuk da alsaydim sote yaprdim

2 haftadır canım deli gibi pizza istiyor. Geçer bu istek dedim ama yok her sabah uyanıyorum aklıma geliyor. Gittim tam buğday unu aldım akşama pizza yapcam ben yaa

Aslında devam ettiremem dönemem gibi ifadeler yanlış bence çünkü insan isterse herşeyi başarır. Ben lise 1den beri kahvaltı yapmadım hiç hep öğle yemeği ilk öğünüm. 2004 yılında kahvaltı olayını hayatımdan çıkardım yanı. Bu yıl düzenli yemeğe geçeceğim dedim 11 eylülde diyete başladım ve o zamandan beri 7.30 - 9.00 arası kahvaltımı yaparım. Şimdiye kadar bu vakti geçirdiğim hiç olmadı. Şuan diyet de yapmıyorum ben. 15 yıllık bir alışkanlığımı değiştirdim oldu mu oldu. Zorlandım mı evet sabahları yemek yemek hiç istemedim ama zorladım kendimi. Yeni bir alışkanlık kazandırdım kendime demek ki oluyormuş istemek lazım. Devam ettiremem demek yerine ben yaparım demeli biye kendimizi ufak ufak kalıplarına sokup yapamıyorum diyip işin içinden sıyrılıyoruz. Yapalım yahu biraz kendimize güvenelim lütfen.

Esas soruna gelince de yemek yedikten 5 saat sonra uyumak lazım yoksa kilo olur. 9da yersen 2 3 gibi yatmalısın. Ancak erken uyanıyorsan vücut yine uzun süre aç kalır ve yağ depolamaya başlar.

Wydra canım ameliyatınız nasıl geçti

Güzel geçti şükür. Akşam anestizeden dolayı baya dengesizdi kendi haline bırakamadıydım ama şimdi daha iyi evde dolnıyor yavaş yavaş koşamıyoruz ama zıplamaya çalışıyoruz

Yazıık

Ben de işten geldiğim 4.30-5 cşvarı meyve kuruyemiş vs yiyorum çok acıkıyorum o saatte.süt içesim gelmiyor.kahve içersem gece yatamıyorum.

Ya aslında olması gereken o ben kahveyi içiyorum arkasından bi meyve yiyesin geliyor arkasından bi ceviz atasım geliyor ağzıma derken sağlıklı şeyler atıştırsam da abartmış oluyorum

Doğru söylüyorsun Mervecim bilemiyorum hep geç kalkıp geç kahvaltı yapmaya alışınca sanki asla aşamazmışım gibi geliyor . Ama deneyeceğim gerçekten asılacağım geç kalkınca zaten gün bitiyor ne olduğunu anlamadan.

Oy canım benim kıyamam prensese acil şifalar dilerim ona da

Aşarız ya herşeyi yeterki inanalım kendimize isteyince başaramayacağımız hiçbişey yok gerçekten

Amiinnn

İyi akşamlar kızlar.bugün migrenim tuttuğu için spor yapamadım.
Sabah: mantarlı omlet, peynir, domates,zeytin,1/2 dlm ekmek
Öğle: haşl yumurta,3-4 ceviz,2 kuru kiraz
Ara: 1 portakal
Akşam: 6-7 kaşık kereviz yemeği,yoğurt,1dlm ekmek
2 lt su.kerevize bayıldım bu arada.

Aksam ne öyle kis. Portakal ve çay yemek mi olur . Sağlıklı beslen canım öğlen zaten poğaça yemissin . poğaça poğaçaDir diyet olanı da sevmiom. Yoğurt ye . Salata ye. Et ye
Akşam misafirliğe gittik yemek yemeden çıktık o yuzden öyle oldu canim bu ara dikkat edemiyorum canim devamlı yolculuk oluyor

Bugünkü menüm kızlar

Sabah : bir haşlanmış yumurta, zeytin, cherry, roka, turp, bir dilim ekmek

Ara: yarım ayva

Öğle: iki kepçe çorba, karnabahar

Ara: bir muz

Akşam: bir kepçe çorba, tavuklu kereviz salatası

Su: 2 litre
Spor: bir saat fitness

İyiyim canım sen nasılsın? Sporumunyaptım dinleniyorum
Her zaman ki terane iş güç evle uğraş ama bugün hava çok güzeldi çıktım yürüdüm sen nasılsın
çok şükür iyiyim. tek sıkıntım demirden kaynaklı halsizlik ve k... zlık.

Fulyam hakkını helal et emi hep etiketliyorsun yorum yapamasamda begenimi belirtiyorum
bu hafta inşallah gelsin 7 li rakamlar menülerim gayet iyi gidiyor
2 gündür az değiştirdim ama. 3 gündür wc yok yine. hep bozuyor herşeyi
inşallah 7 leri bu cuma görürüm canım.
bu arada özledim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…