Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba kızlar hastanedeyim hâlâ bir hafta daha hastanede kalacaz annemin genel durumu iyi çok şükür bugün yürüttük ama henüz ağızdan beslenmeye başlamadı bağırsağını dışarı aldıkları için bol bol yürüyüp gaz çıkarması gerekiyor sonra yemeye başlayacak inşallah bu hastalığı atlatacak dualarımızla tedavilerle ben inanıyorum buna bir ay sonrada kemoterapiye başlıyacak şu anda tek isteğimiz patoloji sonucunun iyi gelmesi ve tümörün agresif olmayan türden olması çünkü öyle olunca kemoterapiye daha güzel yanıt verirmiş inşallah yenecek annem bu hastalığı buna çok inanıyorum

Son düzenleme:
Bu arada ben yine 80 li kilolara geldim şu anda 83 kiloyum ama geceler uyumadığımdan elim yüzüm şiş birde açıkçası diyet falan yapmıyorum hastanede gece sabaha kadar oturunca pasta bisküvi kahve çok yiyip içiyorum suyu günde bir bardak ya içiyorum ya içmiyorum aklıma bile gelmiyor belkide kendimi yiyerek rahatlatıyorum bilmiyorum ama annem hastaneden çıksın biraz kendimize gelelim yeniden diyetime başlayacam bu günler geçecek inşallah

Inşallah saracım atlatacak

İnşallah saram inşallah

Domtisli yumurta seninki nerden menemen oluyormuş

Aynu dertler bendede var kuzum ya demir eksikliği de kilo vermeyi etkiliyormuş bide o diğer rahatsızlık içinde 3 tane falan
gün kurusu kayısıyı yeyip sonra üzerine en az 3 bardak su iç rahatlatiyo emin ol ama günlük tüketmeye çalış

ohh çok sevindim canım, ne güzel haberler bunlar. Patoloji raporu ne zaman çıkacak, güzel haberlerini bekliyoruz

yine verirsin saracim, üzüldügün seye bak. Hem senden sonra pek derece yapan olmadı, sen gel de iki iki verirsin takımımız derece görür

ah ahh bir zamanlar menümü yorumlayan bir koçum vardı

çok teşekkür ederim adaşim. bu sefer de ben hasta oldum şaka gibi.her tarafim dökülüyor çocuklar ilgi istiyor.

Ya bende düşünüyorum bu ara kansızlık Demir eksikliği var mı acaba diye çok üşüyorum son zamanlarda bi gidip baktıramadım kanıma fırsat bulupta.
Uff WC konusu bazen beni de çok zorluyor çok darda kalırsam ben evde şurup var onu içiyorum ama ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum

İnşallah ablacım Allah’ın izni ile atlatır annen hastalığını sağlığına kavuşur. Rabbim şifa versin

Sende diyetini falan düşünme hiç şimdi önce sağlık ve tabiki en önemlisi sağlık..

Bende bazen günde üç tane yiyorum ama çok bi faydasını göremiyorum onun yaa düzenli mi yemek lazım acaba

Inşallah saracım atlatacak

İnşallah canım

İnşallah saram inşallah

İnşallah canım patoloji sonucu 10 gün sonra çıkacak

Biliyormusun diyet yaparken çok rahatmışım şimdi sırf can sıkıntısından üzüntüden yemeğe sarılıyorum sonra midem ağrıyor şişkinlik oluyor diye geziyorum ama gidecek bu kilolarda önce moralimi geri kazanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…