Oo iki kişiyseniz hayatta bitmez. Az az yap. Bende zeytinyağlı daha çok seviyorum ama eşim maalesefetsiz bütün yemekler bana kalıyor desem yeri. Bide 2 kişi olunca biraz fazla yapayım 5 gün yerim heralde
AynenVazgeçtim tamam. Menemen falan istemiyorum
Menemen katili gezo
Inşallah saracım atlatacakMerhaba kızlar hastanedeyim hâlâ bir hafta daha hastanede kalacaz annemin genel durumu iyi çok şükür bugün yürüttük ama henüz ağızdan beslenmeye başlamadı bağırsağını dışarı aldıkları için bol bol yürüyüp gaz çıkarması gerekiyor sonra yemeye başlayacak inşallah bu hastalığı atlatacak dualarımızla tedavilerle ben inanıyorum buna bir ay sonrada kemoterapiye başlıyacak şu anda tek isteğimiz patoloji sonucunun iyi gelmesi ve tümörün agresif olmayan türden olması çünkü öyle olunca kemoterapiye daha güzel yanıt verirmiş inşallah yenecek annem bu hastalığı buna çok inanıyorum
Gel öpemçok şükür iyiyim. tek sıkıntım demirden kaynaklı halsizlik ve k... zlık.
2 gündür az değiştirdim ama. 3 gündür wc yok yine. hep bozuyor herşeyi
inşallah 7 leri bu cuma görürüm canım.
bu arada özledim seni
İnşallah saram inşallahBu arada ben yine 80 li kilolara geldim şu anda 83 kiloyum ama geceler uyumadığımdan elim yüzüm şiş birde açıkçası diyet falan yapmıyorum hastanede gece sabaha kadar oturunca pasta bisküvi kahve çok yiyip içiyorum suyu günde bir bardak ya içiyorum ya içmiyorum aklıma bile gelmiyor belkide kendimi yiyerek rahatlatıyorum bilmiyorum ama annem hastaneden çıksın biraz kendimize gelelim yeniden diyetime başlayacam bu günler geçecek inşallah
Domtisli yumurta seninki nerden menemen oluyormuşHiç yapmamki
Her ramazan camiye aşçı getirtiriz. Birgün menemenden lâf açıldı, ascı hepimizede sordu nasıl yaparsınız diye. Kimi dedi soğansız olmaz, kimi dedi su konmaz. Sıra bana gelince yukarda yazdığımı söyledim. Peki nasıl yapıyon dedi . Hiç yapmıyorum dedim.
Şayet yaparsam soğan koymam, domatesi tam öldürürüm, yeşil biber koyarsam oğlanlar yemez, biraz sulu yaparım, ekmek batırarak yerler, ben yemem
Bugünkü menüm kızlar
Sabah : bir haşlanmış yumurta, zeytin, cherry, roka, turp, bir dilim ekmek
Ara: yarım ayva
Öğle: iki kepçe çorba, karnabahar
Ara: bir muz
Akşam: bir kepçe çorba, tavuklu kereviz salatası
Su: 2 litre
Spor: bir saat fitness
yaa ne olursan ol yine gel aybenim.muhabbetin yeter senin
yoo burda saat 01.00 miş.sizin orada değil yani
Aynu dertler bendede var kuzum ya demir eksikliği de kilo vermeyi etkiliyormuş bide o diğer rahatsızlık içinde 3 tane falançok şükür iyiyim. tek sıkıntım demirden kaynaklı halsizlik ve k... zlık.
bu arada özledim seni
ohh çok sevindim canım, ne güzel haberler bunlar. Patoloji raporu ne zaman çıkacak, güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar hastanedeyim hâlâ bir hafta daha hastanede kalacaz annemin genel durumu iyi çok şükür bugün yürüttük ama henüz ağızdan beslenmeye başlamadı bağırsağını dışarı aldıkları için bol bol yürüyüp gaz çıkarması gerekiyor sonra yemeye başlayacak inşallah bu hastalığı atlatacak dualarımızla tedavilerle ben inanıyorum buna bir ay sonrada kemoterapiye başlıyacak şu anda tek isteğimiz patoloji sonucunun iyi gelmesi ve tümörün agresif olmayan türden olması çünkü öyle olunca kemoterapiye daha güzel yanıt verirmiş inşallah yenecek annem bu hastalığı buna çok inanıyorum
yine verirsin saracim, üzüldügün seye bak. Hem senden sonra pek derece yapan olmadı, sen gel de iki iki verirsin takımımız derece görürBu arada ben yine 80 li kilolara geldim şu anda 83 kiloyum ama geceler uyumadığımdan elim yüzüm şiş birde açıkçası diyet falan yapmıyorum hastanede gece sabaha kadar oturunca pasta bisküvi kahve çok yiyip içiyorum suyu günde bir bardak ya içiyorum ya içmiyorum aklıma bile gelmiyor belkide kendimi yiyerek rahatlatıyorum bilmiyorum ama annem hastaneden çıksın biraz kendimize gelelim yeniden diyetime başlayacam bu günler geçecek inşallah
ah ahh bir zamanlar menümü yorumlayan bir koçum vardı
nereye gitti ki@cascade gitti altılı bitti
çok teşekkür ederim adaşim. bu sefer de ben hasta oldum şaka gibi.her tarafim dökülüyor çocuklar ilgi istiyor.Ne iyi olmuş herşeyin yerini bildiğim için çok tehlikeli anlar yaşıyorum
Ben yoğurtlusunu yapıyorum çiğden çok güzel oluyor yemek olarak bi defa yaptım ama tam beceremedim galiba çiğ kalmıştı birazcık
Çok geçmiş olsun
Efsane geri geldiDomtisli yumurta seninki nerden menemen oluyormuş
çok şükür iyiyim. tek sıkıntım demirden kaynaklı halsizlik ve k... zlık.
bu arada özledim seni
Merhaba kızlar hastanedeyim hâlâ bir hafta daha hastanede kalacaz annemin genel durumu iyi çok şükür bugün yürüttük ama henüz ağızdan beslenmeye başlamadı bağırsağını dışarı aldıkları için bol bol yürüyüp gaz çıkarması gerekiyor sonra yemeye başlayacak inşallah bu hastalığı atlatacak dualarımızla tedavilerle ben inanıyorum buna bir ay sonrada kemoterapiye başlıyacak şu anda tek isteğimiz patoloji sonucunun iyi gelmesi ve tümörün agresif olmayan türden olması çünkü öyle olunca kemoterapiye daha güzel yanıt verirmiş inşallah yenecek annem bu hastalığı buna çok inanıyorum
Bende bazen günde üç tane yiyorum ama çok bi faydasını göremiyorum onun yaa düzenli mi yemek lazım acabaAynu dertler bendede var kuzum ya demir eksikliği de kilo vermeyi etkiliyormuş bide o diğer rahatsızlık içinde 3 tane falan
gün kurusu kayısıyı yeyip sonra üzerine en az 3 bardak su iç rahatlatiyo emin ol ama günlük tüketmeye çalış
Inşallah saracım atlatacak
İnşallah saram inşallah
ohh çok sevindim canım, ne güzel haberler bunlar. Patoloji raporu ne zaman çıkacak, güzel haberlerini bekliyoruz
yine verirsin saracim, üzüldügün seye bak. Hem senden sonra pek derece yapan olmadı, sen gel de iki iki verirsin takımımız derece görür
ah ahh bir zamanlar menümü yorumlayan bir koçum vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?