Ya bende düşünüyorum bu ara kansızlık Demir eksikliği var mı acaba diye çok üşüyorum son zamanlarda bi gidip baktıramadım kanıma fırsat bulupta.
Uff WC konusu bazen beni de çok zorluyor çok darda kalırsam ben evde şurup var onu içiyorum ama ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum
İnşallah ablacım Allah’ın izni ile atlatır annen hastalığını sağlığına kavuşur. Rabbim şifa versin
Sende diyetini falan düşünme hiç şimdi önce sağlık ve tabiki en önemlisi sağlık..
Bende bazen günde üç tane yiyorum ama çok bi faydasını göremiyorum onun yaa düzenli mi yemek lazım acaba
İnşallah ablacım gider baktırırım ilk fırsattaAmin canım sağolasın
Sende ihmal etme doktora git vitaminlerine baktır
Alaaaa nere gitti .. sahi o iyiydi yav@cascade gitti altılı bitti
süpersin.. tam motivasyon !!!umarım istedgin olur menu guzellHeyyo geçmişi yaptım menü bildiriyorummm
Cuma’ya gümbür gümbür geliyorum Allahım nolur yarını da alnımın akıyla atlatayım da Cuma günü 63.9 u göreyimve Cuma günü şekersiz 21 güne başlamak istiyorum bu kitabın yazarı 1 Mart’ta kalabalık bir grupla başlıyor programa onlara katılacağım.gerçi bu sistemle diyet yapıyorum ben yine ama tolerans göstermeden uygulayacağım başarabilirsem bakalım neler olacak.
Neyse bugünün menüsü
Sabah kahvaltısı
Ton balıklı avakadolu tam buğday dürüm
Öğlen
Bir kaseden daha az tavuk çorbası
Akşam
İki kaşık havuç tarator
Üç kaşık yoğurtlu mor lahana
Üç kaşık sade tavuk sote
Ara
Üç tane gün kurusu kayısı
Şekersiz çay
Su 2 litre kadar olmuştur sanırım saymadım bugün
Spor yok bugün
Afiyet olsun tatlım, benim yerime de yiyinsabah 08.00 ılık limonlu su
08.30
2 yk menemen (yazdan ki konserve den yapiveriom pratikgezegenfeza )
Peynir 3 zeytin
Domates biber
12.30 öğle
Salata Yoğurt peynir
Aksam 18.00 söyle bi tabak ve 1 kase k. Fasulye. Çok oldu miktar biliom ama çok acikmistimEki Görüntüle 2240106
22.00 çay saati 2 hurma 1 kayısı 2 petibor yarım çay bardağı kuruyemis
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
Su 2 lt
Wydra moni
Merhaba kızlar hastanedeyim hâlâ bir hafta daha hastanede kalacaz annemin genel durumu iyi çok şükür bugün yürüttük ama henüz ağızdan beslenmeye başlamadı bağırsağını dışarı aldıkları için bol bol yürüyüp gaz çıkarması gerekiyor sonra yemeye başlayacak inşallah bu hastalığı atlatacak dualarımızla tedavilerle ben inanıyorum buna bir ay sonrada kemoterapiye başlıyacak şu anda tek isteğimiz patoloji sonucunun iyi gelmesi ve tümörün agresif olmayan türden olması çünkü öyle olunca kemoterapiye daha güzel yanıt verirmiş inşallah yenecek annem bu hastalığı buna çok inanıyorum
Bu arada ben yine 80 li kilolara geldim şu anda 83 kiloyum ama geceler uyumadığımdan elim yüzüm şiş birde açıkçası diyet falan yapmıyorum hastanede gece sabaha kadar oturunca pasta bisküvi kahve çok yiyip içiyorum suyu günde bir bardak ya içiyorum ya içmiyorum aklıma bile gelmiyor belkide kendimi yiyerek rahatlatıyorum bilmiyorum ama annem hastaneden çıksın biraz kendimize gelelim yeniden diyetime başlayacam bu günler geçecek inşallah
Ayşe nerde ayşe ? Mervişte yok ortalarda
kimse bilmiyornereye gitti ki
gecmiş olsun canım..çok teşekkür ederim adaşim. bu sefer de ben hasta oldum şaka gibi.her tarafim dökülüyor çocuklar ilgi istiyor.
e zaten biz bu kiloların hepsini can sıkıntısından yemek yediğimiz için almadık mıİnşallah canım
İnşallah canımpatoloji sonucu 10 gün sonra çıkacak
Biliyormusun diyet yaparken çok rahatmışım şimdi sırf can sıkıntısından üzüntüden yemeğe sarılıyorum sonra midem ağrıyor şişkinlik oluyor diye geziyorum ama gidecek bu kilolarda önce moralimi geri kazanmam lazım
pizzanı yemişsin :) afiyet olsunİyi geceler takımım. Bu aralar işyerinde çok yoğunum eve gelince yemek yiyip direkt yatma pozisyonuna geçiyorum resmen. Hazır halim varken menümü yazayım.
Sabah;
1 tk biber salçası, 1 kk peynir, 3 dilim kuru domates, 5 tane zeytin, 1 dilim tam tahıl ekmek, 1 bardak karanfilli süt.
Öğle;
Kuru çilek ve mathca çikolatalı gronola.
Akşam;
Tam tahıl unundan yaptığım çok çok ince hamurlu pizza 1 büyük dilim.
Su 2 lt.
Spor 15 dk bisiklet, 1 saat hafif tempo yürüyüş.
Gün içinde 3 fincan sade filtre kahve içtim.
moni Wydra
Alaaaa nere gitti .. sahi o iyiydi yav
aramızda halen menemen yapmayı bilmeyenler var.bence ögrenmeliler :)sabah 08.00 ılık limonlu su
08.30
2 yk menemen (yazdan ki konserve den yapiveriom pratikgezegenfeza )
Peynir 3 zeytin
Domates biber
12.30 öğle
Salata Yoğurt peynir
Aksam 18.00 söyle bi tabak ve 1 kase k. Fasulye. Çok oldu miktar biliom ama çok acikmistimEki Görüntüle 2240106
22.00 çay saati 2 hurma 1 kayısı 2 petibor yarım çay bardağı kuruyemis
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
Su 2 lt
Wydra moni
Geçmiş olsun senin tekire ,Günaydıınnn
Rabbim şifa versin iyileşecek inşallah en kısa sürede
Verirsin ödemdir onlar su içmiyon ya
Benim kedi ameliyat oldu kısırlaştırma için onla ilgileniyom daha çok menüleri toplayıp arada yorum yapıyorum. Burdayım ama hayalet gibi okuyup gidiyorum
hıı gezo menemen yapmayı bilmiyormuymuşkimse bilmiyor
gecmiş olsun canım..
e zaten biz bu kiloların hepsini can sıkıntısından yemek yediğimiz için almadık mıaman kendini çok kaybetme, ipin ucu kaçınca kaçıyor
pizzanı yemişsin :) afiyet olsun
aramızda halen menemen yapmayı bilmeyenler var.bence ögrenmeliler :)gezegenfeza
Ben menemene bayılırımMenemeni ben çok güzel yaparım
Durumunun iyi olmasına çok sevindim canım.inşallah iyi çıkar patolojiMerhaba kızlar hastanedeyim hâlâ bir hafta daha hastanede kalacaz annemin genel durumu iyi çok şükür bugün yürüttük ama henüz ağızdan beslenmeye başlamadı bağırsağını dışarı aldıkları için bol bol yürüyüp gaz çıkarması gerekiyor sonra yemeye başlayacak inşallah bu hastalığı atlatacak dualarımızla tedavilerle ben inanıyorum buna bir ay sonrada kemoterapiye başlıyacak şu anda tek isteğimiz patoloji sonucunun iyi gelmesi ve tümörün agresif olmayan türden olması çünkü öyle olunca kemoterapiye daha güzel yanıt verirmiş inşallah yenecek annem bu hastalığı buna çok inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?