Huhu ayşemhayırlı sabahlar, mutlu perşembeler
Günaydıınnn
Rabbim şifa versin iyileşecek inşallah en kısa sürede
Verirsin ödemdir onlar su içmiyon ya
Benim kedi ameliyat oldu kısırlaştırma için onla ilgileniyom daha çok menüleri toplayıp arada yorum yapıyorum. Burdayım ama hayalet gibi okuyup gidiyorum
kimse bilmiyor
gecmiş olsun canım..
e zaten biz bu kiloların hepsini can sıkıntısından yemek yediğimiz için almadık mıaman kendini çok kaybetme, ipin ucu kaçınca kaçıyor
pizzanı yemişsin :) afiyet olsun
aramızda halen menemen yapmayı bilmeyenler var.bence ögrenmeliler :)gezegenfeza
Durumunun iyi olmasına çok sevindim canım.inşallah iyi çıkar patoloji
Ben düzenli tüketmeye çalışıyorum ALLAH'IN izniyle ama bazende herkeste aynı etkiyi göstermiyorYa bende düşünüyorum bu ara kansızlık Demir eksikliği var mı acaba diye çok üşüyorum son zamanlarda bi gidip baktıramadım kanıma fırsat bulupta.
Uff WC konusu bazen beni de çok zorluyor çok darda kalırsam ben evde şurup var onu içiyorum ama ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum
İnşallah ablacım Allah’ın izni ile atlatır annen hastalığını sağlığına kavuşur. Rabbim şifa versin
Sende diyetini falan düşünme hiç şimdi önce sağlık ve tabiki en önemlisi sağlık..
Bende bazen günde üç tane yiyorum ama çok bi faydasını göremiyorum onun yaa düzenli mi yemek lazım acaba
Hiç almayımkimse bilmiyor
gecmiş olsun canım..
e zaten biz bu kiloların hepsini can sıkıntısından yemek yediğimiz için almadık mıaman kendini çok kaybetme, ipin ucu kaçınca kaçıyor
pizzanı yemişsin :) afiyet olsun
aramızda halen menemen yapmayı bilmeyenler var.bence ögrenmeliler :)gezegenfeza
Yapmaktan ziyade yemeyi bilmiyormuşhıı gezo menemen yapmayı bilmiyormuymuşvay
Bide ben yapiyimda ye bakalım aynı fikirde olacanmiBen menemene bayılırım
bilir bilir dee yapamazhıı gezo menemen yapmayı bilmiyormuymuşvay
yaz domatesiyle çok güzel oluyor.onlar da bittiBen menemene bayılırım
tabii ki..biz işin görsel boyutundayız ama böyle de bir durum var. Ben geçen sene babanemi kaybettim o da çok kiloluydu. Kendisi için ne büyük bir zahmetti o kilolarAmin canım sağolasın
Bencede ödemdir çünkü çok şiş her yerim
Haklısın canım yavaş yavaş toparlanmam lazım kilo başa bela Allah korusun heleki ameliyatlık durumlarda büyük sıkıntı bunu biliyordum ama şimdi daha iyi anladım
Amin canım sağolasın
neee?? Menemen mi yapacaksın gezom??Bide ben yapiyimda ye bakalım aynı fikirde olacanmi
Taze gelin kilo aldın deyilmiGünaydınnlar herkesee ne var ne yok görüşmeyeli kaptanım bana yer var mı yine takımda
Gel kız gel, yapacak olsam güzel yaparım lakin yemedigimizden yapmıyorum. Hemde yazdan domatesleri konserve yapmıştım. Nerden baksan 30 kavanoz var, nadiren kullandigim için bitmiyorlarneee?? Menemen mi yapacaksın gezom??
Biletimi alıyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?