I ki büyük kaseDün menü paylaşmamıştım kızlar
Sabah kahvaltısı
4-5 kaşık biberli kıyma kavurması
2 ceviz
Bir kk beyaz peynir
10 zeytin
Ara
Bir yk kuru üzüm
Bir ceviz
Nescafe ikisi bir arada
Ara
Altınbaşak lıght yulaflı bisküvi 3 tane
Bir kk beyaz peynir
Birkaç çeri domates
Akşam
İki büyük kase işkembe çorbası
Bir dilim çok tahıllı ekmek
Salata
Ye gitsin Dio yav'ye gitsin
Dün neler yedim, güya vücudu şaşırtacam, 73 bekliyordum. Gram oynamadı yine. Sinir oldum, ne zaman düşmeye başlarım acep
Oyna abla Kilo verinn hemdeYürüyüşümü yapıp geldim, ev işi yapıp akşam üstü kına gecesine gidecem
Oowee öğle ne havalı öyle afiyet olsunBirkaç gündür halsizlik, yorgunluk, kasık ağrısı çekiyorum. Dün menü bildirmek için teli elime aldım ama sızmışım. Hemen yazayım.
Cuma menüsü
Sabah;
1 incecik tam buğday ekmeği, 1 parça peynir, 1 tk yaban mersini reçeli.
Öğle;
1 kase süt içine mathca çikolatalı, kuru çilekli granola.
Akşam;
4 yk etli kuru fasulye, 2 yk pilav.
Su 1,5 lt
Spor yok 5.000 adım atmışım.
moni @Wydra
valla verocum wc mahvetti beni. r.... öncesiydim de bu hafta. azcık menüyü bozdum wc me etkilesin diye.Menü paylaştın mi. Bakım .amanın dikkat yaz gelio
Hahahah alemsin kız valla geçen bi süpermarketten almıştım yarım kiloluk bi paket öğleleri onu yiyom kolay oluyorOowee öğle ne havalı öyle afiyet olsun
Sağolasın canımGeçmiş olsun
Sağolasın ablam.Geçmiş olsun
Ay valla sorma uzun zamandır içmiyordum işkembe çorbası ilk kasede doyduğum halde ikincisini içtimI ki büyük kaseolsun çorba candir. Akşam başka bişi yememısın zaten
bende öyleyim bir kaç günüdürİyi akşamlar hanımlar
Sabah
1 Yumurtalı omlet
2 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
1yk kaymak ve bal
Ara
1b ayran
Öğle
1 kase mısır gevreği
Ara
1 muz
Akşam
5 yk kuru fasulye
2yk portakallı kereviz
2 yk şehriye pilavı
2 küçük browni intense
2 kurabiye
2lt su
20 dk zumba
Bu aralar çok motivasyonum düşük hiç bişey yapasım yok bugün bozdum resmen diyeti
Selamın aleyküm kardeşçeğizlerim ♡♡♡♡
Herkese mutlu ve hafif bir haftasonu diliyorum
Yeni sistemi sanırım kimse beğenmediBenim kızlar da uğramıyor bile ya giremiyorlar yada işte giren yazmak gelmiyor içimden diyor
Ahhh ahhh güvenlik için yapilan bu değişim sanırım bir kaç gün herkesi etkileyecekyine sizde az da olsa hareket var ben yine kendim çalıp kendim oynuyormusum gibi hissediyorum
ooo harika süper! Tebrik ederim, darısı başımızaIyi aksamlarr her gun girmeye bi alışsam süper olacak
1. Haftam doldu diyetisyende bugun kontrolum vardi ve 1 haftada 2.3 kilo vermisimm darısı diger haftaya inşallah
Sizin nasil gidiyor sitenin yeni formu bi degisik anlamadim henüz
bayılırım işkembeyeAy valla sorma uzun zamandır içmiyordum işkembe çorbası ilk kasede doyduğum halde ikincisini içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?