Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugün çoktandır görmediğim arkadaşlarımla buluştum. Çok kilo vermişsin harika olmuşsun dediler ay ben bir sevindirik oldum , bir mutlu oldum ki sormayın

peşine böreği yedim tabüüküsüne
Ben kadar güzel çok sevindim senin adına börekte senin ödülün oldun o halde

Browni ve kurabiye affedilir gibi değil . Beni sorma ama ben de. Az önce kaldirdim cay sofrası ni. Regl başı galiba . Vurdum kendimi aburcubura

Sabah 07.30 ılık limonlu şu
Kahvaltı 10.00
2 yumurta ile patatesli
Zeytin 4 tane
Peynir çok
1 lokma poğaça
Salata
Ara 1 çilek
Aksm 17.00
3 tavuklu kabak sandal
3 yk makarna
Salata ayran tursu
Buraya kadar iyiydim
Oglanlar sinir bozup depresyon haline geçince
Bisuru biskuvi 3hurma k.üzüm ve k.yemis
Spor yok su 3 lt moni

bende akam yemeğinden sonra senin gibi oldum adetimin ilk günü ondan mı bilmiyorum

Ben beğendim bi nebze. Alışmak Zor ama . Bak pembis de oldu
Ay ne güzel vermissin harikasın. Ben de iyi gidiom kiz. Geçen cuma 62.8 bildirim yapmışım. Yanlış degilse Bu hafta 60.8 dim .

bende akam yemeğinden sonra senin gibi oldum adetimin ilk günü ondan mı bilmiyorum
Yaaa yalnız değilsem iyi . Kesin ondan canım ya. Bi de bi tahammulsuzm 8 de uyuyan yavrum şimdi evin içinde fir donuyo. Zaten 6 gbi kalkıyor lar. Sinirleri de bozuk oluyor insan in . Regl benim bir hafta oldu bi cozulemedi. Bugün oldu gibi ya bakalim. Dikkat etmek lazım krizlere. Tutalim birbirimizi

Allah yardımcın olsun canım oluyor bazen böyle durumlar çocuk olunca..olda kurtul şişkinliği hepsi ayrı dert :/ benim yarın günüm var birde.en azından bende sıra yemem diye düşünüyorum tutalım canım pişman oluyoruz sonra

Ooww harbi ben gibi vurmuusun aburcubuurun gozune. Lakin ben senin 50 dk na vuruldum. O ben de yok

Kızlar ya bi defa haftanın yedi günü tek besin grubuyla beslenen bi arkadaş vardı değişik bir detoks yapmıştı hanginizdiniz o ay
Hatta onunla beş günde beş kilo hakkında konuşmuştuk baya benziyordu birbirine o daha zor demiştim kimdi o bişeyler sormak istiyorum

Kızacaksınız belki bana da ayın sonunda ablamın bebek Mevlüt’ü var o zamana kadar 5 kilo verip 59u görmek istiyorum yaa

Evet An itibariyle midem dolu Die . Çok mutsuzm. Ve babasına verdim artık. Cocugumü yatiramadim ben

Bilmiom kim .ama.az önce okudum. Kabak detoksu diodu. 3 günde 2 buçuk Kilo verdiriyir muş kesin. Sabah yumurtali kahvaltı öğle aksam rendelenmis hafif pişmis yoğurtla 2 kabak. Yiyomusun ve ikindi iki meyva

Ben yatıym artık. Eşimle aramız bi tuhaf limoni. Sanırım çocukların stresi bizi etkilio
Hele ki evde dedektif gibi her yaptığımı sorgulayan ve soylemeyene kadar yardım etmeyen hep kaçmaya çalışan bi es se. Puffff. Hatta etipuffffff . Yatıyim ben aeben

Bilmiom kim .ama.az önce okudum. Kabak detoksu diodu. 3 günde 2 buçuk Kilo verdiriyir muş kesin. Sabah yumurtali kahvaltı öğle aksam rendelenmis hafif pişmis yoğurtla 2 kabak. Yiyomusun ve ikindi iki meyva
Buldum buldum april1109 yapmıştı 7 gün sürmüştü, ya şu beş günde beş kilo dediklerini deneyeceğim daha önce deneyip üçüncü gün bozmuştum tabiki beş kilo vermeyi beklemiyorum ama biraz hızlanmak istiyorum tüm tanıdıkları göreceğim ay sonuna doğru incecik olmak hayalimdeki kiloda olmak istiyorum o gün. Deneyeceğim bakalım yapamaz halsiz düşersem bırakırım

Of çocuklar bazen çok yıpratıyor ilişkiyi aslında hiç bi problem yokken karşılıklı girdiğimiz beklentiler bizi geriyor. Hiç bozma aranı eşinle bunun için yarın güzel bi kahvaltıyla tadınız yerine gelsin

moni dün spor olarak 1,5 saat yurudum eklemeyi unuttum. Günluk 10 bin adim tamamlamaya calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…