Ben kadar güzel çok sevindim senin adınabugün çoktandır görmediğim arkadaşlarımla buluştum. Çok kilo vermişsin harika olmuşsun dedileray ben bir sevindirik oldum , bir mutlu oldum ki sormayın
peşine böreği yedim tabüüküsüne
Browni ve kurabiye affedilir gibi değil . Beni sorma ama ben de. Az önce kaldirdim cay sofrası ni. Regl başı galiba . Vurdum kendimi aburcuburaİyi akşamlar hanımlar
Sabah
1 Yumurtalı omlet
2 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
1yk kaymak ve bal
Ara
1b ayran
Öğle
1 kase mısır gevreği
Ara
1 muz
Akşam
5 yk kuru fasulye
2yk portakallı kereviz
2 yk şehriye pilavı
2 küçük browni intense
2 kurabiye
2lt su
20 dk zumba
Bu aralar çok motivasyonum düşük hiç bişey yapasım yok bugün bozdum resmen diyeti
bende akam yemeğinden sonra senin gibi oldumSabah 07.30 ılık limonlu şu
Kahvaltı 10.00
2 yumurta ile patatesli
Zeytin 4 tane
Peynir çok
1 lokma poğaça
Salata
Ara 1 çilek
Aksm 17.00
3 tavuklu kabak sandal
3 yk makarna
Salata ayran tursu
Buraya kadar iyiydim
Oglanlar sinir bozup depresyon haline geçince
Bisuru biskuvi 3hurma k.üzüm ve k.yemis
Spor yok su 3 ltmoni
Ben beğendim bi nebze. Alışmak Zor ama . Bak pembis de olduIyi aksamlarr her gun girmeye bi alışsam süper olacak
1. Haftam doldu diyetisyende bugun kontrolum vardi ve 1 haftada 2.3 kilo vermisimm darısı diger haftaya inşallah
Sizin nasil gidiyor sitenin yeni formu bi degisik anlamadim henüz
Yaaa yalnız değilsem iyi . Kesin ondan canım ya. Bi de bi tahammulsuzm 8 de uyuyan yavrum şimdi evin içinde fir donuyo. Zaten 6 gbi kalkıyor lar. Sinirleri de bozuk oluyor insan in . Regl benim bir hafta oldu bi cozulemedi. Bugün oldu gibi ya bakalim. Dikkat etmek lazım krizlere. Tutalim birbirimizibende akam yemeğinden sonra senin gibi oldumadetimin ilk günü ondan mı bilmiyorum
Allah yardımcın olsun canım oluyor bazen böyle durumlar çocuk olunca..olda kurtul şişkinliği hepsi ayrı dert :/ benim yarın günüm var birde.en azından bende sıra yemem diye düşünüyorumYaaa yalnız değilsem iyi . Kesin ondan canım ya. Bi de bi tahammulsuzm 8 de uyuyan yavrum şimdi evin içinde fir donuyo. Zaten 6 gbi kalkıyor lar. Sinirleri de bozuk oluyor insan in . Regl benim bir hafta oldu bi cozulemedi. Bugün oldu gibi ya bakalim. Dikkat etmek lazım krizlere. Tutalim birbirimizi
Ooww harbi ben gibi vurmuusun aburcubuurun gozune. Lakin ben senin 50 dk na vuruldum. O ben de yokbugünkü menüm
sabah1 yumurtadan biberli omlet
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
1çk bal
ara:2 kare bitter + 2 kuru kayısı
ara : 1 çb kuru üzüm leblebi karışımı
akşam
2 avuç içi kadar fırında köfte
1 küçük boy fırında patates
salata
2 kuru kayısı
ara : bir ev kurabiyesi + 1 fincan kadar çerez
su:3 lt
spor: 50 dk tempolu yürüyü
dünde kaçırmışştım zaten kendimi toparlamam lazımOoww harbi ben gibi vurmuusun aburcubuurun gozune. Lakin ben senin 50 dk na vuruldum. O ben de yok
Evet An itibariyle midem dolu Die . Çok mutsuzm. Ve babasına verdim artık. Cocugumü yatiramadim benAllah yardımcın olsun canım oluyor bazen böyle durumlar çocuk olunca..olda kurtul şişkinliği hepsi ayrı dert :/ benim yarın günüm var birde.en azından bende sıra yemem diye düşünüyorumtutalım canım pişman oluyoruz sonra
Bilmiom kim .ama.az önce okudum. Kabak detoksu diodu. 3 günde 2 buçuk Kilo verdiriyir muş kesin. Sabah yumurtali kahvaltı öğle aksam rendelenmis hafif pişmis yoğurtla 2 kabak. Yiyomusun ve ikindi iki meyvaKızlar ya bi defa haftanın yedi günü tek besin grubuyla beslenen bi arkadaş vardı değişik bir detoks yapmıştı hanginizdiniz o ay
Hatta onunla beş günde beş kilo hakkında konuşmuştuk baya benziyordu birbirine o daha zor demiştim kimdi o bişeyler sormak istiyorum
Kızacaksınız belki bana da ayın sonunda ablamın bebek Mevlüt’ü var o zamana kadar 5 kilo verip 59u görmek istiyorum yaa
Buldum buldumBilmiom kim .ama.az önce okudum. Kabak detoksu diodu. 3 günde 2 buçuk Kilo verdiriyir muş kesin. Sabah yumurtali kahvaltı öğle aksam rendelenmis hafif pişmis yoğurtla 2 kabak. Yiyomusun ve ikindi iki meyva
Ben yatıym artık. Eşimle aramız bi tuhaf limoni. Sanırım çocukların stresi bizi etkilio
Hele ki evde dedektif gibi her yaptığımı sorgulayan ve soylemeyene kadar yardım etmeyen hep kaçmaya çalışan bi es se. Puffff. Hatta etipuffffff . Yatıyim benaeben
Bunu da geçen sene iki defa denedim bu arada iki kiloya yakın gidiyor ama bi kısmı Sudan gittiği için geri geliyor. Ama yine de kalan sağlar bizimdir
sara_28 saracım annen nasıl oldu?
Kilom aynı benim. Site açılmış haberim olmamış. Bugünkü menümü yazayım.
Sabah
1 kepekli ekmek tost
1 armut
1 kivi
Akşam
Döner
1/2 lavaş
3 kaşık pilav
Bu şekilde benim menüm. Hala şişkinliğim devam ediyor benim bakalım. Haftaya inşallah azalma olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?