60.200 oldu kilom canim
Üye Adı İlk Kilosu Hedef Kilosu 22.02.19 01.03.19 @Ssy8491 60 92.3 92.1 @Sekerportakalimm 62 67.4 67.4 O optumkibbye 52 54.9 breeze3535 65 73.5 72.7 Wydra 51 57.5 @Amor-a 47 obezzto 68 zeyneppk 53 @Kumsal ve deniz 89 S Shezofren88 hedef56 56 IKokunhuzur 65 S Sade01 58 GIDI 75 60kiloyum 65 vorones 58 G gulsahhh01 55 gezegenfeza 65 H Havlemina 57 @MorVampirella 60
Slm canim ben normalde hergün yapıyorum bu hafta sistem yaptırmadı kilitlendi deyip durdu göremiyorum bugün girdim öyle yazdım canim benden kaynaklı değildi@nesyaaaaa'nın hesabı pasif o yüzden bildirim yapamıyor
zeyneppk bahanen ne canım bildirim yapmamak için? Dün girmişsin pazartesi de kilo bildirdin ama menü bildirimi neden yok?
Amor-a neden sende eksiler var bi ara ne güzel menü ve spor bildirimi yapıyordun?
hedef56 neden bildirimlerin yok? cuma listesinde değilsin ama menü ve spor bildirimi listesindesin.
@Sekerportakalimm , S Sade01 ,GIDI , G gulsahhh01 , vorones , karamelli_turta niye arada bi bildirim yapıyorsunuz? Bu bildirim listesi her gün için.
@Sarayca bi geldin sonra gittin hayırdır?
@MorVampirella ve @gitsinkilolar02 hafta başında vardınız sonra niye kayboldunuz?
@tatlu uzun zamandır yoksun haftaya listede olmayacaksın.
moni dün spor olarak 1,5 saat yurudum eklemeyi unuttum. Günluk 10 bin adim tamamlamaya calisiyorum.
Slm canim ben normalde hergün yapıyorum bu hafta sistem yaptırmadı kilitlendi deyip durdu göremiyorum bugün girdim öyle yazdım canim benden kaynaklı değildi
Ben bildirimlerimi yapıyorum ama nöbete veya ertesi güne denk gelirse gecikmeli oluyor.geçen hafta kilomu da perşembeden bildirdim.hatta bu hafta da öyle yapmak zorunda kalacağım yurtdışına çıkacağım için.moniyi değil beni etiketleyecen kızz
Görmesem kaçtıydı arada öyle
Bundan sonra arada bir eksi görmiyim hee
moniyi değil beni etiketleyecen kızz
Görmesem kaçtıydı arada öyle
Üye Adı | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
@Amor-a | -- | +270 | |||||
| -- | +0 | |||||
| -- | -- | |||||
S Shezofren88 | +40 | +80 | |||||
@Kumsal ve deniz | -- | -- | |||||
| -- | -- | |||||
| +360 | +0 | |||||
@Sekerportakalimm | -- | -- | |||||
S Sade01 | +120 | +480 | +0 | ||||
| -- | -- | |||||
O optumkibbye | +40 | +0 | |||||
| -- | -- | |||||
| +160 | +200 | |||||
| +0 | +0 | |||||
G gulsahhh01 | -- | -- | |||||
| -- | -- | |||||
| -- | +90 | +90 | ||||
@Ssy8491 | -- | -- | |||||
H Havlemina | -- | -- | |||||
@MorVampirella | -- | -- | |||||
| 190+ | -- | |||||
| +100 | -- |
Ben bildirimlerimi yapıyorum ama nöbete veya ertesi güne denk gelirse gecikmeli oluyor.geçen hafta kilomu da perşembeden bildirdim.hatta bu hafta da öyle yapmak zorunda kalacağım yurtdışına çıkacağım için.
Evet ya öyle oldu bi de kilo bildirim sitenin kapanması filan denk gelince öyle oldu. Bugün yine alışveriş bahanesine yürüyüşümü yaptım. Sabah çıkıp yeni geldim Eminönü filan bir daldın mı saatin nasıl geçtiğini anlamıyorsunBitki çayları aldım ve de bitki çayı için demlikli bardak aldım. Tam motiveyim. Bugün protein ağırlıklı beslendim. Zaten mecburen değerlerim yükselsin biraz. Canım aşırı tatlı çekti direk baklava yani neyse alırım alacağım dur şu markete gireyim alırım eve gidince diyerek kendimi oyaladım almadım şükür İyi de yaptım giyim mağazalarına gittim pantolon alacaktım. Normalde 26-28 oluyordu maalesef 30 bedenler oldu ancak 28 eh işte modunda. Gerçi kalıpları küçüktü diye kendimi avutuyorum ama bu kiloyla normal yani. Acilen kilo vermem lazım.
Bugünkü menüWydra
Sabah
1 kepekli ekmek tost
1 armut,1 kivi
Öğle
Et döner
Salata
1/2 lavaş
Akşam
Tavuk
1 dilim ekmek
Spor: 2 saat yürüyüş
Su : 2,5 litre
İnstagramda bir sayfa var. Evde yiyoruz etkinliği başlattı. Ben akşam cok yorgun olunca yemek yapamıyorum bir de hiç öyle canım bir şey çekmez açlığımı bastırsın modunda takılırım. Dışarıdan sipariş ya da evde öyle atıştırma yapıyorum. Bu dediğim etkinlik sayesinde her gün için bir yemek listesi belirlendi mesela yarın nohut+pilav yemekleri var. Tabii ben pilav kısmını ev ahalasi için yapıp kendim için salata hazırlayacağım. İnşallah yapabilirsem bakalım.
Bugünkü menüm
Sabah: haşl yumurta, peynir, domates, zeytin,çok az yufka ekmek
Öğle:haşl yumurta,4-5 ceviz,4-5 kuru erik
Ara:1 portakal
Akşam: çorba,fırında tavuk,salata,ayran
2lt su, nöbette olduğum için spor yok @ wydra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?