Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ooo peki tedavisi yok mudur canım? Hep böyle mi devam edecek? O zaman regl bittiğinde sen bayağı bir eksi olursun bu şekil ama böyle de nereye kadar

Sabah
1 Yumurtalı omlet
2 dilim peynir
2dilim tam buğday ekmeği
Ara
Yarım armut
Öğle
3 yk tavuk sote
2 yk pilav
1 kase yoğurt
Ara
5 6 fındık 1 ceviz
Akşam
Yeşil mercimek 4 yk
3 köfte
3dilim fırında patates
1 kase yoğurt
Ara
1 soda
1 avuç badem

Yatmadan önce yoğurt kürü yiyeceğim

1.5 lt su
30 dk bölgesel çalışma

ooo peki tedavisi yok mudur canım? Hep böyle mi devam edecek? O zaman regl bittiğinde sen bayağı bir eksi olursun bu şekil ama böyle de nereye kadar

modern tıbbın yalanları.... tedavi yok miyomda. takip ediyorlar. yeterli boyuta gelince ameliyat. benimkiler yeterli boyuta çoktan geldi de ben olmuyorum. aylardır demir takviyesi, pekmez, hardaliye, ciğer, kırmızı et, yumurta... bilimum demir içeren yiyecekler. önceki hafta da dut pestili ve dut pekmezinden yapım cevizli sucuk aldım bir sürü. böyle idare ediyorum. Allah büyük

S Shezofren88 yogurt kurunu haftada iki yapmak en sagliklisi yatmadan 4 saat once ve yaptiktan sonra 1 litreye yakin su icmek lazim

43 yaşımdayım hatta bu sene 44. Fitness yapıyorum , yaşıma uygun başka ne yapabilirim? Ki fitness da beni bir hayli terletiyor

Belki yastan dolayidir. Metabolizma hizi da cok onemli

Yine de tedavine dikkat et sonra basin agrir. Kanama olmasi cok sikinti ya kansizlil olayi. Rabbim sifa versin. Annemde de miyom vardi bekledi bekledi sonunda ameliyat oldu. Gerci annem komple kurtulmayi secti ya neyse miyomlari aldirmak yerine rahmini aldirdi bi daha olma riski vardi annemde bi de tehkikeliydi tekrar ugrasmak istemedi. Cocuk yapma olanagi da yoktu. Tam teshisi miyom degildi gerci endometrusa benzer adi olan bi hastalikti.

amin canım. inşallah iyi olur. ameliyatsız bir çözüm düşünüyorum. bakalım...

Bugünkü menüm
Sabah
1 yeşil elma
1 bardak süt

Öğle
2 parça etli ekmek
Ayran
Salata

Ara
1çb leblebi+ kuru üzüm + 2 kuru kayısı

Akşam
1 tane avuç büyüklüğünde fırında köfte
Salata
2 kuru kayısı

Ara
1 sb süt + 2 kuru kayısı

Su: 3,5 lt
Spor: 45 dk tempolu yürüyüş

Bugün kuru kayısıyı abarttım tatlı isteğini onunla attım

1 incir ve 7 zeytini ara ara mı yapıyorsun canım

1 incir ve 7 zeytini ara ara mı yapıyorsun canım
Yok canım, bu aralar çok karşıma çıkıyor. Bugün acil evden çıkınca bunları yedim.
Hatta geçen sene 1 incir, 7 zeytin, 7 hurma ve 1 tutam üzerlik tohumuyla yapıyım dedim, tadınıda beğendim aslinda devam edemedim

Canım bende internette baktığımda yatmadan yarım saat önce yazıyordu ama kaç gün olacağını bulamamıştım senin dediğinde yoğurt biber limon değil mi

bende merak ediyorum denemek istiyorum ama devamını getiremem diye başlamadım hiç

Gezgez abla . Sen dé bisküvi nutukları yermiydin gi. Amaninnnn

ben takıma ilk geldiğimde her hafta bir kilo veriyordum.şimdi inceliyorum yine ama tartıda tık yok.bu nasıl iş anlamadım
Bu hafta da 1 Kilo muhabbeti bana ütopik gelio ya. Yani 75 ken 1 1 verilir belki ama 60 ta nasıl verem 1 Kilo her hafta o halde 3 hafta da 57 gorup gidem . Olmuo ki öyle keşke olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…