Geçmiş olsun canım
ooo84.4 e kadar çıkmıştım geçen haftalarda. 80 e kadar düştüm. gerçi o cuma wc den kaynaklı 80 i geri aldı 80.8 gösterdi ama olsun. şimdi bilmiyorum. tartıya çıkmadım. normal yiyorum diyet değil. r.... ödemi falan da var. pazartesi 81.2 çıktım. cuma kaç çıkarım bilmiyorum.
valla miyom olsa korkardın kanamadan obezim. o derece yani
ooopeki tedavisi yok mudur canım? Hep böyle mi devam edecek? O zaman regl bittiğinde sen bayağı bir eksi olursun bu şekil ama böyle de nereye kadar
43 yaşımdayım hatta bu sene 44. Fitness yapıyorum , yaşıma uygun başka ne yapabilirim? Ki fitness da beni bir hayli terletiyor
modern tıbbın yalanları.... tedavi yok miyomda. takip ediyorlar. yeterli boyuta gelince ameliyat. benimkiler yeterli boyuta çoktan geldi de ben olmuyorum. aylardır demir takviyesi, pekmez, hardaliye, ciğer, kırmızı et, yumurta... bilimum demir içeren yiyecekler. önceki hafta da dut pestili ve dut pekmezinden yapım cevizli sucuk aldım bir sürü. böyle idare ediyorum. Allah büyük
amin canım. inşallah iyi olur. ameliyatsız bir çözüm düşünüyorum. bakalım...S Shezofren88 Yine de tedavine dikkat et sonra basin agrir. Kanama olmasi cok sikinti ya kansizlil olayi. Rabbim sifa versin. Annemde de miyom vardi bekledi bekledi sonunda ameliyat oldu. Gerci annem komple kurtulmayi secti ya neyse miyomlari aldirmak yerine rahmini aldirdi bi daha olma riski vardi annemde bi de tehkikeliydi tekrar ugrasmak istemedi. Cocuk yapma olanagi da yoktu. Tam teshisi miyom degildi gerci endometrusa benzer adi olan bi hastalikti.
amin canım. inşallah iyi olur. ameliyatsız bir çözüm düşünüyorum. bakalım...
1 incir ve 7 zeytini ara ara mı yapıyorsun canımMenümü yazıyım bari, bugün biraz karışık oldu.
Sabah
1 incir
7 zeytin
Hemen hazırlanıp alışverişe gittim
Kahvaltı
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta sarısı
Domates, salatalık
Ara
Şekerim yada tansiyonum biri düştü
3 bisküvi, 1 t.k nutella
Sonraki 3 öğün
Ayran Aşı
Su +2,5
Spor 8 dakika yağ yakma egzersizi yapacam
Sabah 08:30 da kalktım, şimdi oturdum
Wydra
Yok canım, bu aralar çok karşıma çıkıyor. Bugün acil evden çıkınca bunları yedim.1 incir ve 7 zeytini ara ara mı yapıyorsun canım
Canım bende internette baktığımda yatmadan yarım saat önce yazıyordu ama kaç gün olacağını bulamamıştım senin dediğinde yoğurt biber limon değil miS Shezofren88 yogurt kurunu haftada iki yapmak en sagliklisi yatmadan 4 saat once ve yaptiktan sonra 1 litreye yakin su icmek lazim
Belki yastan dolayidir. Metabolizma hizi da cok onemli
Yine de tedavine dikkat et sonra basin agrir. Kanama olmasi cok sikinti ya kansizlil olayi. Rabbim sifa versin. Annemde de miyom vardi bekledi bekledi sonunda ameliyat oldu. Gerci annem komple kurtulmayi secti ya neyse miyomlari aldirmak yerine rahmini aldirdi bi daha olma riski vardi annemde bi de tehkikeliydi tekrar ugrasmak istemedi. Cocuk yapma olanagi da yoktu. Tam teshisi miyom degildi gerci endometrusa benzer adi olan bi hastalikti.
bende merak ediyorum denemek istiyorum ama devamını getiremem diye başlamadım hiçYok canım, bu aralar çok karşıma çıkıyor. Bugün acil evden çıkınca bunları yedim.
Hatta geçen sene 1 incir, 7 zeytin, 7 hurma ve 1 tutam üzerlik tohumuyla yapıyım dedim, tadınıda beğendim aslinda devam edemedim
Allah kabul etsin, bende tutacam inşallahİnşallah canım yarın niyetliyim
Gezgez abla . Sen dé bisküvi nutukları yermiydin gi. AmaninnnnMenümü yazıyım bari, bugün biraz karışık oldu.
Sabah
1 incir
7 zeytin
Hemen hazırlanıp alışverişe gittim
Kahvaltı
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta sarısı
Domates, salatalık
Ara
Şekerim yada tansiyonum biri düştü
3 bisküvi, 1 t.k nutella
Sonraki 3 öğün
Ayran Aşı
Su +2,5
Spor 8 dakika yağ yakma egzersizi yapacam
Sabah 08:30 da kalktım, şimdi oturdum
Wydra
Esimle kavga ediom ben de tutuyim die. O da yarin boş günün evdesin cocuklarla zor olur dio dio da ben regl oldugmu unutmuşumİnşallah canım yarın niyetliyim
Bu hafta da 1 Kilo muhabbeti bana ütopik gelio ya. Yani 75 ken 1 1 verilir belki ama 60 ta nasıl verem 1 Kilo her hafta o halde 3 hafta da 57 gorup gidem . Olmuo ki öyle keşke olsaben takıma ilk geldiğimde her hafta bir kilo veriyordum.şimdi inceliyorum yine ama tartıda tık yok.bu nasıl iş anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?