Aksam ne güzel hafif. KendiME bu kez hedef ödül. Şöyle bol kaşarlı bi tost yicem. Tostu görünce öyle şey ettimmenümü yazayım kızlar
sabah: bir haşlanmış yumurta, bir dilim ekmekten tost, peynir, zeytin, cherry, turp
ara: bir ayva
ögle: iki kepçe çorba, tavuk sote
ara: bir muz, bir parça bitter
aksam: iki kepçe çorba
su:2 litre
spor: bir saat fitness
Évet aslında ben dé seni öyle hatrladgmdan sordum. Branş neydi senin. Benim felsefeöğretmenim canım sende öğretmendin sanki yanlış mı hatılıyorum
Yok abla . Öğretmenim 32 yaşındayim
Öğretmenim Konya’da sanırım etliekmek nasıl özledimmmmBugünkü menüm
Sabah
1 yeşil elma
1 bardak süt
Öğle
2 parça etli ekmek
Ayran
Salata
Ara
1çb leblebi+ kuru üzüm + 2 kuru kayısı
Akşam
1 tane avuç büyüklüğünde fırında köfte
Salata
2 kuru kayısı
Ara
1 sb süt + 2 kuru kayısı
Su: 3,5 lt
Spor: 45 dk tempolu yürüyüş
Bugün kuru kayısıyı abarttım tatlı isteğini onunla attım
Ay ortak noktalar imz var ..hedefin 58 demekÖğretmenim Konya’da sanırım etliekmek nasıl özledimmmm
Evet bazılarını severimGezgez abla . Sen dé bisküvi nutukları yermiydin gi. Amaninnnn
Esimle kavga ediom ben de tutuyim die. O da yarin boş günün evdesin cocuklarla zor olur dio dio da ben regl oldugmu unutmuşum
Nutuk yazmiiissim ..nutella dicedimEvet bazılarını severim
Sara nasılsın canım
Canım bende internette baktığımda yatmadan yarım saat önce yazıyordu ama kaç gün olacağını bulamamıştım senin dediğinde yoğurt biber limon değil mi
Bu hafta da 1 Kilo muhabbeti bana ütopik gelio ya. Yani 75 ken 1 1 verilir belki ama 60 ta nasıl verem 1 Kilo her hafta o halde 3 hafta da 57 gorup gidem . Olmuo ki öyle keşke olsa
Tamam birde öyle deneyeyimYogurt pulbiber limon seklinde yapan da var yogurt pulbiber zencefil zerdecal yapan da yogurt zencefil zerdecal tarcin seklinde yapan da
Yarin saat once yaparsan cok etkili olmaz 4 saat once yapar ve bol su icersen odemlerin baya baya gitmeye baslar
Nette bakinca her aksam yapin diyen de var ama bu sefer de sagliksi oluyor
Bu yuzden en sagliklisi haftada 2 gun yapmak
Yazilarini rakip ettigim bi diyetisyen var ustune basa basa bu kurleri haftada 2 gunden fazla yapmayin diyor bi de yaptiktan sonra bol su icin
Su icme sebebi de kuru hemen calismaya baslatmak
Ne kadar su icersek vucuda hemen karisir ve daha odem sokturucu olur ha boyle dedim de 2 litre suyu dikme kafana
50 ile 60 kilo arasi icin evet haftada 1 kilo zor verilir ncak ustu cok rahat verebilir. Ben 60 ve ustuykn her hafta 1 kilo hatta arada 2 kilo verdigim de oluyordu. Simdi 57 kiloyum 1 kilo zor gidet haftada o yuzden yarim diyek biz ama 1 kilo vermek de imkansiz degil2 kilo vermekte ama 57 kilo birinin 1 haftada 2 kilo vermedi sagliksiz
Bu sabah tartıldım pazartesiyle aynı kilodayım 68.geçen cuma 67.3 başladığım noktaya nasıl geri dönebildiğime şaşırmaktan başka birşey gelmiyor elimden.merkür gerilemesiyle bir alakası var mı acaba?
Ben de bahar yorgunluğu gibi birşey var bu ara.sğrekli uyuma istegi.acaba alakası var mıöyle de fatmacım o rakamı görmeden de insanın içi rahat etmiyir işte.olsun, yine de pes etmek yok!
İyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?