Abla ben öğretmenim diye brenzeeye yazdım menüsünde etliekmek var ya Konya’da dır diye. Ben sağlık personeliyim izindeyim İngilizce çalışıyorum şuanAy ortak noktalar imz var ..hedefin 58 demekben de aynı meslek . Senin bRanş ne
Kaptanım ben birazdan çıkacağım Pazartesi döneceğim.tartıldım sabah 68.+700 gr kesinlikle kaçamak yapmadım ve evde olduğum hergün spor yaptım.Gunaydin 10.takimin guzelleri
Bugun abartmayin cok fazla yarin tarti gunu beybiler
Aslinda hep yarin tarti gunu diye dikkat etsek kendimize yeter
konya da değilim canım afyondayımÖğretmenim Konya’da sanırım etliekmek nasıl özledimmmm
ben sınıf öğretmeniyimÉvet aslında ben dé seni öyle hatrladgmdan sordum. Branş neydi senin. Benim felsefe
Kaptanım ben birazdan çıkacağım Pazartesi döneceğim.tartıldım sabah 68.+700 gr kesinlikle kaçamak yapmadım ve evde olduğum hergün spor yaptım.
Nutella bizim eve kartonla girer malesef, ben baya azalttım, darısı küçük oğlumaNutuk yazmiiissim ..nutella dicedim
hmm.neden ameliyat olmuyirsun peki? Bu konuda bir bilgim yok, sadece lisede bir arkadaşım da olmuştu bu ameliyatı şimdi sen deyince hatırladım , fakat daha sonra tekrar miyom oluşmuştu. Tabii çesit çeşittir bu illet ama ..modern tıbbın yalanları.... tedavi yok miyomda. takip ediyorlar. yeterli boyuta gelince ameliyat. benimkiler yeterli boyuta çoktan geldi de ben olmuyorum. aylardır demir takviyesi, pekmez, hardaliye, ciğer, kırmızı et, yumurta... bilimum demir içeren yiyecekler. önceki hafta da dut pestili ve dut pekmezinden yapım cevizli sucuk aldım bir sürü. böyle idare ediyorum. Allah büyük
metobolizma hızım normaldi canım, diyetisyen öyle demişti@Shezofren88 yogurt kurunu haftada iki yapmak en sagliklisi yatmadan 4 saat once ve yaptiktan sonra 1 litreye yakin su icmek lazim
Belki yastan dolayidir. Metabolizma hizi da cok onemli
Yine de tedavine dikkat et sonra basin agrir. Kanama olmasi cok sikinti ya kansizlil olayi. Rabbim sifa versin. Annemde de miyom vardi bekledi bekledi sonunda ameliyat oldu. Gerci annem komple kurtulmayi secti ya neyse miyomlari aldirmak yerine rahmini aldirdi bi daha olma riski vardi annemde bi de tehkikeliydi tekrar ugrasmak istemedi. Cocuk yapma olanagi da yoktu. Tam teshisi miyom degildi gerci endometrusa benzer adi olan bi hastalikti.
noooYarın oruç tutan varmı
ütopik değil evet ben bir bir gidiyordum.hatta bir hafta inat edip afrikalılar kadar beslenip iki kilo vermişliğim bile var ama şimdi yapamıyorum offBu hafta da 1 Kilo muhabbeti bana ütopik gelio ya. Yani 75 ken 1 1 verilir belki ama 60 ta nasıl verem 1 Kilo her hafta o halde 3 hafta da 57 gorup gidem . Olmuo ki öyle keşke olsa
canım iki dilim ekmekten yapabilirsin ki..benim zaten günde üc dilim ekmek hakkım var, bu şekilde degisiklik yapıyorum bazenAksam ne güzel hafif. KendiME bu kez hedef ödül. Şöyle bol kaşarlı bi tost yicem. Tostu görünce öyle şey ettim
şivlilik nedir canım?Günaydınlar hayırlı kandiller burda şivlilik var ortada çok fena abur cubur dönüyor
ahahhhh seni de kendimize benzettik ya :)) evet, dün yeni aydı.yani iki hafta boyunca ay büyüyecek.bu zaman zarfında yediklerimize daha fazla dikkat edicez, özellikle dolunay vakitleri.. iki gezegen retroda 29 marta kadar. Bu bizi biraz daha zorlayabilir ama azmin elinden de hicbir sey kurtulmazBu sabah tartıldım pazartesiyle aynı kilodayım 68.geçen cuma 67.3 başladığım noktaya nasıl geri dönebildiğime şaşırmaktan başka birşey gelmiyor elimden.merkür gerilemesiyle bir alakası var mı acaba?
sen yoğun tempoda çalışıyorsun.uyuma , dinlenme isteğin tabii ki normalBen de bahar yorgunluğu gibi birşey var bu ara.sğrekli uyuma istegi.acaba alakası var mı
deme gezom demeeeNutella bizim eve kartonla girer malesef, ben baya azalttım, darısı küçük oğluma
allah kabul etsin gezginimKandiliniz mübarek olsun 10. Takım
Bugün orucluyum inşallah , aksama dogru tartılırım bakıyım cok merak ediyorum düşüş varmı
Kandiliniz mübarek olsun 10. Takım
Bugün orucluyum inşallah , aksama dogru tartılırım bakıyım cok merak ediyorum düşüş varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?