- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Kolay gele
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 29
Boyunuz: 1.67
Mesleginiz: Öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz : Yemeği sevdiğim için kilo alıyorum :) ıvır zıvır çok tüketiyorum. Kola tiryakisiyim . Zaten kilo almak için yeterli bir sebep.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Yarın bir gün Alla nasip ederse çocukta olursa daha da şişmemek için bir dur demek istiyorum :)
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Evden okula okuldan eve gelen, Müziksiz yapamayıp yerinde duramayan,şarkı söylemeyi seven, mutfak işini sevip temizlikle fazla arası olmayan, biraz üşengeç, kahve- çay sevmeyen bir kişiliğim
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?): Yok herhangi bir takımda yarışmadım.
Şu anki kilonuz: 74.8
Hedef kilonuz: 60
Atsana ablam resmini baka baka doyalımAynen öyle
Bir pasta yaptimki
Hoşgeldin canım:) Merhabalar arkadaşlar, yeni katılıyorum aranıza yavaş yavaş kuralları öğreneceğim. Herkese kolay gelsin. Bol eksiler
Amor-a dün menü bildirmemişsin
IKokunhuzur dün menü bildirmemişsin
@optumkibbye dün menü bildirmemişsin
60kiloyum nerede senin menüler?
@vorones dünün menüsü nerede?
@gulsahhh01 cuma ve cumartesinin menüsünü nerede?
@MorVampirella dünün menüsü nerede?
@Zerosima dünün menüsü nerede?
@gitsinkilolar02 dünün menüsü nerede?
Hadi beni bulun☺
Bizde alışamadık ki yazmadikçada bişey anlaşlmiyoBen bu sayfanin yeni halinden hic birsey anlamadim ya kafam karisti
hadi bakalım kolay gelsin
ayy demeeeAynen öyle
Bir pasta yaptimki
Akşam iki günlük menü bildircem.
Kolay gele
:) Merhabalar arkadaşlar, yeni katılıyorum aranıza yavaş yavaş kuralları öğreneceğim. Herkese kolay gelsin. Bol eksiler
ben de 10 gündür yoldan çıktım. ama devam edeceğim Allahın izniyleyarından itibaren menüler geliyor
Dünden beri giremedim kızlar ablama temizliğe yardıma gitmiştim eve dönünce de yorgunluktan uyuyakalmışım zaten yazılacak bi menüm yok fena bi menü yazmaya çalışayım yine de
Sabah kahvaltısı
İki dilim çok tahıllı ekmek
1 kk peynir
Avakado sos
Zeytin
Akşam
1,5 lahmacun
Salata
Bir bardak kola
Aralar çok fena
Bir çikolatalı bisküvi yedim
Biraz Meyve (portakal,muz, elma)
Bir avuç kadar çekirdek
Bikaç tane kuru pasta
çok pişmanlık duyuyorum ama temizlik arası kendime göre bişeyler bulamayıp ne bulduysam yedim valla
hadi bakalım kolay gelsin
De
ayy demeee
Uzun süredir spor yapmıyordum ya dün başladım cardio çalışırken mekik de çektim. Mekik çekerken vücudum garip geldi bana. Önceden omuz hizasında bacaklarım yapışıyordu birbirine şimdi ne güzel incecik olmuş. O yüzden hem spor yapın hem diyet yapın ve hedefinize gelince de kendinize dikkat edin. Ben o mekik anında bi kere daha gurur duydum kendimle. Ne kadar incelmişim diye.Aynı şeyi sizler de yaşayın o yüzden asla vazgeçmeyin.
iyi akşamlar
sabah
2 dl ekmek
kk peynir
5 zeytin
ara
sütlü kahve büyük
öğle
1 tabak çorba
akşam
balık salata
2 dl ekmek
su 2lt
spor
30 dk
Wydra
artık sayfanın altında sayfada bulunan kişileri göremiyor muyuz? kimse yok.
ne güzel yazmışsınUzun süredir spor yapmıyordum ya dün başladım cardio çalışırken mekik de çektim. Mekik çekerken vücudum garip geldi bana. Önceden omuz hizasında bacaklarım yapışıyordu birbirine şimdi ne güzel incecik olmuş. O yüzden hem spor yapın hem diyet yapın ve hedefinize gelince de kendinize dikkat edin. Ben o mekik anında bi kere daha gurur duydum kendimle. Ne kadar incelmişim diye.Aynı şeyi sizler de yaşayın o yüzden asla vazgeçmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?