Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

:) Merhabalar arkadaşlar, yeni katılıyorum aranıza yavaş yavaş kuralları öğreneceğim. Herkese kolay gelsin. Bol eksiler

ben de 10 gündür yoldan çıktım. ama devam edeceğim Allahın izniyle yarından itibaren menüler geliyor

Dünden beri giremedim kızlar ablama temizliğe yardıma gitmiştim eve dönünce de yorgunluktan uyuyakalmışım zaten yazılacak bi menüm yok fena bi menü yazmaya çalışayım yine de

Sabah kahvaltısı
İki dilim çok tahıllı ekmek
1 kk peynir
Avakado sos
Zeytin

Akşam
1,5 lahmacun
Salata
Bir bardak kola

Aralar çok fena
Bir çikolatalı bisküvi yedim
Biraz Meyve (portakal,muz, elma)
Bir avuç kadar çekirdek
Bikaç tane kuru pasta

çok pişmanlık duyuyorum ama temizlik arası kendime göre bişeyler bulamayıp ne bulduysam yedim valla

İyi akşamlar hanımlar

Bugün menüm

Sabah: 1 Muz çeyrek simit
Öğlen: 1kk kadar cezerye ve çay
Akşam yemeği: 1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği ve 4 kaşık kepekli makarna

2 litre su
6000 adım

Akşam iki günlük menü bildircem.

Tamamdor

Sağol

:) Merhabalar arkadaşlar, yeni katılıyorum aranıza yavaş yavaş kuralları öğreneceğim. Herkese kolay gelsin. Bol eksiler

Aynen öğrenirsin yavaş yavaş
Sen de öğretmensin ha ben de öğretmenim bi kaç öğretmen daha var grubumuzda
Hoşgeldin ayrıca

ben de 10 gündür yoldan çıktım. ama devam edeceğim Allahın izniyle yarından itibaren menüler geliyor

Gelsin gelsin bekliyoruz menüleri

Dünün bu bugünün mü?

hadi bakalım kolay gelsin
De
ayy demeee

Sağol obezzto anca geldim eve

Uzun süredir spor yapmıyordum ya dün başladım cardio çalışırken mekik de çektim. Mekik çekerken vücudum garip geldi bana. Önceden omuz hizasında bacaklarım yapışıyordu birbirine şimdi ne güzel incecik olmuş. O yüzden hem spor yapın hem diyet yapın ve hedefinize gelince de kendinize dikkat edin. Ben o mekik anında bi kere daha gurur duydum kendimle. Ne kadar incelmişim diye.Aynı şeyi sizler de yaşayın o yüzden asla vazgeçmeyin.

güzel histir

Bugün
Sabah
2 dilim pırasa böreği
6 zeytin

Ara
8 fındık

Akşam
Patlamış mısır
çikolata 20 gr

Su: 2 lt
Spor : 200 bölgesel hareket

Akşam olmadı hiç. Canım bişey yapmak istemedi. Bi de patlamış mısırı yiyince dedim üstüne bi de daha kalori almayayım.

iyi akşamlar
sabah
2 dl ekmek
kk peynir
5 zeytin
ara
sütlü kahve büyük
öğle
1 tabak çorba
akşam
balık salata
2 dl ekmek
su 2lt
spor
30 dk
Wydra

Bu hafta spor puanında istikrarlı bir şekilde gidiyorsun.

artık sayfanın altında sayfada bulunan kişileri göremiyor muyuz? kimse yok.

Galiba önceden olduğu gibi prolara verildi sanırım o özellik

ne güzel yazmışsın

Incelmek tabii ki harika bir duygu , ben de inceldiğimi hissediyordum ve bu beni mutlu ediyordu taa ki bugün bir pantolon deneyip içine giremeyinceye kadar evet, içine giremedim.halbuki ben kendimi bayağı zayıf hissediyordum.ne çok gazlamışsın kendini, halbuki daha vermen gereken on kilo var obez diye düşündüm, gerçekler acı bir şekilde tekrar su yüzüne çıktı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…