Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ellerine sağlık canım

Sağol canım

Deme yemeyi çok severim deme , bana kendimi hatırlatıyo başarılarr istediğin kiloya inersin umarım, hepimiz incecik olalım, yaz da geliyor zaten

Aynen yaza incecik olalım grup olarak

Spor olarak ip atlıyorum yeni başladım elimde olsa ofise bile götürücem. Aşırı enerji harcatıyor tavsiye ederim

Ay şuan ip atlama deme bana bacaklarım ağrıy hamladım da ip atlayasım geldiydi zaten de atlayamadım içimde kaldı
Bizim öğrenciler ip getirip bahçede atlıyor da arada ben de aralarına girip atlıyorum haha

Yaaa ben bu yazdan pek umutlu değilim vermem gereken 31 kg var gerçi önceden verdim ALLAH'IN izniyle yine veririm bu arada yaşamak için yiyenlerden değilim zevk için yiyenlerdenim tam bi tiryakiyim

31 kg gitmese de 15i gidebilir bu da 2 3 beden demek olur o yüzden hemen moralini bozma

Aynen bu yılın kendi yılın olacağına inan ve en büyük değişimi bedeninle yap

merhaba arkadaşlar nasılsınız
ben uğrayamadım buraya .dün gece yoldaydım ve yolda kaldık sabaha kadar anca eve geldim üşütmüşüm yolda çok kötü hasta oldum şimdi.

Geçmiş olsun dikkat et kendine

sağol canım

bugünün menüsünü yazayım düzgün değildi maalesef
sabah
sandviç ekmeğinin yarısından sandviç

öğle

1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon patates muusakka
1 dilim ekmek
yoğurt
salata

ara:
5 kuru kayısı + 1 fincan leblebi

akşam :
3 tane fırında sigara böreği
2 dilim pynir
1 tk bal

ara
1 ayva
1 elma

su : 2 lt
spor yok

Geçmiş olsun saracım, acil şifalar dilerim

Ayy hakikaten yarın tekrar yapıcam bu sefer güzel olurlar sanırım.
Yaktım yazmışsın yaptım okudum. Benim gözüm kalmadı inan. Afiyet bal olsun.
Benim direnç bugün kırıldı, mahvoldum. Yarın ola hayrola. Bugün menü filan bildirmeyim, zira kendimi gömdüm, bide sen toprak atma

Wydra moni bugun gene kilom fazla cikti cok erken kalkiyorum. Lavabo vs olmuyor sanirim ondan 53.4 gibi biseydi. Cuma gunu gec vakit tartiliyorum o zaman iyi cikiyor. Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim pirasali borek
Beyaz peynir

Aksam
Izgara köfte
4 kasik pilac
Salata
1 mandalina

Su : 2 lt
Spor : 10 bin adim + 200 bolgesel hareket

Biliyorum ya kimsenin gozu kalmadi benim beceriksizligimdi aklima ilk geldigi anda gidip baksam yanmazdi

Boğalar tarafından ele geçirildik :) yay yokmu yay

Beeeennn

@ Wydra ben bulamadım

Gelmiyor mu duzeltme kismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…