Ellerine sağlık canım
Deme yemeyi çok severim deme , bana kendimi hatırlatıyobaşarılarr istediğin kiloya inersin umarım, hepimiz incecik olalım, yaz da geliyor zaten
Spor olarak ip atlıyorum yeni başladım elimde olsa ofise bile götürücem. Aşırı enerji harcatıyor tavsiye ederim
Yaaa ben bu yazdan pek umutlu değilim vermem gereken 31 kg var gerçi önceden verdim ALLAH'IN izniyle yine veririmbu arada yaşamak için yiyenlerden değilim zevk için yiyenlerdenim tam bi tiryakiyim
Bende tanitayim
36 yaşında 3 çocuk annesiyim
Doğumdan sonra 40 im çıkınca 82 kilo ile diyetisyene başladım iki ay da 10 kilo verdim sonra iki ay ara verdim tabi iki kiloda aldım o arada burayı keşfettim ve 73.8 ile başladım sanırım iki ay oldu şuan 68.3 um yani 5.5 kilo verdim 73 kilo ile hamile kalmıştım şuan 68 olmak bile çok güzel ama yakin hedefim 57 inşallah boğa burcuyum yemeyi seviyorum duydumki bu yıl bende değişim yiliymis umut ediyorum ve istiyorum bu yıl benim yilim olacak :)
merhaba arkadaşlar nasılsınız
ben uğrayamadım buraya .dün gece yoldaydım ve yolda kaldık sabaha kadar anca eve geldimüşütmüşüm yolda çok kötü hasta oldum şimdi.
sağol canımÇok geçmiş olsun canım
sağol canımSağol canım
Aynen yaza incecik olalım grup olarak
Ay şuan ip atlama deme bana bacaklarım ağrıy hamladım da ip atlayasım geldiydi zaten de atlayamadım içimde kaldı
Bizim öğrenciler ip getirip bahçede atlıyor da arada ben de aralarına girip atlıyorum haha
31 kg gitmese de 15i gidebilir bu da 2 3 beden demek olur o yüzden hemen moralini bozma
Aynen bu yılın kendi yılın olacağına inan ve en büyük değişimi bedeninle yap
Geçmiş olsun dikkat et kendine
BenimYaktım kurabiyemi kimin gözü kaldı
Geçmiş olsun saracım, acil şifalar dilerimMerhaba kızlar çok fena üşüttüm bademciklerim iltihaplandı ateşim 38 i buldu iki gündür böyleyim evde ilaç kullanıyorum geçer diye bekliyorum doktora gitmekten o kadar bıktımki gitmemekte direniyorum ama bakalım nereye kadar
Diyetisyenimle konuşmuştum bursada olduğum sürece bana listemi gönderecekti gönderdide ama bu sefer ben hasta oldum listeye uymayı bırakın hiç bişey yiyemiyorum midem bulanıyor yutkunamıyorum bile
Hoşgeldin canımMerhaba, kilo vermeye geldim :) aranızda bana kadar yer varmı.
Hoşbulduk, yarınki menumü hazırlıyorumHoşgeldin canım
Yaktım yazmışsın yaptım okudum. Benim gözüm kalmadı inan. Afiyet bal olsun.Ayy hakikaten yarın tekrar yapıcam bu sefer güzel olurlar sanırım.
Aksam olmadi normal ogun yememisim maalesef.hiç olmuşmu
Ben de bogayim sevindim değişim yılı olmasina
Geçmiş olsun saracım, acil şifalar dilerim
Boğalar tarafından ele geçirildik :) yay yokmu yayBir boğa Burcu da burda
Sanada geçmiş olsun canımmerhaba arkadaşlar nasılsınız
ben uğrayamadım buraya .dün gece yoldaydım ve yolda kaldık sabaha kadar anca eve geldimüşütmüşüm yolda çok kötü hasta oldum şimdi.
Kolay gelsinHoşbulduk, yarınki menumü hazırlıyorum
Oğlak var alırsanızBoğalar tarafından ele geçirildik :) yay yokmu yay
Yaktım yazmışsın yaptım okudum. Benim gözüm kalmadı inan. Afiyet bal olsun.
Benim direnç bugün kırıldı, mahvoldum. Yarın ola hayrola. Bugün menü filan bildirmeyim, zira kendimi gömdüm, bide sen toprak atma
Boğalar tarafından ele geçirildik :) yay yokmu yay
@ Wydra ben bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?