TutturamıyordummmOğlak var alırsanız
Telden resim atmiyormus@ Wydra ben bulamadım
Aynen orasıTelden resim atmiyormus
Telde isen sikayet etin yanindaki 3 noktaya tikla ayrintiyi duzenle var orasi olmasi lazim
Bol şans.. zaten 57 ye ne kalmış, çok güzel kilo vermissin, ne güzel toparlamışsındır.. misBende kendimi tanıtayım
Bende 26 yaşında evli iki çocuk annesiyim iki çocuğumdan sonra da Doğum kilolarımı vermekte zorlandım oğlum doğduktan sonra yani iki sene önce 86 Kiloya kadar çıktım geçen sene 14 kilo verip 72ye düştüm Ramazan yaz derken Aralıkta 75.5 ile gruba katıldım şuanda 63.1 kiloyum ve hedefim 57ye kadar inmek inşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz
Geçmiş olsun canım
Geçmiş tez zamanda iyileşirsin inşallah
Yok kuzum moral bozmak gidicek bu kilolar bende kışa zayıf girerim napalimSağol canım
Aynen yaza incecik olalım grup olarak
Ay şuan ip atlama deme bana bacaklarım ağrıy hamladım da ip atlayasım geldiydi zaten de atlayamadım içimde kaldı
Bizim öğrenciler ip getirip bahçede atlıyor da arada ben de aralarına girip atlıyorum haha
31 kg gitmese de 15i gidebilir bu da 2 3 beden demek olur o yüzden hemen moralini bozma
Aynen bu yılın kendi yılın olacağına inan ve en büyük değişimi bedeninle yap
Geçmiş olsun dikkat et kendine
Az yemen güzel ama kahvaltı sanki olmamış gibi ya bilemedim bence daha düzenli bi kahvaltı etmelisinWydra moni bugun gene kilom fazla cikti cok erken kalkiyorum. Lavabo vs olmuyor sanirim ondan 53.4 gibi biseydi. Cuma gunu gec vakit tartiliyorum o zaman iyi cikiyor. Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim pirasali borek
Beyaz peynir
Aksam
Izgara köfte
4 kasik pilac
Salata
1 mandalina
Su : 2 lt
Spor : 10 bin adim + 200 bolgesel hareket
Ve kokunhuzur etiketleyemedim seni hepinize cok teşekkür ediyorum
Yok kuzum moral bozmak gidicek bu kilolar bende kışa zayıf girerim napalim
valla benim değil :)) olsun yaka yaka ögrenirsin diye bir anne sözü var, bildin mi?Yaktım kurabiyemi kimin gözü kaldı
saracım geçmiş olsun, dikkat et kendine.annen nasıl daha iyi mi?Merhaba kızlar çok fena üşüttüm bademciklerim iltihaplandı ateşim 38 i buldu iki gündür böyleyim evde ilaç kullanıyorum geçer diye bekliyorum doktora gitmekten o kadar bıktımki gitmemekte direniyorum ama bakalım nereye kadar
Diyetisyenimle konuşmuştum bursada olduğum sürece bana listemi gönderecekti gönderdide ama bu sefer ben hasta oldum listeye uymayı bırakın hiç bişey yiyemiyorum midem bulanıyor yutkunamıyorum bile
hoşgeldinMerhaba, kilo vermeye geldim :) aranızda bana kadar yer varmı.
geçmiş olsun.maalesef tam hastalık vaktimerhaba arkadaşlar nasılsınız
ben uğrayamadım buraya .dün gece yoldaydım ve yolda kaldık sabaha kadar anca eve geldimüşütmüşüm yolda çok kötü hasta oldum şimdi.
ben de boğayım.sanırım takımın yarısı boğa, hiç şaşırmadımBen de bogayim sevindim değişim yılı olmasina
ne yedin kiYaktım yazmışsın yaptım okudum. Benim gözüm kalmadı inan. Afiyet bal olsun.
Benim direnç bugün kırıldı, mahvoldum. Yarın ola hayrola. Bugün menü filan bildirmeyim, zira kendimi gömdüm, bide sen toprak atma
Yemek hariç, ıvır zıvır zırvalarının hepsinden yedim.valla benim değil :)) olsun yaka yaka ögrenirsin diye bir anne sözü var, bildin mi?
saracım geçmiş olsun, dikkat et kendine.annen nasıl daha iyi mi?
hoşgeldin
geçmiş olsun.maalesef tam hastalık vakti
ben de boğayım.sanırım takımın yarısı boğa, hiç şaşırmadım
ne yedin kiyoksa ne yemedin ki mi diyeydim?
Senin tarrti ne dedi bugün . He ya cumadan umitliyim az da olsa eksi gelse bari arti olmasınn n n n. .sen ı gecmeliyimmmmTeşekkürler ablacım
İnşallah ama önemli olan Cuma tartısı ❤
Az önce de yazdığım gibi önemli olan Cuma tartısı haftasonundan sonra böyle artılar olabiliyor
Hoşgeldin canım bol eksiler ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?