Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende kendimi tanıtayım
Bende 26 yaşında evli iki çocuk annesiyim iki çocuğumdan sonra da Doğum kilolarımı vermekte zorlandım oğlum doğduktan sonra yani iki sene önce 86 Kiloya kadar çıktım geçen sene 14 kilo verip 72ye düştüm Ramazan yaz derken Aralıkta 75.5 ile gruba katıldım şuanda 63.1 kiloyum ve hedefim 57ye kadar inmek inşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz

Bol şans.. zaten 57 ye ne kalmış, çok güzel kilo vermissin, ne güzel toparlamışsındır.. mis

Yok kuzum moral bozmak gidicek bu kilolar bende kışa zayıf girerim napalim

Az yemen güzel ama kahvaltı sanki olmamış gibi ya bilemedim bence daha düzenli bi kahvaltı etmelisin

Yaktım kurabiyemi kimin gözü kaldı
valla benim değil :)) olsun yaka yaka ögrenirsin diye bir anne sözü var, bildin mi?

saracım geçmiş olsun, dikkat et kendine.annen nasıl daha iyi mi?

Merhaba, kilo vermeye geldim :) aranızda bana kadar yer varmı.
hoşgeldin

merhaba arkadaşlar nasılsınız
ben uğrayamadım buraya .dün gece yoldaydım ve yolda kaldık sabaha kadar anca eve geldim üşütmüşüm yolda çok kötü hasta oldum şimdi.
geçmiş olsun.maalesef tam hastalık vakti

Ben de bogayim sevindim değişim yılı olmasina
ben de boğayım.sanırım takımın yarısı boğa, hiç şaşırmadım

ne yedin ki yoksa ne yemedin ki mi diyeydim?

Yemek hariç, ıvır zıvır zırvalarının hepsinden yedim.

Senin tarrti ne dedi bugün . He ya cumadan umitliyim az da olsa eksi gelse bari arti olmasınn n n n. .sen ı gecmeliyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…