Yemek hariç, ıvır zıvır zırvalarının hepsinden yedim.
Az kaldı çok şükür yaBol şans.. zaten 57 ye ne kalmış, çok güzel kilo vermissin, ne güzel toparlamışsındır.. mis
OH OH ne güzel abla .menu verdin mi . Beni de etiketle. Merak ediom ne yedin deyeMerhaba Canim spor salonunda yım bugün kaydimi yeniledim başladım çok şükür sen nasılsın
Cuma’ya göre -200 dedi benim tartıSenin tarrti ne dedi bugün . He ya cumadan umitliyim az da olsa eksi gelse bari arti olmasınn n n n. .sen ı gecmeliyimmmm
Süpersin ya. 8li ler den 5lilerre gelmek büyük basariAz kaldı çok şükür ya. Çok fedakarlık ettim çok zorlandım ama hedefime çok az kaldı hatta 60tı hedefim biliyor musun o bile hayaldi şimdi gözümü 5li rakamlara diktim ama bazen yorulduğumu hissediyorum ama değer mi sonuna kadar değer ❤ Koca göbek gitti toparlamış olmaz mıyım canım benimde bir belim benimde bir boynum varmış diyorum
Sanki yokmuydu? Dünkü 2 çeşit salatam ve yoğurtlu kereviz hâlâ duruyor. Neyseki pasta ve böreğin kalanını camiye götürmüştüm. Yoksa onlarda midemde buluşacaktıyemek yeseydin onlara ihtiyacın kalmayacaktı çünkü miden dolu olunca gözün de doyacaktı.keşke yemek yeseydinhele ki salata, müthiş mide dolduruyo.tokluk hissini muazzzam hissediyorsun
Seninle çok kaynaşamadan ayrılmıştın ama seni burda görmek güzel iyi ki geldinBir boğa Burcu da burda
Aaa ne tesadüf. Benim de ablama misafir gitcem ve o gün diyet bozma günü ilan ettim şimdiden. Napcaz giiiCuma’ya göre -200 dedi benim tartıfull motiveyim yalnız çok büyük bi tuzak var önümde Perşembe günü ablama misafir gelecek bende orada olacağım felaket bi menüyle geliyor bizimki inşallah cozutmam aklıma seni getireceğim o gün boyunca
Valla iki senemi aldı ama bende çok mutluyum İnan ki eski fotoğraflara bakıyorum da gözlerim kaybolmuş yanaktanSüpersin ya. 8li ler den 5lilerre gelmek büyük basari
sağol canım maalesef öyle :/ toparlamam lazım kendimivalla benim değil :)) olsun yaka yaka ögrenirsin diye bir anne sözü var, bildin mi?
saracım geçmiş olsun, dikkat et kendine.annen nasıl daha iyi mi?
hoşgeldin
geçmiş olsun.maalesef tam hastalık vakti
ben de boğayım.sanırım takımın yarısı boğa, hiç şaşırmadım
ne yedin kiyoksa ne yemedin ki mi diyeydim?
aa Sahiden mi Kız ertesi gün tartı günü olmasa bende niyetliydim bozmaya ama tartıda 62yi görmek istiyorum yine de bilemiycem o masaya oturmadan büyük konuşmak istemiyorumAaa ne tesadüf. Benim de ablama misafir gitcem ve o gün diyet bozma günü ilan ettim şimdiden. Napcaz giii
Eksini kıskandım
Hiç etiket olayını düşünmedim ben üye ismi seçerken hata etmişimBasina i harfi koyunca cikiyor etikette
Aynen 2020ye zapzayif girek
Petibör hariç gayet masum olmuş çay saatin bence tabi hepsini yemediysenYa çay saatini yazmadım. O da böyle oldu. Bi vazgecemiom şu geç vakit çayından.
Yanına 2 petibor de vardiEki Görüntüle 2244633
Aa ne güzel aynı şehirde misnzBen de güneykenttekine gidiyorum akşamları iyi geliyor :)
Seni de görmek güzel abla inşallah kurtuluveriririz şu kilocuklarımızdan :)
Kayisilar kaldı biraz. Ya ben çok sacmayim. .onun fazlası var . Eksiği yok. Sarı leblebi bikaç çekirdek ve kare çikolata gbiPetibör hariç gayet masum olmuş çay saatin bence tabi hepsini yemediysen
Valla ben hatta perSembe tartı günü olsa bu haftalık diom. Yani biz cuma ya perşembe tartısını yazsak. Bak ya nasıl da kaçamak düşkünü pis bi insana donusuom oy oyyyaa Sahiden mi Kız ertesi gün tartı günü olmasa bende niyetliydim bozmaya ama tartıda 62yi görmek istiyorum yine de bilemiycem o masaya oturmadan büyük konuşmak istemiyorumama salatalara ağırlık vermeyi düşünüyorum bakalım Cuma günü artı olmasın da o eksi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?