Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bol şans.. zaten 57 ye ne kalmış, çok güzel kilo vermissin, ne güzel toparlamışsındır.. mis
Az kaldı çok şükür ya . Çok fedakarlık ettim çok zorlandım ama hedefime çok az kaldı hatta 60tı hedefim biliyor musun o bile hayaldi şimdi gözümü 5li rakamlara diktim ama bazen yorulduğumu hissediyorum ama değer mi sonuna kadar değer Koca göbek gitti toparlamış olmaz mıyım canım benimde bir belim benimde bir boynum varmış diyorum

Senin tarrti ne dedi bugün . He ya cumadan umitliyim az da olsa eksi gelse bari arti olmasınn n n n. .sen ı gecmeliyimmmm
Cuma’ya göre -200 dedi benim tartı full motiveyim yalnız çok büyük bi tuzak var önümde Perşembe günü ablama misafir gelecek bende orada olacağım felaket bi menüyle geliyor bizimki inşallah cozutmam aklıma seni getireceğim o gün boyunca

Süpersin ya. 8li ler den 5lilerre gelmek büyük basari

yemek yeseydin onlara ihtiyacın kalmayacaktı çünkü miden dolu olunca gözün de doyacaktı.keşke yemek yeseydin hele ki salata, müthiş mide dolduruyo.tokluk hissini muazzzam hissediyorsun
Sanki yokmuydu? Dünkü 2 çeşit salatam ve yoğurtlu kereviz hâlâ duruyor. Neyseki pasta ve böreğin kalanını camiye götürmüştüm. Yoksa onlarda midemde buluşacaktı

Aaa ne tesadüf. Benim de ablama misafir gitcem ve o gün diyet bozma günü ilan ettim şimdiden. Napcaz giii
Eksini kıskandım

Süpersin ya. 8li ler den 5lilerre gelmek büyük basari
Valla iki senemi aldı ama bende çok mutluyum İnan ki eski fotoğraflara bakıyorum da gözlerim kaybolmuş yanaktan ve boydan neredeyse hiç fotoğrafım yok çünkü nefret ediyordum bedenimden ...şükür çok şükür

sağol canım maalesef öyle :/ toparlamam lazım kendimi

Aaa ne tesadüf. Benim de ablama misafir gitcem ve o gün diyet bozma günü ilan ettim şimdiden. Napcaz giii
Eksini kıskandım
aa Sahiden mi Kız ertesi gün tartı günü olmasa bende niyetliydim bozmaya ama tartıda 62yi görmek istiyorum yine de bilemiycem o masaya oturmadan büyük konuşmak istemiyorum ama salatalara ağırlık vermeyi düşünüyorum bakalım Cuma günü artı olmasın da o eksi

Valla ben hatta perSembe tartı günü olsa bu haftalık diom. Yani biz cuma ya perşembe tartısını yazsak. Bak ya nasıl da kaçamak düşkünü pis bi insana donusuom oy oyyy

Iyi aksamlar menumu yaziyim, 2 gundur gribim oksur hapsur bi hal oldum.
Sabah:
2 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet
5 yesil zeytin
1 filtre kahve

Oglen
2 dilim kepekli ekmek peynirli
1 filtre kahve

Aksam
1 etli pişi
Tavuk suyu corbasi

Su 1 bucuk lt
Spor hic yapamadim valla, toplam 1590 adim

Wydra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…