Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayy hakikaten yarın tekrar yapıcam bu sefer güzel olurlar sanırım.

İnşallah güzel olurlar o zaman ☺

Yaaa ben bu yazdan pek umutlu değilim vermem gereken 31 kg var gerçi önceden verdim ALLAH'IN izniyle yine veririm bu arada yaşamak için yiyenlerden değilim zevk için yiyenlerdenim tam bi tiryakiyim

Offf annem geçen yemekte diyor ki yemek yemek bi sanat yaa diyor bende dedim sen mükemmel bi sanatçısın kadın aşık yemek yemeye diyet psikolojisine girince daha çok çıldırıyor bende onun bi tık altı işte

Kayisilar kaldı biraz. Ya ben çok sacmayim. .onun fazlası var . Eksiği yok. Sarı leblebi bikaç çekirdek ve kare çikolata gbi ay nası mutsuzum gene
Ya aslında şöyle düşünsen ben akşama kadar bunun için mi sabrettim günümü mahvetmeyeyim..benim hep kendime dediğim şey. Önüne çok az al bitince alma tekrar yada bende porsiyon kontrolünü şaşırıyorum hep o yüzden sadece yemem gerektiği kadarıyla alıyorum tabağıma yoksa abartıyorum hemen

Valla ben hatta perSembe tartı günü olsa bu haftalık diom. Yani biz cuma ya perşembe tartısını yazsak. Bak ya nasıl da kaçamak düşkünü pis bi insana donusuom oy oyyy
Bak o güzel olur yanına yandaş çektin bak beni hemen

Bizde cocuklardan dolayi planliyoruz genelde cocuklari uyuturken bende uyuyakaliyorum esimde bana trip atar :) ama uzatmayin bence insani bi durum kendimden biliyorum
hoşgeldin benimde ilk gunum

Bende annenle aynı kategorideyim annenin ellerinden öperim idolüm

Şöyle yeyip yeyip kilo almayanlardan olsam ama nerdeee öyle insanlar tanıyorum ki dünyayı yiyo yinede tartıda tık yok gelde sinirlenme ayrı bi gıcığım var onlara ben bi yiyim 1 ay vermeye uğraşıyorum

Wydra bugün beni niye etiketlemiyosun bakiim zalım?

Çünkü erkenden yatmaya gittim çünkü

bugünkü menüm

sabah 11.00: üç dilim sucukla yapılmış yumurta, peynir, zeytin, domates, bir dilim ekmek

ara: yarım muz, yarım elma

akşam 17.00: iki kepçe çorba, salata, bakla

su: 1.5 litre
spor:yok

Nedeeen spor yok bari 10 dakika yürüyeydin obezzto .

Kayisilar kaldı biraz. Ya ben çok sacmayim. .onun fazlası var . Eksiği yok. Sarı leblebi bikaç çekirdek ve kare çikolata gbi ay nası mutsuzum gene

Şu akşam çayındaki yemelerini kesmeyi başarsan var ya daha hızlı kilo verecen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…