Ayy hakikaten yarın tekrar yapıcam bu sefer güzel olurlar sanırım.
Yaaa ben bu yazdan pek umutlu değilim vermem gereken 31 kg var gerçi önceden verdim ALLAH'IN izniyle yine veririmbu arada yaşamak için yiyenlerden değilim zevk için yiyenlerdenim tam bi tiryakiyim
Ya aslında şöyle düşünsen ben akşama kadar bunun için mi sabrettim günümü mahvetmeyeyim..benim hep kendime dediğim şey. Önüne çok az al bitince alma tekrar yada bende porsiyon kontrolünü şaşırıyorum hep o yüzden sadece yemem gerektiği kadarıyla alıyorum tabağıma yoksa abartıyorum hemenKayisilar kaldı biraz. Ya ben çok sacmayim. .onun fazlası var . Eksiği yok. Sarı leblebi bikaç çekirdek ve kare çikolata gbiay nası mutsuzum gene
Bak o güzel olur yanına yandaş çektin bak beni hemenValla ben hatta perSembe tartı günü olsa bu haftalık diom. Yani biz cuma ya perşembe tartısını yazsak. Bak ya nasıl da kaçamak düşkünü pis bi insana donusuom oy oyyy
bunuda öğrendim teşekkür ederimAkşam gün içinde yediklerimizi ictigimiz suyu ve sporu yazıyoruz canım yazdıktan sonrada birşey yemiyoruz menulerimizi yorumluyoruz sende yakında öğrenirsin :)
Bizde cocuklardan dolayi planliyoruz genelde cocuklari uyuturken bende uyuyakaliyorum esimde bana trip atar :) ama uzatmayin bence insani bi durum kendimden biliyorum
Arkadaşlar menüm şöyle ki;
Kahvaltı saat 12.00
1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 4 siyah zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 tatlı kaşığı tereyağı, 1 haşlanmış yumurta
Öğlen yerine saat 15.00
1 kase Tavuklu pirinç lapası
Akşam saat 17.30
2 kase yeşil salata
30 gr tavuk göğsü
Spor: 45 dk yürüyüş
Su: 2 lt
afiyet olsun canım hafif geçirmişsin günü tebrikler
Sabah kahvaltısı
Bir haşlanmış yumurta
Avakado birkaç çatal
Bir kk beyaz peynir
Yarım domates
Bir tane tam buğday lavaş
Ara
Bir piko tahıllı bar
Akşam
Bir kase yoğurtlu kereviz salatası
4 köfte
Su az içtim bugün geceye kadar elimden geldiğince içerim
Spor
1 saat yürüyüş (yavaş tempo
afiyet olsun ama kilo olmasın inşaallah
hoşgeldin benimde ilk gunumBende anket doldurayım kızlar;
İsminiz (İsteğe Bağlı ): kkelebeketkisi
Yaşınız : 24
Boyunuz: 165
Kilonuz: 76
Hedef Kilonuz: 60
Mesleginiz: Diş Hekimi
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Nişanlı
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Yaşadığınız şehir: Ankara
Kilo alma hikayeniz: Her gece abur cubur yeme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Düğünüm varrr, kendimi iyi hissetmek istiyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız: Daha önceden bir gruba üyeydim ancak okulumun çok yoğun olması sebebiyle ayrılmak zorunda kalmıştım. Yoksa buranın enerjisini, ağzıma bir lokma atarkenki vicdan azabını çok sevmiştim. Yüzünü görmediğim insanlarla aynı yolda yürümek birbirlerimizin hayatına dokunmak çok güzel ve azimliydi. İnşallah beraber çok güzel kilolar veririz kızlar
Bende annenle aynı kategorideyim annenin ellerinden öperimİnşallah güzel olurlar o zaman ☺
Offf annem geçen yemekte diyor ki yemek yemek bi sanat yaa diyor bende dedim sen mükemmel bi sanatçısın kadın aşık yemek yemeye diyet psikolojisine girince daha çok çıldırıyor bende onun bi tık altı işte
Ya aslında şöyle düşünsen ben akşama kadar bunun için mi sabrettim günümü mahvetmeyeyim..benim hep kendime dediğim şey. Önüne çok az al bitince alma tekrar yada bende porsiyon kontrolünü şaşırıyorum hep o yüzden sadece yemem gerektiği kadarıyla alıyorum tabağıma yoksa abartıyorum hemen
Bak o güzel olur yanına yandaş çektin bak beni hemen
Şöyle yeyip yeyip kilo almayanlardan olsam ama nerdeee öyle insanlar tanıyorum ki dünyayı yiyo yinede tartıda tık yok gelde sinirlenme ayrı bi gıcığım var onlaraİnşallah güzel olurlar o zaman ☺
Offf annem geçen yemekte diyor ki yemek yemek bi sanat yaa diyor bende dedim sen mükemmel bi sanatçısın kadın aşık yemek yemeye diyet psikolojisine girince daha çok çıldırıyor bende onun bi tık altı işte
Ya aslında şöyle düşünsen ben akşama kadar bunun için mi sabrettim günümü mahvetmeyeyim..benim hep kendime dediğim şey. Önüne çok az al bitince alma tekrar yada bende porsiyon kontrolünü şaşırıyorum hep o yüzden sadece yemem gerektiği kadarıyla alıyorum tabağıma yoksa abartıyorum hemen
Bak o güzel olur yanına yandaş çektin bak beni hemen
Sanki yokmuydu? Dünkü 2 çeşit salatam ve yoğurtlu kereviz hâlâ duruyor. Neyseki pasta ve böreğin kalanını camiye götürmüştüm. Yoksa onlarda midemde buluşacaktı
:)) benim de idolum.hatta ruh eşim bile sayılabilir.ellerinden öper , saygılarımı sunarımBende annenle aynı kategorideyim annenin ellerinden öperimidolüm
bugünkü menüm
sabah 11.00: üç dilim sucukla yapılmış yumurta, peynir, zeytin, domates, bir dilim ekmek
ara: yarım muz, yarım elma
akşam 17.00: iki kepçe çorba, salata, bakla
su: 1.5 litre
spor:yok
Kayisilar kaldı biraz. Ya ben çok sacmayim. .onun fazlası var . Eksiği yok. Sarı leblebi bikaç çekirdek ve kare çikolata gbiay nası mutsuzum gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?