toparlayamadın mı halenÇünkü erkenden yatmaya gittimçünkü
Nedeeen spor yok bari 10 dakika yürüyeydinobezzto .
Şu akşam çayındaki yemelerini kesmeyi başarsan var ya daha hızlı kilo verecen
bol şans o zamanGünaydın herkese :)) Bugün ilk günüm, bana şans dileyindileyinki haainn tatlı krizlerine direnebiliyimm :)
OH OH ne güzel abla .menu verdin mi . Beni de etiketle. Merak ediom ne yedin deye
Seninle çok kaynaşamadan ayrılmıştın ama seni burda görmek güzel iyi ki geldin ❤
Aa ne güzel aynı şehirde misnz
Günaydın herkese :)) Bugün ilk günüm, bana şans dileyindileyinki haainn tatlı krizlerine direnebiliyimm :)
Bogalarda var demi yeme aşkı:)) benim de idolum.hatta ruh eşim bile sayılabilir.ellerinden öper , saygılarımı sunarım@IKokunhuzur
bak o da kesin boğadır, bir sor istersen
Ben yengecim ama ablam:)) benim de idolum.hatta ruh eşim bile sayılabilir.ellerinden öper , saygılarımı sunarım@IKokunhuzur
bak o da kesin boğadır, bir sor istersen
Aa ne güzel aynı şehirde misnz
Aah ah eski beni hatırlattınŞöyle yeyip yeyip kilo almayanlardan olsam ama nerdeee öyle insanlar tanıyorum ki dünyayı yiyo yinede tartıda tık yok gelde sinirlenme ayrı bi gıcığım var onlaraben bi yiyim 1 ay vermeye uğraşıyorum
Bugün karatay yapasım var, bana en güzel uyan oydu sankineyse bir buhrandı geldi geçti de.bugün kaldığın yerden devam et.yılmak yok
Geçmiş olsunGunaydin
Azonce is yerini arayip hasta bildirdim kendimi, kalktimki bogazlarim sismis. Simdi geri yaticam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?