Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Napdinn. Nası gidio diyet. Ben yeni okula atandim . Norm fazlası tercihleriyle. Neyse gittim ki bi yeme düzeni var ki herkes bişiler atistiriyir Vs . Tabi bana da uzattilar yemedim. Çok tuzak var yani. Pofffff. Bana zor gelio ama .o 59 ü istiorum bu hafta yaaaaa

Boylarimiz ve hdefleirmiz yakın. Hoş geldin

Boylarimiz ve hdefleirmiz yakın. Hoş geldin
hoşbuldum :) ne kadardır diyettesin benim dün 1 ay oldu tam 4 kilo 600 gr verdim. akşam mümkün olduğuunca kıstım yemekten ve midem gerçekten küçüldü hissediyorum mutlu oluyorum. bugün havalı havalı eşime dönüp pantolonum belimden düşüyor biraz.. kemer mi alsam dedim

Bende annenle aynı kategorideyim annenin ellerinden öperim idolüm
Şöyle yeyip yeyip kilo almayanlardan olsam ama nerdeee öyle insanlar tanıyorum ki dünyayı yiyo yinede tartıda tık yok gelde sinirlenme ayrı bi gıcığım var onlara ben bi yiyim 1 ay vermeye uğraşıyorum
:)) benim de idolum.hatta ruh eşim bile sayılabilir.ellerinden öper , saygılarımı sunarım IKokunhuzur

bak o da kesin boğadır, bir sor istersen

Annem oğlak burcu kızlar belki yükseleni boğadır ☺bide maşallah bi yemek yapar ki kadının aceleyle yaptığı yemek bile mükemmel olur.bekarken akşamın onunda canımız mantı çekerdi üşenmez kalkar hamur yoğurur mantı açardı.maşallah diyim hala öyle şimdi ona yakın oturuyorum öyle zor ki onunla diyet yapmak
Hercai91 bak o türde ablam oluyor hayatım boyunca ondan kilolu oldum gerçi ablam benim kadar iştahlı değildir ama oda hiç çekinmeden herşeyi yer hiçte kilo almaz hatta bi ara kilo alabilmek için diyetisyene gitti kendisi gelde sinir olma

Ay aman en sor ortam o işte iradeyle iki katı savaşıyorsun şuan sen kolaylıklar dilerim canım,ben bikaç gündür evde olduğum için çok rahat gidiyor kendime uygun şeyler hazırlayıp yiyorum. Yeni okulum hayırlı olsun bu arada

Slm Canım çok geç yazıyorum özür dileyerek
Cuma
1 bardak limonlu zencefilli su
1 yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 dilim.kasar peynir 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 fincan kahve
1 fincan yeşil çay
Öğlen
1 ıspanaklı börek
Ara
1 fincan kahve
1 dilim kek
Akşam
2 kaşık bulgur 3 kaşık kabak yemeği 1 kase yoğurt
2 litre su
Yarım saat dans

Cumartesi
Sabah
1 bardak su
1 yumurta 1 dilim kasar peynir 1 dilim beyaz peynir domates salatalık 1 bardak çay
Ara
1 fincan kahve
Öğlen
2 kaşık bulgur 2 kaşık kabak yemeği
Akşam
1 dilim et
Ara
1 fincan çay 1 fincan yeşil çay
2 litre su

Pazar
Sabah
1 yumurta omleti 1 dilim beyaz peynir domates salatalık 1 cb çay
Ara
1 fincan kahve
Öğlen
1 muz
Ara
Kahve
Akşam
100 gr et
2 litre su
4 kat merdiven in cik

Pazartesi
Sabah
1 bardak su
1 kızarmış yumurta 1 dilim beyaz peynir
Ara
1 fincan kahve
Öğlen
1 dilim kek
Ara
1 fincan kahve
Akşam
10o gr et
2 litre su
4 kat merdiven in cik

Ben oğlak burcuyum, yemek yapmayı sevmem, yemeyide çok sevmem, çok yemek seçerim, tatlıya düşkünüm. Benim burcum ne söylüyor deyin hele ben ne zaman kilo vermeye devam edecem
gezom kelin ilacı olsa başına sürecek :))

de yemek yapmayı sevmiyon yemeyi de sevmiyon e nerden geliyo bu kilolar o zaman de hele??

Günaydın herkese :)) Bugün ilk günüm, bana şans dileyin dileyinki haainn tatlı krizlerine direnebiliyimm :)
Hoşgeldiin hayırlı uğurlu olsun tatlı krizine en iyi çözüm 50 tane kuru üzüm ya da minik bir muza 1 tatlı kaşığı pekmez üzerine ceviz onun üzerine de hindistan cevizi dene bunu bana dua edersin

merhaba herkese.bu ara malesef çok sıkıntım var oğlumla. Sütten kestim ama mahvoldum. Hâlâ bir düzenimiz yok.sabah 8de uyaniyor gece 1de sızarak uyuyakaliyor arada ben de mahvoluyorum.burasi da hep aklımda kaç gündür menü de yazamadim. Ya akşamları uyuyakaliyorum ya telefonu alıp elimden fırlatıyor.iyice hırçın bi çocuk oldu.kusura bakmayın ben bir süre katilim sağlayamayacağım galiba.sabah 81i de gördüm şükür ama malesef bi düzenim yok.aralarda okuyorum burayı inşallah bi süre sonra tekrar gelicem.

Kaç yaşında? Benim de bi kızım var 10 aylık uyku bizde de sorun artık uyutmaya çalışmıyorum ben o ne zaman uyumak isterse uyuyo ama tabi düzeni bozulmasın diye o uyku rutinini yine yapıyorum ama çocukla inatlaşmak daha da sinirlendiriyo onu. İnatlaşma uyumak istemiyorsa uyumasın inan daha rahat edersin

Ayyy ablani gözüm görmesin annene bayılıyorum favorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…