Evet mervecim bundan adım kadar eminimÇünkü erkenden yatmaya gittimçünkü
Nedeeen spor yok bari 10 dakika yürüyeydinobezzto .
Şu akşam çayındaki yemelerini kesmeyi başarsan var ya daha hızlı kilo verecen
Napdinn. Nası gidio diyet. Ben yeni okula atandim . Norm fazlası tercihleriyle. Neyse gittim ki bi yeme düzeni var ki herkes bişiler atistiriyir Vs . Tabi bana da uzattilar yemedim. Çok tuzak var yani. Pofffff. Bana zor gelio ama .o 59 ü istiorum bu hafta yaaaaaİnşallah güzel olurlar o zaman ☺
Offf annem geçen yemekte diyor ki yemek yemek bi sanat yaa diyor bende dedim sen mükemmel bi sanatçısın kadın aşık yemek yemeye diyet psikolojisine girince daha çok çıldırıyor bende onun bi tık altı işte
Ya aslında şöyle düşünsen ben akşama kadar bunun için mi sabrettim günümü mahvetmeyeyim..benim hep kendime dediğim şey. Önüne çok az al bitince alma tekrar yada bende porsiyon kontrolünü şaşırıyorum hep o yüzden sadece yemem gerektiği kadarıyla alıyorum tabağıma yoksa abartıyorum hemen
Bak o güzel olur yanına yandaş çektin bak beni hemen
Boylarimiz ve hdefleirmiz yakın. Hoş geldinsabah
1 kase yoğurt çorbası
öğle
1 kase ezogelin çorbası
5 gibi
3 tane kepekli cubuk
akşam
ekmeksiz 5 sıkım çiğköfte
şekersiz çay
bugün suyu az içtim 2 litre olmamıştır bile
45 dakka tempolu yürüyüş yaptım
zayıf halini sıkı halini düşün gelir spor isteğin bencespor yapmam lazım!
spor yapmam lazım!
Ama halim yok
benimdeCanım sütlaç istedi
hoşbuldum :) ne kadardır diyettesin benim dün 1 ay oldu tam 4 kilo 600 gr verdim. akşam mümkün olduğuunca kıstım yemekten ve midem gerçekten küçüldü hissediyorum mutlu oluyorum. bugün havalı havalı eşime dönüp pantolonum belimden düşüyor biraz.. kemer mi alsam dedimBoylarimiz ve hdefleirmiz yakın. Hoş geldin
Bende annenle aynı kategorideyim annenin ellerinden öperimidolüm
Şöyle yeyip yeyip kilo almayanlardan olsam ama nerdeee öyle insanlar tanıyorum ki dünyayı yiyo yinede tartıda tık yok gelde sinirlenme ayrı bi gıcığım var onlaraben bi yiyim 1 ay vermeye uğraşıyorum
:)) benim de idolum.hatta ruh eşim bile sayılabilir.ellerinden öper , saygılarımı sunarımIKokunhuzur
bak o da kesin boğadır, bir sor istersen
Napdinn. Nası gidio diyet. Ben yeni okula atandim . Norm fazlası tercihleriyle. Neyse gittim ki bi yeme düzeni var ki herkes bişiler atistiriyir Vs . Tabi bana da uzattilar yemedim. Çok tuzak var yani. Pofffff. Bana zor gelio ama .o 59 ü istiorum bu hafta yaaaaa
Amin kuzum insallahAmann ablam eskiye dönmeyelim verelim gitsin kiloları takimcanak her hafta bütün derceler bizde olsun INŞAALLAHkilo alma haricinde
Ahaaa geç vakitte yenmis makarna . Ekmekler ve poğaça görmekteyım. .napion giii
Slm Canım çok geç yazıyorum özür dileyerek@Amor-a dün menü bildirmemişsin
IKokunhuzur dün menü bildirmemişsin
@optumkibbye dün menü bildirmemişsin
@60kiloyum nerede senin menüler?
vorones dünün menüsü nerede?
G gulsahhh01 cuma ve cumartesinin menüsünü nerede?
@MorVampirella dünün menüsü nerede?
Zerosima dünün menüsü nerede?
G gitsinkilolar02 dünün menüsü nerede?
gezom kelin ilacı olsa başına sürecek :))Ben oğlak burcuyum, yemek yapmayı sevmem, yemeyide çok sevmem, çok yemek seçerim, tatlıya düşkünüm. Benim burcum ne söylüyor deyin hele ben ne zaman kilo vermeye devam edecem
Hoşgeldiin hayırlı uğurlu olsunGünaydın herkese :)) Bugün ilk günüm, bana şans dileyindileyinki haainn tatlı krizlerine direnebiliyimm :)
Kaç yaşında? Benim de bi kızım var 10 aylık uyku bizde de sorun artık uyutmaya çalışmıyorum ben o ne zaman uyumak isterse uyuyo ama tabi düzeni bozulmasın diye o uyku rutinini yine yapıyorum ama çocukla inatlaşmak daha da sinirlendiriyo onu. İnatlaşma uyumak istemiyorsa uyumasın inan daha rahat edersinmerhaba herkese.bu ara malesef çok sıkıntım var oğlumla. Sütten kestim ama mahvoldum. Hâlâ bir düzenimiz yok.sabah 8de uyaniyor gece 1de sızarak uyuyakaliyor arada ben de mahvoluyorum.burasi da hep aklımda kaç gündür menü de yazamadim. Ya akşamları uyuyakaliyorum ya telefonu alıp elimden fırlatıyor.iyice hırçın bi çocuk oldu.kusura bakmayın ben bir süre katilim sağlayamayacağım galiba.sabah 81i de gördüm şükür ama malesef bi düzenim yok.aralarda okuyorum burayı inşallah bi süre sonra tekrar gelicem.
Ayyy ablani gözüm görmesinAnnem oğlak burcu kızlar belki yükseleni boğadır ☺bide maşallah bi yemek yapar ki kadının aceleyle yaptığı yemek bile mükemmel olur.bekarken akşamın onunda canımız mantı çekerdi üşenmez kalkar hamur yoğurur mantı açardı.maşallah diyim hala öyle şimdi ona yakın oturuyorum öyle zor ki onunla diyet yapmak
Hercai91 bak o türde ablam oluyor hayatım boyunca ondan kilolu oldum gerçi ablam benim kadar iştahlı değildir ama oda hiç çekinmeden herşeyi yer hiçte kilo almaz hatta bi ara kilo alabilmek için diyetisyene gitti kendisi gelde sinir olma
Ay aman en sor ortam o işte iradeyle iki katı savaşıyorsun şuan sen kolaylıklar dilerim canım,ben bikaç gündür evde olduğum için çok rahat gidiyor kendime uygun şeyler hazırlayıp yiyorum. Yeni okulum hayırlı olsun bu arada
Ablama bende aynı şeyi söylüyorum geneldeAyyy ablani gözüm görmesinannene bayılıyorum favorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?