Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Annem yapardı ama yaşlandı artık bi de kanser falan uğraşıyo bildiğim bi yer yok da bizim oranın pekmezini demiştim ben site bilmiyorum bi araştırın belki vardır internette

Ne güzel maşallahh 3 ayda hayalimdeki kiloya düşmüşsün inşallahh daha da inersin ve çok güzel koruman nasip olur
hoşgeldin benimde ilk gunum
Hoşbuldumm canımm sende hoşgelmişsinn
O kadar az mıymış kilom yaa
Tamam canım benim çook teşekkür ederim desteğin içinnnn ❤

yanımda yemek yiyenler hemen doyunca tuhaf hissediyodum kendimi ama anladım artık neden hemen doyduklarını mide küçük

aynen 3 4 tane kurabiye yerdim 2.yi zor bitirdim

:)))) aynı ben...
bugün az kalsın ofiste ikram edilen pastaya yumuluyodum, aklıma gruba olan sorumluluğum geldi.. ya iyiki katılmışım sizlere

Aynen çok işe yarıyor grupta olmak

Haha nutellanın kalorisi nee :)

100 gr nutella 546 kaloridir. Tehlikeli olan kısmı yakılması en zor olan kaloriler nutellada var. Direk yağa çeviriyor. Nutellada en çok bilinen madde şekerdir. Şeker de yakılması en zor olan karbonlardandır. Yakmasının zorluğundan dolayı da vücud nutellayı yakmayıp yağ olarak depolamayı tercih ediyor.
Nutella yemek istiyorsan al fındığı rondoda krema olana kadar çırp krema haline geldikten sonra da kakao koy içine çırp oldu sana nutella. Hem kalorisi az hem de sağlıklı.

O zaman uzaklaşmayın siz de
Ben mezun olduktan sonra kaptan yardımcısı oldum gitmiyom bi yere düşün yani
Bende gitmezdimde kuzum tüp bebek tedavisi oluyodum transfer zamanı gelince uzaklaştım tabi başka heyecanlar sarmıştı beni bu sefer ALLAH'IN izniyle benden kurtuluşunuz yok

Bugünkü menüm:

Kahvaltı; 3 yuvarlak dilim sucuk, 1 kk peynir, 2 dilim beyaz ekmek, 1 bardak çay

Öğle Yemeği; 1 kepçe mercimek çorbası, 5 tane misket köfte, 200 ml ayran, yarım dilim ekmek

Ara; Sade sütlü kahve

Akşam yemeği; 4 yk yulaf, 200 ml süt

Ara; 1 bardak yeşil çay

vorones canımm menüm böyle

10 dakika yürüyüş yaparsan 30 puan kazanırsın

Bi de içtiğin su nirde gıızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…