- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
çok yorucu bi dönem kolay atlatmanızı diliyorum.merhaba herkese.bu ara malesef çok sıkıntım var oğlumla. Sütten kestim ama mahvoldum. Hâlâ bir düzenimiz yok.sabah 8de uyaniyor gece 1de sızarak uyuyakaliyor arada ben de mahvoluyorum.burasi da hep aklımda kaç gündür menü de yazamadim. Ya akşamları uyuyakaliyorum ya telefonu alıp elimden fırlatıyor.iyice hırçın bi çocuk oldu.kusura bakmayın ben bir süre katilim sağlayamayacağım galiba.sabah 81i de gördüm şükür ama malesef bi düzenim yok.aralarda okuyorum burayı inşallah bi süre sonra tekrar gelicem.
kızlar midenin küçük olması farklı bi hismiş unutmuşum bu hissi inanın. 1 lahmacun ile doymayan ben 1 lahmacun yedim öğlen sığamıyorum yere göğe resmen..
merhaba herkese.bu ara malesef çok sıkıntım var oğlumla. Sütten kestim ama mahvoldum. Hâlâ bir düzenimiz yok.sabah 8de uyaniyor gece 1de sızarak uyuyakaliyor arada ben de mahvoluyorum.burasi da hep aklımda kaç gündür menü de yazamadim. Ya akşamları uyuyakaliyorum ya telefonu alıp elimden fırlatıyor.iyice hırçın bi çocuk oldu.kusura bakmayın ben bir süre katilim sağlayamayacağım galiba.sabah 81i de gördüm şükür ama malesef bi düzenim yok.aralarda okuyorum burayı inşallah bi süre sonra tekrar gelicem.
Anneler hep öyledir ❤❤❤Ablama bende aynı şeyi söylüyorum geneldeanacığım candır ❤
Abla ya ben yükselenimi bulamadimgeçmiş olsun canım
aşk ne demek, yemek onlar için bir yaşam tarzı, varoluş sebebi..
bütün burçlar hayatta kalmak için yaşamak için yemek yerken boğalar yemek yemek için yaşarlar :)
senin de ay burcun yükselenin falan bi yerden boğaya çıkar.araştır bak :)
Benim benim yengeç burcuyum benKızlar bu arada yengeç burcu olan var mı?
Listedeyim canım çocuklarıma misafirlerime yapiyorum inşallah cuma eksi olurum regliyimYapma kız tatlı matli. Listedesin dimi. Cuma ne eksi getircen bakem onu duusun
Ben dee. 3 lahmacun yiyen ben 1 tane yetiyor artık
Tamam geleceğin zamana kadar tablomdan çıkarıyorum o zaman seni geldiğinde tekrar eklerim.
Çorba çok sevmem, sebze çok sevmem , hamur işi ve tatlı severim. Kilolar nerden geldi söyleyim, geç saatlerde yatağın içinde kitap okurken ya nutella kavanozunu yarıya indirenekadar kaşıkladım, yada fındıklı çikolatamız varya meşhur olandan, onun 1, 5 paketini 1 gecede yiyip üstüne yatmaktan geliyorgezom kelin ilacı olsa başına sürecek :))
de yemek yapmayı sevmiyon yemeyi de sevmiyon e nerden geliyo bu kilolar o zaman de hele??
Ben muzuda nutellali severim, bugün pekmezle denedim cırk olmadı, nutellali daha güzelHoşgeldiin hayırlı uğurlu olsuntatlı krizine en iyi çözüm 50 tane kuru üzüm ya da minik bir muza 1 tatlı kaşığı pekmez üzerine ceviz onun üzerine de hindistan cevizi dene bunu bana dua edersin
:)))) aynı ben...Çorba çok sevmem, sebze çok sevmem , hamur işi ve tatlı severim. Kilolar nerden geldi söyleyim, geç saatlerde yatağın içinde kitap okurken ya nutella kavanozunu yarıya indirenekadar kaşıkladım, yada fındıklı çikolatamız varya meşhur olandan, onun 1, 5 paketini 1 gecede yiyip üstüne yatmaktan geliyor
Tebrikler, bende en sevdiğim pastayı yaptım, yemedim:)))) aynı ben...
bugün az kalsın ofiste ikram edilen pastaya yumuluyodum, aklıma gruba olan sorumluluğum geldi.. ya iyiki katılmışım sizlere
Nutellali olursa asla bir kaşıkla bırakamam :) pekmez mantıklıymışBen muzuda nutellali severim, bugün pekmezle denedim cırk olmadı, nutellali daha güzel
Haha nutellanın kalorisi nee :)Ben muzuda nutellali severim, bugün pekmezle denedim cırk olmadı, nutellali daha güzel
Aa yengeç bi arkadaşım hiç olmamıştı gel kız tanışalım :)Benim benim yengeç burcuyum ben
Çoook fazlaHaha nutellanın kalorisi nee :)
Antepia27 abla kilonu burda gördüm. Kafadan 10 Kilo almissın. Sakın gitme bi yereeeeee
Hadi yaa, bendede keçi boynuzu ve üzüm varPekmez organik elma ya dut pekmexi olacak keçiboynuzu ya da üzüm olmaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?