Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

çok yorucu bi dönem kolay atlatmanızı diliyorum.

kızlar midenin küçük olması farklı bi hismiş unutmuşum bu hissi inanın. 1 lahmacun ile doymayan ben 1 lahmacun yedim öğlen sığamıyorum yere göğe resmen..

kızlar midenin küçük olması farklı bi hismiş unutmuşum bu hissi inanın. 1 lahmacun ile doymayan ben 1 lahmacun yedim öğlen sığamıyorum yere göğe resmen..

Ben dee. 3 lahmacun yiyen ben 1 tane yetiyor artık

Tamam geleceğin zamana kadar tablomdan çıkarıyorum o zaman seni geldiğinde tekrar eklerim.

Abla ya ben yükselenimi bulamadim bi bakiversen ablam hayrina

gezom kelin ilacı olsa başına sürecek :))

de yemek yapmayı sevmiyon yemeyi de sevmiyon e nerden geliyo bu kilolar o zaman de hele??
Çorba çok sevmem, sebze çok sevmem , hamur işi ve tatlı severim. Kilolar nerden geldi söyleyim, geç saatlerde yatağın içinde kitap okurken ya nutella kavanozunu yarıya indirenekadar kaşıkladım, yada fındıklı çikolatamız varya meşhur olandan, onun 1, 5 paketini 1 gecede yiyip üstüne yatmaktan geliyor

Hoşgeldiin hayırlı uğurlu olsun tatlı krizine en iyi çözüm 50 tane kuru üzüm ya da minik bir muza 1 tatlı kaşığı pekmez üzerine ceviz onun üzerine de hindistan cevizi dene bunu bana dua edersin
Ben muzuda nutellali severim, bugün pekmezle denedim cırk olmadı, nutellali daha güzel

:)))) aynı ben...
bugün az kalsın ofiste ikram edilen pastaya yumuluyodum, aklıma gruba olan sorumluluğum geldi.. ya iyiki katılmışım sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…