Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kaptanım burda benim başlangıç kilom 77 yazıyor benim başlangıç kilom 75.5 idi listede haksız yere kimsenin üzerine çıkmak istemem

Bugün ku menü
Sabah .08.30
1 buçuk haşlama yumurta
Peynir 2 kk
4 zeytin salata

Öğle 12 30
1 kase yoğurt
Az salata 1 kk peynir

Aksam 18.00
Sucuklu 2 yumurta
1 patates kadar kızartmasi
Peynir zytin
Salata

Çay saatı yapmadim bugün . Yarın tartiyi da etkilemesin Die. Ağzıma bişi de atmicam bakalım yarın kaç cikacam. Bugün çok saçma bi tartı vardı m onu görmek istemiyirm

Menümm;
Kahvaltı; yapamadım 1 dilim tahıllı ekmek yedim

Öğle yemeği; yayla çorbası, 1 tane şinitzel, bol yağsız salata, 200 ml ayran, 1 dilim ekmek

Ara; sade kahve, paket içinden 1 tane bitterli form bisküvi
1 avuç içi kuruyemiş

Akşam; 250 ml kefir, yeşilçay

Spor; 30 dk yürüyüş
2,5 litre su

Şinitzel yediğim için daha sonrasında çok pişmanlık duydum, başaramamaktan bayağı korktum kızlar

İyi akşamlarrrr beni tebrik edin lütfen bugün kızarmış içli köfte, el açması börek, yufkalı mantı, pirinçli biber dolması, kurabiye, Kıbrıs tatlısı vs vs vs olan masadan sadece yazdıklarımı yeyip kalktım

Sabah
Yoğurt kürü

Öğlen
Bir iki servis kaşığı Meksika fasulyesi salatası
Bir iki servis kaşığı yoğurtlu kereviz salatası
İki tane Bulgurlu kuru biber dolması (anneciğim benimkileri özel Bulgurlu yaptı)
Bir iki servis kaşığı Sebze graten

İkindi saatlerinde biber dolması hariç aynı salatalardan biraz daha atıştırdım

Akşam iki üç yk yeşil salata ile günü kapadım masadaki cıslardan yemedim ama yalan yok Çatalın ucuyla bazılarını tattım nefsimi köreltmek için.

Spor
Yarım saat hızlı tempo yürüyüş
Suyu hiç hesaplayamadım biraz az olabilir

Kız ablana gitmedin mi menün güzel kızartma haricinde, benim menüme bak bi bakalım bu kadarıyla sıyrıldım bugünden benim tartı da bugün berbattı niye öyle oldu anlamadım yarın inşallah güzel rakamlar görürüz

Şinitzel kızarmış değilse bazen bende tercih ediyorum pratik oluyor bide bir nugget hemen hemen bir köfte kalorisinde, 4 tane köfte yemiş say kendini tamam biraz daha sağlıksız bu ama her zaman olmadıktan sonra bence bi sakıncası yok

He sana onu demedim mi. Ablam ç. Tesi kahvaltı ya gel dedi . Tehlike bi nebze geçti. Ydi. İnşaallah ya ne var artık 5lileri gorsem

Maşallah

He sana onu demedim mi. Ablam ç. Tesi kahvaltı ya gel dedi . Tehlike bi nebze geçti. Ydi. İnşaallah ya ne var artık 5lileri gorsem
Ooo süpermiş bak o valla yarının korkusuna ben ne yapacağımı şaşırdım bugün
valla bende çok istiyorum ya 5li rakamları görmeyi 59.9 u gördüğüm günün akşamı eşim şu son zamanlarda popüler olan çikolatalı lokmalardan yedirmeye götürecek beni

Ya valla. Ne diyecem bilemedim. Gercekten tebrikler. Ben olsam kesin Tadina bkma kısmını abartirdim. Hele şu an açım ki . Şu yazdıklarin şimdi olsa yerim.
Ay belkidé yemem. Sen bana rakipsin tarti bildiriyim sabah seni geciyim m ödül koyarım kendime

Hı gördüm o lokmalari. Ay inşaallah ben görsem ya . ama persembe tartisi hevesimi kirdi 61 é yakın gösterdi pis

Bak fena mı olms o korku sana aksami né kadar hafif ve diyet gecirtmis. Böyle böyle gidecek kiloLR

Valla şuan gözümün önüne sofra gelince yutkunuyorum iyi dayanmışım gerçekten neyse napalım şu kilolar gitsin de değer valla ay bugün ablamın komşularıyla ilk defa karşılaştım çocuklarımı görünce ay biz seni genç kız sandık dediler bendeki havayı bi görsen bide ablama gittiğim eteğimi beğenmedi ablam çok bol durmuş dedi gitti dolabından elbise getirdi düşünebiliyor musun içine girdim elbisenin çok hoş oldu (ablam inceciktir ben bekarken bile onun kıyafetlerine hiç bi zaman sığamadım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…