Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar canlar bugünkü menüm

Sabah kahvaltısı
Pastırmalı yumurta
İki yk Peynir ezmesi
Bir tatlı kaşığından fazla fıstık ezmesi
Zeytin
Ekmek yok

Akşam
3 ızgara köfte
3-4 küçük parça ızgara tavuk göğsü
İki tane kuru biber dolması
Salata

Ara
Yarım elma
Çay

Su
3 litre
Spor yok bugün

kızlar giremiyorum misafirden dolayı ama coook yorgunummmmm sanki 2 gündür mutfaktan hiç çıkmamış gibiyim hatta sanki değil cidden öyle

sabah kalk kahvaltı hazırlamak için gir akşam et..

dün öğlen 2 gibi girdim lahana sardık aksama ayrı yemek yaptık topladık derken akşam oldu sonra sofra kur kaldır çay pasta derken 11 buçuk oldu anca yattimm

bugünde 10buxukta mutfağa girdik kahvaltı çay sonra ortalığı topla manti yaptık 3 beze. kaynım acikti fırında köfte patates yaptım sonra ortalığı topladım çay tekrar geldi sonra 1 saat dinlendim akşam yemeği için mutfağa girdim fırınım bozuldu bu arada çalışmıyor yemek beni o yüzden çok yordu sonra yemek yedim ortalığı topladım çaydı derken bu saat oldu belim kırıldı yorgunluktan

neyse çenem düştü menü yazayım

10bucuk
1 haşlanmış yumurta
9 siyah zeytin
3 çatal ucuyla peynir
yarim su boregi

15.00
7 tane lahana sarma

18.00
3 tane lahana sarma

20.00
3 çatal fırında mantarlı tavuk yapmıştım ondan aldım
2 kaşık bulgur pilavı yedim

1 litre su anca içtim

spor yok ama bu ev işi falan valla spor sayılsın
ayağımın altı sizliyoooooo

Wydra

Zor oluyor açıkcası ama sabrettim

Canım bence çok sağlıksız yaptığın hızlı kilo versen bile sağlığından olursun allah korusun her besin grubundan almalısın sağlıklı kilo vermek için yoksa kilolarını kastan verir güçten düşersin mazallah

Bugünkü menüm
Sabah
Bikaç fındık
2 biskuvi
2 dilim ekmek
Peynir
Tahin, pekmez
Domates

Ara
Bikaç parça ananas
1 y.k yaban mersini
2 y.k. nar

Akşam
1 kâse nohutlu yeşil salata
3 peynirli, patatesli hamur kızartması

Son ara
Bikaç yudum kefir

Su 3 lt
Spor yok
Wydra

Teşekkür ederim

Tesekkurler. Bu pazar günü de gecsé kazasız belasz. Misafir var evde . Erken yedim ögle yemedim. Çay ı da içip günü kapatirsam sanırım . P.tsei artim fazla olmaz. Eksı olmayacği kesin de
Evdeki misafir diyet için çok tehlikeli benim en çok zorlandıgım şeydir Allah yardımcın olsun
Maşallah maşallah

Sen iki hafta olayina hic bakma
Gruplar arasi yarista evet iki hafta sonra girersin listeye
O zaman tabi sorumluluk daha cok olur
Cunku listeye girince eksi ve artilardan takim etkilenecek
Tamam canım çok saol daha ciddi bi
Şekilde odaklanmam lazım
dünden beri yeni zelandadaki cami baskınının çeşit çeşit görüntülerini izledim. valla psikolojim bozuldu
Ay bende bu gece bi tanesini izledim o kadar kötü oldum ki düşünsene sen huzurla camide ibadetini yaparken cani alçak bir terörist geliyor ve herkesi katlediyor Allah o pisliğin belasını versin ve şehit kardeşlerimize de rahmet eylesin ailelerine sabır versin
Afiyet olsun gayet iyi:) Çok dengeli afiyet olsun :)
Afiyet olsun canım :)
O ilk ara fena olmuş. Akşamki arada da helvayı çıkarsan iyi diyebilirdim afiyet olsun canım
di mi ya 3 gündür güya diyet yapıyorum abim şehir dışından geldi hergün tatlı oluyor tabi dayanamıyorım bende

Nitekim çok zorlandim vé belkide kaybettim ama neyseki erken yedik ictik bitti . Daha yemedim aksam uyudum

Eline sağlık Wydra

Kızlar çok çok yorgunum dün eskişehire gittik nişanşımla ve arkadaşlarıyla... Şuan bile yorgunum hala.. Malesef birazcık bozuldu diyetim, tartıdanda korkmuyor değilim... Artı çıkarsam işe yürüyerek gidicem bugün

Pazar günkü menüm;
Kahvaltı; 2 kk süzme peynir, 1/2 kapya biber, 5 çeri domates, 1 b çay, 1 dilim tahıllı ekmek
Öğlen; tavuk dönerin 3/4 ü, 200 ml acılı şalgam suyu
Ara; 1 hurma
Akşam; kıymalı çibörek
Dönerkende lifli bitterli müslibarın 3/4ünü yedim (herkes ıvır zıvır almıştı)

Spor yapmadım ama 21500 adım atmışız
Su; 1,5 litre

Wydra cuma günkü menümü hemen yazıyorum şimdi, bildirdim sanıyordum ben. Yer yemez telefonuma kaydediyordum eksiksiz olsun diye, akşam buraya yazıyordum.

15 mart Cuma;
Kahvaltı; 2 zeytin, 4 yk soğanlı kıymalı oturtma, 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1 b çay
Öğle; 1 porsiyon (içinde 5 misket köfte vardı) terbiyeli köfte, yağsız salata, 1 dili m ekmek
Ara; 1 avuç içi beyaz leblebi, 2 hurma, yeşilçay
Akşam; 1 su bardağı kefir

20 dk yürüyüş
2,5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…