Bende korkarak dünkü menümü yazayım
KAHVALTI
Yarım tırnaklı pide
1 dilim süzme peynir
3 tatlı kaşığı bal
2 dilim peynir
7-8 dilim sucuk
ARA
3 çatal künefe
Yarım eti puf
1,5 ince parça gözleme
AKŞAM
Yaklaşık 100 gr kızarmış hamsi
1 tabak salata
1 kase mercimek çorbası
Yarım lavaş
ARa
1,5 portakal
1 dilim elma
4 yemek kaşığı peynir helvası
1 küçük kase çekirdek
Menüyü neresinden tutsam elimde kalıyor
Günlük 1550 kalori hedefliyorum(her ne kadar uyamasam da)
Cuma : 1729 kl
Cumartesi : 2208 kl
Pazar : inş bugün dengeliycem
2 gundur sabah vardiyasindayim ayaklarim pert oldu sabahci olu nca cok yoruluyorum eve gel cocuklardi yemekti vs vs gec oluyor yatiyorumKız nerelerdeydin?
Zor oluyor açıkcası ama sabrettim
Benim şu aralar mutfağa ayıracak zamanım yok maalesefbuı yüzden kahvaltı falan hakgetire 1muz yiyorum akşam salata bulgur pilavı lahmacun üzerinde dönüyor IKokunhuzur
Aslında çok hızlı kilo aldım biran önce gitsin istiyorum da
Ben ebru karaduman la yapıyorum onda da topa falan gerek kalmıyor tavsiye ederimPilates çok ağrıtıyor ya ben de bir ay yapmaya çalıştım top bir yana ben bir yana dağılıp durduk sonra zirvede bıraktım
Teşekkür ederimCanım öyle özel şeyler mecbur yeniyor 1 porsiyonu aşmadıgın sürece kendini karda say bence :)
Gündüzü de hafif tutmuşsun zaten afiyet olsun
Afiyet olsun:)
Bende ona çok üzülüyorumkarnım doymadıgı için gidip saçma sapan şeyleri yemeye de devam ediyorum
Çok güzel menüler bayıldım
:)
Ne güzel tadımlık tadımlık yenmiş afiyet olsun:)
Evdeki misafir diyet için çok tehlikeli benim en çok zorlandıgım şeydirTesekkurler. Bu pazar günü de gecsé kazasız belasz. Misafir var evde . Erken yedim ögle yemedim. Çay ı da içip günü kapatirsam sanırım . P.tsei artim fazla olmaz. Eksı olmayacği kesin de
Maşallah maşallah
Tamam canım çok saol daha ciddi biSen iki hafta olayina hic bakma
Gruplar arasi yarista evet iki hafta sonra girersin listeye
O zaman tabi sorumluluk daha cok olur
Cunku listeye girince eksi ve artilardan takim etkilenecek
Ay bende bu gece bi tanesini izledim o kadar kötü oldum kidünden beri yeni zelandadaki cami baskınının çeşit çeşit görüntülerini izledim. valla psikolojim bozuldu
Afiyet olsun gayet iyi:)
Çok dengeli afiyet olsun :)Kahvalt: 4 kaşık menemen
1 parça tulum peyniri
yeşillik
2 dilim ekmek
Kahve
Kahve
Akşam: çiğ köfte
marul yeşillik
1 kaşık yoğurt
1 kk peynir
1 parça ekmek
Su: 3 lt
Afiyet olsun canım :)
O ilk ara fena olmuş. Akşamki arada da helvayı çıkarsan iyi diyebilirdim afiyet olsun canım
Nitekim çok zorlandim vé belkide kaybettimEvdeki misafir diyet için çok tehlikeli benim en çok zorlandıgım şeydirAllah yardımcın olsun
Tamam canım çok saol daha ciddi bi
Şekilde odaklanmam lazım
Ay bende bu gece bi tanesini izledim o kadar kötü oldum kidüşünsene sen huzurla camide ibadetini yaparken cani alçak bir terörist geliyor ve herkesi katlediyor Allah o pisliğin belasını versin ve şehit kardeşlerimize de rahmet eylesin ailelerine sabır versin
Afiyet olsun gayet iyi:)
Çok dengeli afiyet olsun :)
Afiyet olsun canım :)
di mi ya 3 gündür güya diyet yapıyorum abim şehir dışından geldi hergün tatlı oluyor tabi dayanamıyorım bende
Eline sağlık15-21 MART SPOR VE MENÜ BİLDİRİMLERİ
Eksik falan varsa bildirin düzelteyim. Arada gözümden kaçanlar olabiliyor.
Spor bildirimimi de yapayım ben. Dün 45 dakika bugün de 150 dakika yürüdüm
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @Amor-a 01+0 1+0 obezzto 0 0@zeyneppk 1+360 1+0 @Shezofren88 0 0KumsalveDeniz 01+0 1+0 @hedef56 m m m m m m m IKokunhuzur 1+0 1+260 S Sade01 1+0 1+160 1+150 @GIDI 1+0 0@60kiloyum 0 0breeze3535 1+0 1+0 vorones 1+0 1+120 @gulsahhh01 1+180 1+90 gezegenfeza 1+333 1+0 Wydra 0+180 0+1350+450 @Ssy8491 0 0@MorVampirella 0 0@Zerosima 0 0@birbusra 1+20 1+50 Zre_ 0 01+60 @almora34 1+75 1+150 1+180 @_Phantom-Opera_ 1+0 1+140 1+180 kkelebeketkisi 01+60 kackaloribu 1+120 1+180 @benarya 0 0@Antepia27 1+304 0@sara_28 1+90 1+180 1+0 Zereno 1+0 0Melek Ada y 1+0 1+120
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?