- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Süper canım bak almamissin aksine vermişsin demek ki cumaya daha çok gidecekGünaydın kızlar.
Cuma:68
Bugün:67.7
Fark:-300gr
Tebrikler canımHadi ilk bildirim benden gelsin
cuma kilom 77.2
pazartesi kilom 77
-200 gr
Tebrikler canımCuma kilo : 94.3
Bu gün : 94
Fark : -300gr
Bende izledim o görüntüleri, çok kötü oldum. Adam resmen hasta kendini oyunda sanıyor. Din kardeşlerimizi Allah rahmet eylesin inşallah şehit mertebesinde onlar, ailelerine de sabır versin inşallah.dünden beri yeni zelandadaki cami baskınının çeşit çeşit görüntülerini izledim. valla psikolojim bozuldu
Off canım çekti ton balıklı salata yapıcam bende bugünO zaman dengeli beslenmelisin mutfak fazla vakit almaz ki mesela al tavuk tost makinesi varsa at içine o arada güzel bi salata yap oh mis. Eğer tost makinesi yoksa da yağsız bi şekilde tavada pişir. Tavuk yerine ton balıklısını da deneyebilirsin salatanın.
En büyük korkum kesinlikle kastan vermek.. Şu çok fonksiyonlu tartılar var ya ne kadar doğru ölçer yağ kas oranını acaba kızlar? İsmini vermiyimde herkesin bildiği bir markete gelecekmiş haftaya.Canım bence çok sağlıksız yaptığın hızlı kilo versen bile sağlığından olursun allah korusun her besin grubundan almalısın sağlıklı kilo vermek için yoksa kilolarını kastan verir güçten düşersin mazallah
En başta ağrıtır daha sonra ağrıtmaz ki sen o zaman en baştayken bırakmışsın
Ben ebru karaduman la yapıyorum onda da topa falan gerek kalmıyor tavsiye ederim
Ay inşallah.sen benden de iyi vermişsin tebrik ederimSüper canım bak almamissin aksine vermişsin demek ki cumaya daha çok gidecek
İnşallah canımBu haftaya neredeyse hepimiz - ile başlamışız.bu çok güzel bir haber.asılırsak cumaya iyi sonuçlar bizi bekler
Süpersin canım azmin zaferiDiyete 113 kilo ile başladım 108 kilo ile kk girdim burada 14 kilo verdim toplamda 19 kilo verdim
Süpersin canım azmin zaferi
İnşallah canım bende 82 den geldim inşallah hepimiz arzumuza hayalimize kavusuruzÇok sağol canım yolum uzun senin kilona gelmek şimdilik hayal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?