Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın kızlarr

haftasonu çok yemedim ama su içemedim düzenim yoktu saçma sapandı herşey

ve tabi kilo almışımm

cuma günü 60.7 idim

sabah 61 geldim

çok üzgünümm

ve daha 10-15 gün arası yatılı misafirim var napcam ben ya sürekli ortada yicek bişeler var ve düzen yok misafirimde kayınvalidem ve kaynım

dünden beri yeni zelandadaki cami baskınının çeşit çeşit görüntülerini izledim. valla psikolojim bozuldu
Bende izledim o görüntüleri, çok kötü oldum. Adam resmen hasta kendini oyunda sanıyor. Din kardeşlerimizi Allah rahmet eylesin inşallah şehit mertebesinde onlar, ailelerine de sabır versin inşallah.
Off canım çekti ton balıklı salata yapıcam bende bugün
En büyük korkum kesinlikle kastan vermek.. Şu çok fonksiyonlu tartılar var ya ne kadar doğru ölçer yağ kas oranını acaba kızlar? İsmini vermiyimde herkesin bildiği bir markete gelecekmiş haftaya.

En başta ağrıtır daha sonra ağrıtmaz ki sen o zaman en baştayken bırakmışsın

Haklısın biraz zorlamak lazım da yemedi o an işte
Ben ebru karaduman la yapıyorum onda da topa falan gerek kalmıyor tavsiye ederim

Yazın belki yine başlarım da bu aralar evde tepiniyorum zumba yapmaya çalışıyorum

O optumkibbye kuzum, etap birincisi olduğun için bu haftaki başarının sırrını paylaşman gerekiyor. Kurallar gereği mecburidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…