Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ya kızlarrr haftasonu kilo vermediğim ve gram olarak tartıda artı gördüğüm için bu gün çook mutsuzummm

bitki çayı yeşilçay dışında ne alsam metabolizmamı hızlandırır ve iyi gelir?
Kekik suyu denedin mi? Bi bak istersen internetten.. Ben yoğurdun içine pul biberle birlikte norml kekik de koyuyorum cidden baya yağ yakıyor

Bilmiyordum hemen yazayım

ya bu kürü akşam yatarken yapmayı unutuyorum telefonuma alarm kurucam bugün. kekik suyunu ilk kez duydum bakicam hemen
Ben emzirdiğim için kullanamıyorum ama sizler deneyin derim çok aşırı yağ yakan ve netabolizmaayı hızlandıran bişey ama tabi sanırım tadı ağır olduğu iöin seyrelterek içiliyprmuş. Yoğurda da deneyebilirsin

bende baktım internetten fiyatı uygun ama tadı ağırmış içebilir miym bilemedim marketten bi bakıcam internnet almadan önce teşeklkür ederim canım

bende baktım internetten fiyatı uygun ama tadı ağırmış içebilir miym bilemedim marketten bi bakıcam internnet almadan önce teşeklkür ederim canım
Rica ederim canım kilo verelim yeter ki :) ha bu arada kekik yağı da çatlaklara falan çok iyi geliyormuş cildi sıkılaştırıyormuş falan göbek yağlarına da etkiliymiş.. Denenebilir kesinlikle

Rica ederim canım kilo verelim yeter ki :) ha bu arada kekik yağı da çatlaklara falan çok iyi geliyormuş cildi sıkılaştırıyormuş falan göbek yağlarına da etkiliymiş.. Denenebilir kesinlikle
ya benim tek derdim göbek biliyo musn geri kalanımla barışığım ama göbek fırlıyor yanlarım çıkıyor o bölge sıkıntılı

ya benim tek derdim göbek biliyo musn geri kalanımla barışığım ama göbek fırlıyor yanlarım çıkıyor o bölge sıkıntılı
Bilgesel antrenmanlarla ve diyetle toparlanır benim de öyle iki haftada bayağı etkisini gördüm ama emzirmesem o kekik yağı ilk deneyeceğim şey olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…