- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Kekik suyu denedin mi? Bi bak istersen internetten.. Ben yoğurdun içine pul biberle birlikte norml kekik de koyuyorum cidden baya yağ yakıyorya kızlarrr haftasonu kilo vermediğim ve gram olarak tartıda artı gördüğüm için bu gün çook mutsuzummm
bitki çayı yeşilçay dışında ne alsam metabolizmamı hızlandırır ve iyi gelir?
ya bu kürü akşam yatarken yapmayı unutuyorum telefonuma alarm kurucam bugün. kekik suyunu ilk kez duydum bakicam hemenKekik suyu denedin mi? Bi bak istersen internetten.. Ben yoğurdun içine pul biberle birlikte norml kekik de koyuyorum cidden baya yağ yakıyor
Bilmiyordum hemen yazayımO optumkibbye kuzum, etap birincisi olduğun için bu haftaki başarının sırrını paylaşman gerekiyor. Kurallar gereği mecburidir.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba 10 takim bu hafta birincisi olarak hirs ettim hedefime ulasmak icin ustelik ben hashimato hastasi olmama ragmen azimliyimdir. Gelelim bu hafta neler yaptigima en sabahlari kalkar kalkmaz buzlu su iciyorum yaz kis buzlu su mideye sok etkisi yaratiyor bu doktorumun onerisidir...www.kadinlarkulubu.com
Ben emzirdiğim için kullanamıyorum ama sizler deneyin derim çok aşırı yağ yakan ve netabolizmaayı hızlandıran bişey ama tabi sanırım tadı ağır olduğu iöin seyrelterek içiliyprmuş. Yoğurda da deneyebilirsinya bu kürü akşam yatarken yapmayı unutuyorum telefonuma alarm kurucam bugün. kekik suyunu ilk kez duydum bakicam hemen
bende baktım internetten fiyatı uygun ama tadı ağırmış içebilir miym bilemedim marketten bi bakıcam internnet almadan önce teşeklkür ederim canımBen emzirdiğim için kullanamıyorum ama sizler deneyin derim çok aşırı yağ yakan ve netabolizmaayı hızlandıran bişey ama tabi sanırım tadı ağır olduğu iöin seyrelterek içiliyprmuş. Yoğurda da deneyebilirsin
Rica ederim canım kilo verelim yeter ki :) ha bu arada kekik yağı da çatlaklara falan çok iyi geliyormuş cildi sıkılaştırıyormuş falan göbek yağlarına da etkiliymiş.. Denenebilir kesinliklebende baktım internetten fiyatı uygun ama tadı ağırmış içebilir miym bilemedim marketten bi bakıcam internnet almadan önce teşeklkür ederim canım
ya benim tek derdim göbek biliyo musn geri kalanımla barışığım ama göbek fırlıyor yanlarım çıkıyor o bölge sıkıntılıRica ederim canım kilo verelim yeter ki :) ha bu arada kekik yağı da çatlaklara falan çok iyi geliyormuş cildi sıkılaştırıyormuş falan göbek yağlarına da etkiliymiş.. Denenebilir kesinlikle
Bilgesel antrenmanlarla ve diyetle toparlanır benim de öyle iki haftada bayağı etkisini gördüm ama emzirmesem o kekik yağı ilk deneyeceğim şey olurdu..ya benim tek derdim göbek biliyo musn geri kalanımla barışığım ama göbek fırlıyor yanlarım çıkıyor o bölge sıkıntılı
O kim kiHiç yemek yemeyen arkadaş acaba kilo bildirdi mi :)
Ooyy maşallah. Ne kiskandim bi bilsen. Hafta sonu nasıl geçti senin yav . Kaçamak yapmadin mi
Sabah öğle akşam sadece meyve yiyen bi arkadaş vardı ya adını hatırlayamıyorum kilosunu merak ettim hatırlıyo musun senO kim ki
bölgesel ne yapıosun senBilgesel antrenmanlarla ve diyetle toparlanır benim de öyle iki haftada bayağı etkisini gördüm ama emzirmesem o kekik yağı ilk deneyeceğim şey olurdu..
bende görmedim hiçSabah öğle akşam sadece meyve yiyen bi arkadaş vardı ya adını hatırlayamıyorum kilosunu merak ettim hatırlıyo musun sen
Mekik çekiyorum baya sıkılaştırıyo yanlar için bi hareket var ondan yapıyorum squat çok işe yarıyo ama benim bacaklarım tutmuyo yapınca :)bölgesel ne yapıosun sen
Büşra mıydı galiba öyle bişeydibende görmedim hiç
Kahveyi bende merak ediyorum her kafada bi ses var bu konudaKekik suyunu bende denicem metabolizmam yavaş gibi geliyor..
Peki kahve, siyah çay ödem yapar mı? İçmek istiyorum ama aklıma takılıyo bu
mekik bende arada yapıyorum akşam ypayım yine ya ihmal etmeyim squat benide zorluyorMekik çekiyorum baya sıkılaştırıyo yanlar için bi hareket var ondan yapıyorum squat çok işe yarıyo ama benim bacaklarım tutmuyo yapınca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?