Geldim kuzum geldim misafirim vardı arkadaşım bende kaldı eşlerimiz beraber şehir dışına çıkmışlardı menülerim baya baya bi vasatti o yüzden paylaşamadım bugünde münü paylaşmaya girdiydim kaldığım yerden devam@Shezofren88Hercai91 @MorVampirella @benarya nerde sizin menüler? kızlar niye yoksunuz?
Zereno Bu hafta hiç menü bildirmedin ve bugün kilonu da bildirmedin?
@Zerosima kilo bildirimi yapıyorsun da menü ve sporlar nerede?
İyi akşamlar herkese
Sabah
4 çatal peynir
6 zeytin
Minnacık nefsi köreltmek için bal kaymak
2 salam 2 sosis
Öğlen
Yok kahvaltı geç oldu biraz da
Akşam
Sade bir porsiyon et döner birde ayran
Su: 1.5lt
Spor: 1 saat yürüyüş
Wydra
Sabah
Sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
Ara
1 mandalina
1 elma
2 kurabiye
Akşam
2 dilim bol peynirli börek
Su : 2 lt
Spor :-
Bugün paso karbonhidratlardan gittim maalesef
Iyi aksamlar menum:
Sabah saat 0700
1 bardak filtre kahve
Saat 10.00 kahvalti
1 dilim uzumlu ekmek
1 filtre kahve
Saat 13.00 oglen
1 bardak su
1 dilim ekmek peynirli
Aksam
1 kase pirasa
3 kş kavurma
2 yk arpa sehriye pilavi
Su 1 buck lt
Spor : 7349 adim
15-21 MART SPOR VE MENÜ BİLDİRİMLERİ
Eksik falan varsa bildirin düzelteyim. Arada gözümden kaçanlar olabiliyor.
Spor bildirimimi de yapayım ben. Dün 45 dakika bugün de 150 dakika yürüdüm
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @Amor-a 01+0 1+0 @obezzto 0 0@zeyneppk 1+360 1+0 @Shezofren88 0 0@KumsalveDeniz 01+0 1+0 @hedef56 m m m m m m m IKokunhuzur 1+0 1+260 @Sade01 1+0 1+160 1+150 GIDI 1+0 0@60kiloyum 0 0@breeze3535 1+0 1+0 @vorones 1+0 1+120 @gulsahhh01 1+180 1+90 gezegenfeza 1+333 1+0 Wydra 0+180 0+1350+450 Hercai91 0 0@MorVampirella 0 0@Zerosima 0 0@birbusra 1+20 1+50 @Zhre_ 0 01+60 @almora34 1+75 1+150 1+180 @_Phantom-Opera_ 1+0 1+140 1+180 @kkelebeketkisi 01+60 kackaloribu 1+120 1+180 @benarya 0 0@Antepia27 1+304 0@sara_28 1+90 1+180 1+0 Zereno 1+0 0@melek ada y 1+0 1+120
Hayırlı geceler hanımlar
Sabah
2 haşlanmış yumurta
4-5 dilim ev yapımı sucuk
Lor peyniri
Domates
3 gibi :
Pidenin ucu kadar küçük dilim kıymalı ve patatesli iki tane eşim zorladı ye diye
Mercimek çorbası 4-5 kaşık
2 kurabiye
Spor : 2 saat hafif tempolu yürüyüş
Su 1 lt
İyi akşamlar herkese
Kahvaltı: 2 dilim tb ekmek, yumurta, zeytin
Öğle: bir tabak mantı
Akşam: Birer tane elma portakal kivi
Ara öğün: Kefir
1 litre su
40 dakika pilates
Bugün pilates in ikinci günü ve bacaklarım çokkkk ağrıyor. Bu ay çift nöbetim var pazartesi ve çarşamba
İyi akşamlar canlar bugünkü menüm
Sabah kahvaltısı
Pastırmalı yumurta
İki yk Peynir ezmesi
Bir tatlı kaşığından fazla fıstık ezmesi
Zeytin
Ekmek yok
Akşam
3 ızgara köfte
3-4 küçük parça ızgara tavuk göğsü
İki tane kuru biber dolması
Salata
Ara
Yarım elma
Çay
Su
3 litre
Spor yok bugün
kızlar giremiyorum misafirden dolayı ama coook yorgunummmmmsanki 2 gündür mutfaktan hiç çıkmamış gibiyim hatta sanki değil cidden öyle
sabah kalk kahvaltı hazırlamak için gir akşam et..
dün öğlen 2 gibi girdim lahana sardık aksama ayrı yemek yaptık topladık derken akşam oldu sonra sofra kur kaldır çay pasta derken 11 buçuk oldu anca yattimm
bugünde 10buxukta mutfağa girdik kahvaltı çay sonra ortalığı topla manti yaptık 3 beze. kaynım acikti fırında köfte patates yaptım sonra ortalığı topladım çay tekrar geldi sonra 1 saat dinlendim akşam yemeği için mutfağa girdim fırınım bozuldu bu arada çalışmıyor yemek beni o yüzden çok yordu sonra yemek yedim ortalığı topladım çaydı derken bu saat oldu belim kırıldı yorgunluktan
neyse çenem düştü menü yazayım
10bucuk
1 haşlanmış yumurta
9 siyah zeytin
3 çatal ucuyla peynir
yarim su boregi
15.00
7 tane lahana sarma
18.00
3 tane lahana sarma
20.00
3 çatal fırında mantarlı tavuk yapmıştım ondan aldım
2 kaşık bulgur pilavı yedim
1 litre su anca içtim
spor yok ama bu ev işi falan valla spor sayılsın
ayağımın altı sizliyoooooo
Wydra
Bugünkü menüm
Sabah
Bikaç fındık
2 biskuvi
2 dilim ekmek
Peynir
Tahin, pekmez
Domates
Ara
Bikaç parça ananas
1 y.k yaban mersini
2 y.k. nar
Akşam
1 kâse nohutlu yeşil salatay
3 peynirli, patatesli hamur kızartması
Son ara
Bikaç yudum kefir
Su 3 lt
Spor yok
Wydra
@Shezofren88Hercai91 @MorVampirella @benarya nerde sizin menüler? kızlar niye yoksunuz?
Zereno Bu hafta hiç menü bildirmedin ve bugün kilonu da bildirmedin?
@Zerosima kilo bildirimi yapıyorsun da menü ve sporlar nerede?
Bende aynı senin gibiyim, herdefasinda tekrar tekrar deniyorum. Ha dayanamayacak kadar olursam yediklerimi eritmeye çalışıyorum. Şu 70 e bi düşsem gerisi gelecek biliyorum, o yüzden ben daha inatciyimo kilolar gidecekWydra ve diğer arkadaşlar beni ne olur kendime getirin ben böyle devam edersem tekrar 100 kilonun üstüne çıkıcam tam karar veriyorum herşey güzel gidiyor diyorum hop tek bi yanlış bişey yediğimde toptan ipleri salıveriyorum ya ben anlamıyorum zamanından 120 kilodan 80e düştüm çok da iradeliydim ama ne oldu bana bilmiyorum odaklanamıyorum nasıl kilo vereceğimi biliyorum beni neyin kilo aldırdıgını da biliyorum sebepler belli çözümler belli fakat bende bunları uygulayacak irade ve gayret yok lütfen arkadaşlar bana yardımcı olun motivasyon konusunda biliyorum sen istemedikten sonra biz sana nasıl yardımcı olucaz diyeceksiniz fakat bazen cümle insana bir anda kaybettiği motivasyonu geri getiriyor galiba yaparsın Zereno biz senin arkandayız demenizi bekliyorum yoksa durumum gittikçe içinden çıkılamaz bi hale girecek Allah korusun
emin ol yaparsın çok uzun süre bise yemeyecekmis gibi bi psikolojiye girme sakın.seni o bıktırır canin bise istediğinde 1 lokma al en azından diyetinden vazgeçme yaparsın öyle dusun ve bi elbise al kendine içinde hayal et kendini motive olWydra ve diğer arkadaşlar beni ne olur kendime getirin ben böyle devam edersem tekrar 100 kilonun üstüne çıkıcam tam karar veriyorum herşey güzel gidiyor diyorum hop tek bi yanlış bişey yediğimde toptan ipleri salıveriyorum ya ben anlamıyorum zamanından 120 kilodan 80e düştüm çok da iradeliydim ama ne oldu bana bilmiyorum odaklanamıyorum nasıl kilo vereceğimi biliyorum beni neyin kilo aldırdıgını da biliyorum sebepler belli çözümler belli fakat bende bunları uygulayacak irade ve gayret yok lütfen arkadaşlar bana yardımcı olun motivasyon konusunda biliyorum sen istemedikten sonra biz sana nasıl yardımcı olucaz diyeceksiniz fakat bazen cümle insana bir anda kaybettiği motivasyonu geri getiriyor galiba yaparsın Zereno biz senin arkandayız demenizi bekliyorum yoksa durumum gittikçe içinden çıkılamaz bi hale girecek Allah korusun
Benimde spora başlamam lazım kesinlikle belki o motive eder nasıl bi spor yapayım bilmiyorum tam yürüyüşe niyetlendim hava bozdu yağmur rüzgar çıktıBende aynı senin gibiyim, herdefasinda tekrar tekrar deniyorum. Ha dayanamayacak kadar olursam yediklerimi eritmeye çalışıyorum. Şu 70 e bi düşsem gerisi gelecek biliyorum, o yüzden ben daha inatciyimo kilolar gidecek
evde leslie iyi gidiyor istersedeneBenimde spora başlamam lazım kesinlikle belki o motive eder nasıl bi spor yapayım bilmiyorum tam yürüyüşe niyetlendim hava bozdu yağmur rüzgar çıktıher gün tamam bugün güzel olacak diyorum sonra dayanamıyorum hadi bugün geçsin yarın diyorum teşekkür ederim mesaj için iyi ki burası var yalnız olmadıgımı bilmek iyi geliyor
Geçen sene Hoş bi abiye almıştım güzel bir pardesü hepsi daraldıemin ol yaparsın çok uzun süre bise yemeyecekmis gibi bi psikolojiye girme sakın.seni o bıktırır canin bise istediğinde 1 lokma al en azından diyetinden vazgeçme yaparsın öyle dusun ve bi elbise al kendine içinde hayal et kendini motive ol
Tamam canım çok saol leslie biraz yavan geliyordu fakat bu psikolojiyle en iyi yapabileceğim o galiba birden yüklenip bırakıncs vücut daha bi salıyor kendini :/ yavaş yavaş en iyisi hava güzel olunca yürürüm olmazsa da leslie yaparım inşevde leslie iyi gidiyor istersedene
Benimde spora başlamam lazım kesinlikle belki o motive eder nasıl bi spor yapayım bilmiyorum tam yürüyüşe niyetlendim hava bozdu yağmur rüzgar çıktıher gün tamam bugün güzel olacak diyorum sonra dayanamıyorum hadi bugün geçsin yarın diyorum teşekkür ederim mesaj için iyi ki burası var yalnız olmadıgımı bilmek iyi geliyor
12 ye dakikalar kala doğum gününü ben kutluyorum o zamanGeçen sene Hoş bi abiye almıştım güzel bir pardesü hepsi daraldıo kadar canım sıkılıyor ki 79-80 kiloda zayıf değildim hatta çoğuna göre kilolu fakat kendi skalama göre o kadar iyi olmuştu ki vücudumda orantılı giydiğimi kendime yakıştırıyordum genel standartlara uymasamda kendi standartıma göre iyiydim ama şimdi nerdeyse 15 kilo aldım vücudum çok değişti yarın yeni bi gün olur umarım benim için hem de doğum günüm inş benimde fikren yeniden doğdugum bi gün olur sanki yemek için yaşıyorum
bekarsan eğer yürüyüşe vakit daha çok bulursun benim.yok inan işten eve yürüyorum genelde fırsat yarayipTamam canım çok saol leslie biraz yavan geliyordu fakat bu psikolojiyle en iyi yapabileceğim o galiba birden yüklenip bırakıncs vücut daha bi salıyor kendini :/ yavaş yavaş en iyisi hava güzel olunca yürürüm olmazsa da leslie yaparım inş
Doğum günün şimdiden kutlu olsun, seneye en az 15 kilo vermek hedefin olsunGeçen sene Hoş bi abiye almıştım güzel bir pardesü hepsi daraldıo kadar canım sıkılıyor ki 79-80 kiloda zayıf değildim hatta çoğuna göre kilolu fakat kendi skalama göre o kadar iyi olmuştu ki vücudumda orantılı giydiğimi kendime yakıştırıyordum genel standartlara uymasamda kendi standartıma göre iyiydim ama şimdi nerdeyse 15 kilo aldım vücudum çok değişti yarın yeni bi gün olur umarım benim için hem de doğum günüm inş benimde fikren yeniden doğdugum bi gün olur sanki yemek için yaşıyorum
İSİM VERMEK YASAK MI İSİM VERSEN TAKİP ETSEM
Wydra ve diğer arkadaşlar beni ne olur kendime getirin ben böyle devam edersem tekrar 100 kilonun üstüne çıkıcam tam karar veriyorum herşey güzel gidiyor diyorum hop tek bi yanlış bişey yediğimde toptan ipleri salıveriyorum ya ben anlamıyorum zamanından 120 kilodan 80e düştüm çok da iradeliydim ama ne oldu bana bilmiyorum odaklanamıyorum nasıl kilo vereceğimi biliyorum beni neyin kilo aldırdıgını da biliyorum sebepler belli çözümler belli fakat bende bunları uygulayacak irade ve gayret yok lütfen arkadaşlar bana yardımcı olun motivasyon konusunda biliyorum sen istemedikten sonra biz sana nasıl yardımcı olucaz diyeceksiniz fakat bazen cümle insana bir anda kaybettiği motivasyonu geri getiriyor galiba yaparsın Zereno biz senin arkandayız demenizi bekliyorum yoksa durumum gittikçe içinden çıkılamaz bi hale girecek Allah korusun
Benimde spora başlamam lazım kesinlikle belki o motive eder nasıl bi spor yapayım bilmiyorum tam yürüyüşe niyetlendim hava bozdu yağmur rüzgar çıktıher gün tamam bugün güzel olacak diyorum sonra dayanamıyorum hadi bugün geçsin yarın diyorum teşekkür ederim mesaj için iyi ki burası var yalnız olmadıgımı bilmek iyi geliyor
8 kilo mantıyı okuyunca önce şaşırdım yidin sandım gezo1. Kahvaltı
1 peynirli omlet
1 domates
1 fındık poğaça ( diyetisyenin tarifi)
2. Kahvaltı
1 bisküvi, 1 gevrek
1,5 dilim ekmek
Peynir
Tahin pekmez
Domates, kapya, turp
Ara
4 kaşık yoğurt
1 dilim ananas
1 y.k. yaban mersini
1 y.k. nar
Akşam
Nohutlu yeşil salata
Su 3 lt
Spor
8 kilo mantı
13 tane cam silme
15 dakika yürüyüş
Yarım saat önce oturdum
Wydra
Saraaam nasılsın?Nasıl gidiyor,neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?