Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geldim kuzum geldim misafirim vardı arkadaşım bende kaldı eşlerimiz beraber şehir dışına çıkmışlardı menülerim baya baya bi vasatti o yüzden paylaşamadım bugünde münü paylaşmaya girdiydim kaldığım yerden devam

Menüm
Sabah
Peynir
Zeytin
Diyet bisküvi ekmek yerine
Domates
Salatalık

Ara
Yeşil çay

Öğlen
Çorba
Salata

Ara
Yeşil çay
Yarım kase beyaz leblebi

Akşam
Salata

Su 2 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
200 ip atlama
15 dk kardiyo
Wydra

Sabah
Sucuklu yumurta
2 dilim ekmek

Ara
1 mandalina
1 elma
2 kurabiye

Akşam
2 dilim bol peynirli börek

Su : 2 lt
Spor :-

Bugün paso karbonhidratlardan gittim maalesef

Wydra ve diğer arkadaşlar beni ne olur kendime getirin ben böyle devam edersem tekrar 100 kilonun üstüne çıkıcam tam karar veriyorum herşey güzel gidiyor diyorum hop tek bi yanlış bişey yediğimde toptan ipleri salıveriyorum ya ben anlamıyorum zamanından 120 kilodan 80e düştüm çok da iradeliydim ama ne oldu bana bilmiyorum odaklanamıyorum nasıl kilo vereceğimi biliyorum beni neyin kilo aldırdıgını da biliyorum sebepler belli çözümler belli fakat bende bunları uygulayacak irade ve gayret yok lütfen arkadaşlar bana yardımcı olun motivasyon konusunda biliyorum sen istemedikten sonra biz sana nasıl yardımcı olucaz diyeceksiniz fakat bazen cümle insana bir anda kaybettiği motivasyonu geri getiriyor galiba yaparsın Zereno biz senin arkandayız demenizi bekliyorum yoksa durumum gittikçe içinden çıkılamaz bi hale girecek Allah korusun

Bende aynı senin gibiyim, herdefasinda tekrar tekrar deniyorum. Ha dayanamayacak kadar olursam yediklerimi eritmeye çalışıyorum. Şu 70 e bi düşsem gerisi gelecek biliyorum, o yüzden ben daha inatciyimo kilolar gidecek

emin ol yaparsın çok uzun süre bise yemeyecekmis gibi bi psikolojiye girme sakın.seni o bıktırır canin bise istediğinde 1 lokma al en azından diyetinden vazgeçme yaparsın öyle dusun ve bi elbise al kendine içinde hayal et kendini motive ol

Bende aynı senin gibiyim, herdefasinda tekrar tekrar deniyorum. Ha dayanamayacak kadar olursam yediklerimi eritmeye çalışıyorum. Şu 70 e bi düşsem gerisi gelecek biliyorum, o yüzden ben daha inatciyimo kilolar gidecek
Benimde spora başlamam lazım kesinlikle belki o motive eder nasıl bi spor yapayım bilmiyorum tam yürüyüşe niyetlendim hava bozdu yağmur rüzgar çıktı her gün tamam bugün güzel olacak diyorum sonra dayanamıyorum hadi bugün geçsin yarın diyorum teşekkür ederim mesaj için iyi ki burası var yalnız olmadıgımı bilmek iyi geliyor

evde leslie iyi gidiyor istersedene

Geçen sene Hoş bi abiye almıştım güzel bir pardesü hepsi daraldı o kadar canım sıkılıyor ki 79-80 kiloda zayıf değildim hatta çoğuna göre kilolu fakat kendi skalama göre o kadar iyi olmuştu ki vücudumda orantılı giydiğimi kendime yakıştırıyordum genel standartlara uymasamda kendi standartıma göre iyiydim ama şimdi nerdeyse 15 kilo aldım vücudum çok değişti yarın yeni bi gün olur umarım benim için hem de doğum günüm inş benimde fikren yeniden doğdugum bi gün olur sanki yemek için yaşıyorum

Eklentiler

• 20190318_215227.webp
    37 KB · Görüntüleme: 30
12 ye dakikalar kala doğum gününü ben kutluyorum o zaman mutlu yıllar dilerim

ve bu senin yeni sayfan olsun ilk hedefini koy kendine ona ulaşınca yeni.hedef belirle. kendin için yap bunu sadece kendin

bekarsan eğer yürüyüşe vakit daha çok bulursun benim.yok inan işten eve yürüyorum genelde fırsat yarayip

Doğum günün şimdiden kutlu olsun, seneye en az 15 kilo vermek hedefin olsun

İSİM VERMEK YASAK MI İSİM VERSEN TAKİP ETSEM

Bilmiyorum ki canım yasak mı Wydra cığım isim vermek

Canım belediyelerin yaşam merkezlerinde spor salonları var senelik çok cüzi bir ücretle kayıt olabilirsin çocuklarım olmasa o kadar isterim ki spora gitmeyi orda teknik aletlerin hepsi oluyor sadece yürüyüş bandında bisiklette yürüsen internetten bölgesel hareket açıp yapsan mükemmel olur diyet konusuna gelince de emin ol hepimiz aynı durumdayız mutlu mutlu kilo veren olduğunu pek sanmıyorum herşeyi kısıtılıyoruz herkes yerken biz bakıyoruz irademiz zorlanıyor sinirlerimiz yıpranıyor çok çok zor kilo vermek biliyorum ama sonuç için emin ol değer.. gerçekten değer ya sabret yedikçe daha çok yiyesi geliyor insanın gerekirse bu süreçte ev oturmalarını azalt bilmiyorum azmedersen herşey olur biz burda el ele neleri başarıyoruz bak

Sabah
Ton balıklı avakadolu tam buğday dürüm
Ayran

Ara
İki kare bitter çikolata
Süt

Akşam
Sac kavurma
İnce yuvarlak lavaşın çeyreği (tahminen bir dilim ekmeğe eşdeğerdir)
Salata
Domates soslu turşu

Su
2,5 lt civarında
Spor
50 mekik
50 squat

Akşam fazla kaçırdım biraz porsiyon kontrolü yapamadım geç saate kaldım ve çok acıkmıştım inşallah yarına artı olarak gelmez

8 kilo mantıyı okuyunca önce şaşırdım yidin sandım gezo

Bura çok değişmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…