Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bende spora para ayıramadığım için gidemiyorum yakınımda belediyenin var mı böyle bişeyi bilmiyorum kendi belirlediği saatlerde mi çağırıyolar spor için peki

hoşgeldin ben iyiyim dün irademe sahip çıktım bugünde öyle olaack inşallah

sen nasılsın kilolar nasıl

59 ü göremeden uçup gidecek 60 im.çünkü ben gene kaçamak yaptım . Hep bu misafir olayı yüzünden . Evde börek ve Revani hala var
hiç sorma bende akşam hem eve geç gittim hem açtım hem yorgun misafirim var diye etimek tatlısı yaptım amaaan aklım onda ama akşam yemicem kesinnn

off çok zor zamanlardasın o zaman sen.. umarım dilediğince geçer

darısı benim eşime.. o da 115 kilo birlikte zayıflayalım diyorum yanaşmıyor

Yavrum sen doktor deyilmiydin
Kahve vücuttan su atar
Diş hekimiyim canım tıp doktoru veya diyetisyen değilim, bazı makalelerde tuzdan uzak durun derken yanında kafeinli içeceklerden de uzak durun yazıyor belki diyestisyene giden arkadaşlarımızın bilgisi vardır diye sorayım dedim

ahh ah bizim işyerindede neler geliyor sınavlardan geçiyorum resmen

ama diyorum ki tartıya çıkınca hafif mi gelmek istersin ağır mı :) genel olarak işe yarıyor yemiyorum
En güzeli. Insanin aklının kenarina bi söz yazması güZEL. Ben de o istedgim 38 36 beden kıyafetleri yazın giymek istio musn yoksa bunu mu yiceksin derim...

bende o zaman oğlumla ilgili bir soru sorabilir miyim sana mümkünse

Ne güzel meslek . Yanı çalışan olmak evet zor ama insanın şukur vesilesi. Senin bebek falan var mı. Bazıları ben çocuğumu kendim büyüttüm bakıciya vermem muhabbet ı yapioda lüzumsuz tipler

darısı benim eşime.. o da 115 kilo birlikte zayıflayalım diyorum yanaşmıyor
Ay benim ki 70 Kilo aramizdaki 10 kiloyu hep koru sakin verme Diom. Sınır bozuyor dün ben revani yiyom nefsime yenik. O canım istemio Dio uyuz umarım senin koca da yanasir Diete

Bizim salonunda anahtari değişmiş o bahane oldu da kaç gündr gidemiom . Bugün gideyim abla dürt beni

bende o zaman oğlumla ilgili bir soru sorabilir miyim sana mümkünse
Tabi canımm
Nişanlıyım ben Allahım nasip ederse inşallah bende sanırım senin gibi olacağım kendim bakmayı çok çok isterim ama çok zor 2- 2,5 yaştan sonra kreş olur diye düşünüyorum..Kreş nasıl olur senin için? Fiyatlar nasıl hiç fikrim yok ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…