- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
bende spora para ayıramadığım için gidemiyorum yakınımda belediyenin var mı böyle bişeyi bilmiyorum kendi belirlediği saatlerde mi çağırıyolar spor için pekiBilmiyorum ki canım yasak mıWydra cığım isim vermek
Canım belediyelerin yaşam merkezlerinde spor salonları var senelik çok cüzi bir ücretle kayıt olabilirsin çocuklarım olmasa o kadar isterim ki spora gitmeyi orda teknik aletlerin hepsi oluyor sadece yürüyüş bandında bisiklette yürüsen internetten bölgesel hareket açıp yapsan mükemmel olur diyet konusuna gelince de emin ol hepimiz aynı durumdayız mutlu mutlu kilo veren olduğunu pek sanmıyorum herşeyi kısıtılıyoruz herkes yerken biz bakıyoruz irademiz zorlanıyor sinirlerimiz yıpranıyor çok çok zor kilo vermek biliyorum ama sonuç için emin ol değer.. gerçekten değer ya sabret yedikçe daha çok yiyesi geliyor insanın gerekirse bu süreçte ev oturmalarını azalt bilmiyorum azmedersen herşey olur biz burda el ele neleri başarıyoruz bak
hoşgeldin ben iyiyim dün irademe sahip çıktım bugünde öyle olaack inşallahTakım arkadaşlarım nasılsınız?
@60kiloyum beni dürtdürttüğün (ay çok komik bi kelime oldu) için tşk ederim.Sayende gelmiş oldum.Kaç kilo verdin,şimdi kaç kilosun?
Eskilerden mezun olanlar oldu mu?Alengirli menülerini ösledim
hiç sorma bende akşam hem eve geç gittim hem açtım hem yorgun misafirim var diye etimek tatlısı yaptım amaaan aklım onda ama akşam yemicem kesinnn59 ü göremeden uçup gidecek 60 im.çünkü ben gene kaçamak yaptım . Hep bu misafir olayı yüzünden . Evde börek ve Revani hala var
off çok zor zamanlardasın o zaman sen.. umarım dilediğince geçerKızlar An itibariyle yavrular sağolsun uyanigim ve annelik zor zanaat. Midem fena.aksam yediklerimden. Ha ac miyim evet !
Bakıcı muhabbeti ile kafam mesgul. Bugün biri geldi. Yarın gelme dedim. Yeni biri sabah gelecek . Lütfen uyumlu ve guzel günler olsun napcaz bilmiom. Bu da pek kriterler ı uygün değil ama onemli olan çocuklar mutlu olsun yaaa
darısı benim eşime.. o da 115 kilo@Zereno
Ben sana güveniyorum çünkü insan istedikten sonra yapamayacağı şey yok sen de iste kendine güven bak ozaman kendi gücüne inanamayacaksin
Bende diyet yapamiyordum yedikce psikolojimin çöktüğünü hissettim ben diyet yapamıyorum zayiflayamayacagim dedim ama birgün tak etti ve başladım vee şuan 16 kilo gitti 10 kilo daha var gidecek esimde bana derdi sen kilo veremezsin diye dün akşam çok sasirdim eşim bana nasıl diyet yapabilirim diye soruyor bana inanmıyordu bak oda bendeki değişimi gördü ve benim yanımda kilolu kalacak diye oda diyete başladı
Lutfeenn herşeyin tadını biliyorsun defalarca yedin sana ne fayda ettiler aksine bol bol kalori oldular yağ oldular demi
SANA GUVENİYORUM !!
Ara; 3 tulumba tatlısı
İş yerinde ikram ettiler dayanamadım malesef yaa
ahh ah bizim işyerindede neler geliyor sınavlardan geçiyorum resmenİş yerinde ikram ettiler dayanamadım malesef yaa
Diş hekimiyim canım tıp doktoru veya diyetisyen değilim, bazı makalelerde tuzdan uzak durun derken yanında kafeinli içeceklerden de uzak durun yazıyor belki diyestisyene giden arkadaşlarımızın bilgisi vardır diye sorayım dedimYavrum sen doktor deyilmiydin
Kahve vücuttan su atar
Insallah canım sağol. Çocuklar düne göre daha iyi ayrıldım. Şimdi okuldayim. Bakalım hersey güzel olsunoff çok zor zamanlardasın o zaman sen.. umarım dilediğince geçer
En güzeli. Insanin aklının kenarina bi söz yazması güZEL. Ben de o istedgim 38 36 beden kıyafetleri yazın giymek istio musn yoksa bunu mu yiceksin derim...ahh ah bizim işyerindede neler geliyor sınavlardan geçiyorum resmen
ama diyorum ki tartıya çıkınca hafif mi gelmek istersin ağır mı :) genel olarak işe yarıyor yemiyorum
bende o zaman oğlumla ilgili bir soru sorabilir miyim sana mümkünseDiş hekimiyim canım tıp doktoru veya diyetisyen değilim, bazı makalelerde tuzdan uzak durun derken yanında kafeinli içeceklerden de uzak durun yazıyor belki diyestisyene giden arkadaşlarımızın bilgisi vardır diye sorayım dedim
ayy bi de o varrrrEn güzeli. Insanin aklının kenarina bi söz yazması güZEL. Ben de o istedgim 38 36 beden kıyafetleri yazın giymek istio musn yoksa bunu mu yiceksin derim...
Ne güzel meslek . Yanı çalışan olmak evet zor ama insanın şukur vesilesi. Senin bebek falan var mı. Bazıları ben çocuğumu kendim büyüttüm bakıciya vermem muhabbet ı yapioda lüzumsuz tiplerDiş hekimiyim canım tıp doktoru veya diyetisyen değilim, bazı makalelerde tuzdan uzak durun derken yanında kafeinli içeceklerden de uzak durun yazıyor belki diyestisyene giden arkadaşlarımızın bilgisi vardır diye sorayım dedim
Yok yav bizim kiloda çok da acil olmuo da . Yani hafta da 500 500 versek yaza Fit gireriz. Bu arada eşim toton küçücük kalmış dedi. Ben iptalayy bi de o varrrr
acil kilo vermem lazımmmmmm
Ay benim ki 70 Kilo aramizdaki 10 kiloyu hep koru sakin verme Diom. Sınır bozuyor dün ben revani yiyom nefsime yenik. O canım istemio Dio uyuzdarısı benim eşime.. o da 115 kilobirlikte zayıflayalım diyorum yanaşmıyor
Bizim salonunda anahtari değişmiş o bahane oldu da kaç gündr gidemiom . Bugün gideyim abla dürt benisporsuz kilo vermek mümkün değil, sporsuz sadece mevcut kilonu korursun bunu bil..herkesle birlikte spor yapabileceğin bir salona gidersen daha zevkli geçiyor spor ama gidemem dersen evde de yapabilecegin bir sürü spor var, yeter ki iste, azmet.ben 12 kiloyu evde yaptığım sporla verdim
Artı her zaman olmasada hepimiz ara ara senin gibiyiz , yalnız değilsin yani@gezegenfeza nın dediği gibi inat et, başarıcam de, hiç kimse ve hicbir şey senin engelin olamaz
edit: doğum gününmüş, ayrıca tebrik ederim.yeni yaşın sana yeni mutluluklar ve sağlıklı kilo vermeler getirsin insallah
Tabi canımmbende o zaman oğlumla ilgili bir soru sorabilir miyim sana mümkünse
Nişanlıyım ben Allahım nasip ederse inşallah bende sanırım senin gibi olacağım kendim bakmayı çok çok isterim ama çok zor 2- 2,5 yaştan sonra kreş olur diye düşünüyorum..Kreş nasıl olur senin için? Fiyatlar nasıl hiç fikrim yok ama?Ne güzel meslek . Yanı çalışan olmak evet zor ama insanın şukur vesilesi. Senin bebek falan var mı. Bazıları ben çocuğumu kendim büyüttüm bakıciya vermem muhabbet ı yapioda lüzumsuz tipler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?