Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Monim,kaptaniçem nasılsın?Diyetin nasıl gidiyor,henüz kilolarınızı göremedim.Kimler ne kadar vermiş merak ediyorum.Ben eskilere biraz dahs gözatayım bakim

12 ye dakikalar kala doğum gününü ben kutluyorum o zaman mutlu yıllar dilerim

ve bu senin yeni sayfan olsun ilk hedefini koy kendine ona ulaşınca yeni.hedef belirle. kendin için yap bunu sadece kendin
Çok teşekkür ederim :) size mesaj attıgımda doğum günüm oldugunu unutmuştum sonradan farkettim bu bi İşaret olmalı :)ilk hedefim 89 olmak olsun gerçekten çok teşekkür ederim
bekarsan eğer yürüyüşe vakit daha çok bulursun benim.yok inan işten eve yürüyorum genelde fırsat yarayip
Evet bekarım aslında zamanımda fırsatım sa var fakat tembellik hat safhada ama Allah razı olsun hepinizden toparladım biraz kafamı
Doğum günün şimdiden kutlu olsun, seneye en az 15 kilo vermek hedefin olsun
Çok çok teşekkür ederim bu benim için çok güzel bi hedef olacak inşaAllah
@zerenbak benim indirdiğim program, 6 dakikayla başlıyor, yavaş yavaş artıyor, 2 gündür çok yoruluyorum, yapamıyorum ama çok iyi geliyor. Bi bak istersen
Zereno
Ekran fotosu aldım indiricem belki böyle bi programdan yararlanmak daha iyi olur benim için çok teşekkür ederim
Şu an için toplu bi yere gidip spor yapma fikri çok uzak geliyor psikolojik olarak rahat edemiycem gibi geliyor o kadar haklısın ki bu işin tek kuralı kendini tutmak biliyorum herkes böyle başarıyor zamanında bende böyle başarmıştım çok teşekkür ederim tekrar hatırlattıgın için bu arada aynı dertten muzdarip insanların bir arada olması, birbirine destek olması, kendini yalnız hissetmemek o kadar güzel ki Hepinizden Allah razı olsun

Zereno doğum günün kutlu olsun nice mutlu,sağlıklı ve fit yıllara

59 ü göremeden uçup gidecek 60 im.çünkü ben gene kaçamak yaptım . Hep bu misafir olayı yüzünden . Evde börek ve Revani hala var

Kızlar An itibariyle yavrular sağolsun uyanigim ve annelik zor zanaat. Midem fena.aksam yediklerimden. Ha ac miyim evet !
Bakıcı muhabbeti ile kafam mesgul. Bugün biri geldi. Yarın gelme dedim. Yeni biri sabah gelecek . Lütfen uyumlu ve guzel günler olsun napcaz bilmiom. Bu da pek kriterler ı uygün değil ama onemli olan çocuklar mutlu olsun yaaa

insallah gönlüne göre birini bulursun vorones..çok hassas bir konu

sporsuz kilo vermek mümkün değil, sporsuz sadece mevcut kilonu korursun bunu bil..herkesle birlikte spor yapabileceğin bir salona gidersen daha zevkli geçiyor spor ama gidemem dersen evde de yapabilecegin bir sürü spor var, yeter ki iste, azmet.ben 12 kiloyu evde yaptığım sporla verdim

Artı her zaman olmasada hepimiz ara ara senin gibiyiz , yalnız değilsin yani gezegenfeza nın dediği gibi inat et, başarıcam de, hiç kimse ve hicbir şey senin engelin olamaz

edit: doğum gününmüş, ayrıca tebrik ederim.yeni yaşın sana yeni mutluluklar ve sağlıklı kilo vermeler getirsin insallah

Pazartesi menüm;

Kahvaltı; 1 dilim ananas, 2 yk tavada yumurta, 1,5 dilim tahıllı ekmek, 2 kk peynir, 1 b çay
Ara; 3 tulumba tatlısı
Öğle; 4 tavuk kanat, 2 yk pilav, yağsız salata, 1 çb ayran
Ara; 1 çb sade kahve
Akşam; ton balıklı yağsız salata
Ara; 1 avuç beyaz leblebi, yeşilçay

50 dk tempolu yürüyüş
2 litre su
Wydra

Günaydın mutlu günler hanımlar
Zereno dogumgunun kutlu olsun canım nice yıllara
Daha nekadar kendini erteleyeceksin yasitlarin güzel güzel giyinirken sen istediğini giyemiyorsun ama sen istediğini yiyiyorsun demi bence artık seçimini yapmalısın istediğini giymek aynada kendini güzel gormekmi yoksa istediğin herşeyi yiyip pasta börek vs vs kendini ertelemekmi karar senin !!

Zereno
Ben sana güveniyorum çünkü insan istedikten sonra yapamayacağı şey yok sen de iste kendine güven bak ozaman kendi gücüne inanamayacaksin
Bende diyet yapamiyordum yedikce psikolojimin çöktüğünü hissettim ben diyet yapamıyorum zayiflayamayacagim dedim ama birgün tak etti ve başladım vee şuan 16 kilo gitti 10 kilo daha var gidecek esimde bana derdi sen kilo veremezsin diye dün akşam çok sasirdim eşim bana nasıl diyet yapabilirim diye soruyor bana inanmıyordu bak oda bendeki değişimi gördü ve benim yanımda kilolu kalacak diye oda diyete başladı
Lutfeenn herşeyin tadını biliyorsun defalarca yedin sana ne fayda ettiler aksine bol bol kalori oldular yağ oldular demi
SANA GUVENİYORUM !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…