- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Monim,kaptaniçem nasılsın?Diyetin nasıl gidiyor,henüz kilolarınızı göremedim.Kimler ne kadar vermiş merak ediyorum.Ben eskilere biraz dahs gözatayım bakim@optumkibbye kuzum, etap birincisi olduğun için bu haftaki başarının sırrını paylaşman gerekiyor. Kurallar gereği mecburidir.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba 10 takim bu hafta birincisi olarak hirs ettim hedefime ulasmak icin ustelik ben hashimato hastasi olmama ragmen azimliyimdir. Gelelim bu hafta neler yaptigima en sabahlari kalkar kalkmaz buzlu su iciyorum yaz kis buzlu su mideye sok etkisi yaratiyor bu doktorumun onerisidir...www.kadinlarkulubu.com
Fatmacım sen nasılsın cnm?Kaç kilosun hala göremedim?Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir hafta diliyorum
Çok teşekkür ederim :) size mesaj attıgımda doğum günüm oldugunu unutmuştum sonradan farkettim bu bi İşaret olmalı :)ilk hedefim 89 olmak olsun gerçekten çok teşekkür ederim12 ye dakikalar kala doğum gününü ben kutluyorum o zamanmutlu yıllar dilerim
ve bu senin yeni sayfan olsun ilk hedefini koy kendine ona ulaşınca yeni.hedef belirle. kendin için yap bunu sadece kendin
Evet bekarım aslında zamanımda fırsatım sa var fakat tembellik hat safhadabekarsan eğer yürüyüşe vakit daha çok bulursun benim.yok inan işten eve yürüyorum genelde fırsat yarayip
Çok çok teşekkür ederimDoğum günün şimdiden kutlu olsun, seneye en az 15 kilo vermek hedefin olsun
Ekran fotosu aldım indiricem belki böyle bi programdan yararlanmak daha iyi olur benim için çok teşekkür ederim@zerenbak benim indirdiğim program, 6 dakikayla başlıyor, yavaş yavaş artıyor, 2 gündür çok yoruluyorum, yapamıyorum ama çok iyi geliyor. Bi bak istersen
Zereno
Şu an için toplu bi yere gidip spor yapma fikri çok uzak geliyor psikolojik olarak rahat edemiycem gibi geliyor o kadar haklısın ki bu işin tek kuralı kendini tutmak biliyorum herkes böyle başarıyor zamanında bende böyle başarmıştım çok teşekkür ederim tekrar hatırlattıgın için bu arada aynı dertten muzdarip insanların bir arada olması, birbirine destek olması, kendini yalnız hissetmemek o kadar güzel ki Hepinizden Allah razı olsunCanım belediyelerin yaşam merkezlerinde spor salonları var senelik çok cüzi bir ücretle kayıt olabilirsin çocuklarım olmasa o kadar isterim ki spora gitmeyi orda teknik aletlerin hepsi oluyor sadece yürüyüş bandında bisiklette yürüsen internetten bölgesel hareket açıp yapsan mükemmel olur diyet konusuna gelince de emin ol hepimiz aynı durumdayız mutlu mutlu kilo veren olduğunu pek sanmıyorum herşeyi kısıtılıyoruz herkes yerken biz bakıyoruz irademiz zorlanıyor sinirlerimiz yıpranıyor çok çok zor kilo vermek biliyorum ama sonuç için emin ol değer.. gerçekten değer ya sabret yedikçe daha çok yiyesi geliyor insanın gerekirse bu süreçte ev oturmalarını azalt bilmiyorum azmedersen herşey olur biz burda el ele neleri başarıyoruz bak
Çok teşekkür ederim :) size mesaj attıgımda doğum günüm oldugunu unutmuştum sonradan farkettim bu bi İşaret olmalı :)ilk hedefim 89 olmak olsun gerçekten çok teşekkür ederim
Evet bekarım aslında zamanımda fırsatım sa var fakat tembellik hat safhadaama Allah razı olsun hepinizden toparladım biraz kafamı
Çok çok teşekkür ederimbu benim için çok güzel bi hedef olacak inşaAllah
Ekran fotosu aldım indiricem belki böyle bi programdan yararlanmak daha iyi olur benim için çok teşekkür ederim
Şu an için toplu bi yere gidip spor yapma fikri çok uzak geliyor psikolojik olarak rahat edemiycem gibi geliyor o kadar haklısın ki bu işin tek kuralı kendini tutmak biliyorum herkes böyle başarıyor zamanında bende böyle başarmıştım çok teşekkür ederim tekrar hatırlattıgın için bu arada aynı dertten muzdarip insanların bir arada olması, birbirine destek olması, kendini yalnız hissetmemek o kadar güzel ki Hepinizden Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim hep beraber inşZereno doğum günün kutlu olsun nice mutlu,sağlıklı ve fit yıllara
59 ü göremeden uçup gidecek 60 im.çünkü ben gene kaçamak yaptım . Hep bu misafir olayı yüzünden . Evde börek ve Revani hala varteşekkürler
Kaçamaklı bi gün olmuş canım biraz
canım instagramda spor sayfaları var gerçekten çok faydalı hareketler gösteriyorlar ben takip ediyorum bi yarım saat yapsam kıpkırmızı kesiliyorum artık Leslie fln kesmiyor beni sıkılaşmak ve kendimi zorlamak istiyorum biraz ki göbeğim sarkmasın.
HoşgeldinTakım arkadaşlarım nasılsınız?
60kiloyum beni dürtdürttüğün (ay çok komik bi kelime oldu) için tşk ederim.Sayende gelmiş oldum.Kaç kilo verdin,şimdi kaç kilosun?
Eskilerden mezun olanlar oldu mu?Alengirli menülerini ösledim
Ben hiç deNK gelmedim. YavSabah öğle akşam sadece meyve yiyen bi arkadaş vardı ya adını hatırlayamıyorum kilosunu merak ettim hatırlıyo musun sen
insallah gönlüne göre birini bulursun vorones..çok hassas bir konuKızlar An itibariyle yavrular sağolsun uyanigim ve annelik zor zanaat. Midem fena.aksam yediklerimden. Ha ac miyim evet !
Bakıcı muhabbeti ile kafam mesgul. Bugün biri geldi. Yarın gelme dedim. Yeni biri sabah gelecek . Lütfen uyumlu ve guzel günler olsun napcaz bilmiom. Bu da pek kriterler ı uygün değil ama onemli olan çocuklar mutlu olsun yaaa
sporsuz kilo vermek mümkün değil, sporsuz sadece mevcut kilonu korursun bunu bil..herkesle birlikte spor yapabileceğin bir salona gidersen daha zevkli geçiyor spor ama gidemem dersen evde de yapabilecegin bir sürü spor var, yeter ki iste, azmet.ben 12 kiloyu evde yaptığım sporla verdimBenimde spora başlamam lazım kesinlikle belki o motive eder nasıl bi spor yapayım bilmiyorum tam yürüyüşe niyetlendim hava bozdu yağmur rüzgar çıktıher gün tamam bugün güzel olacak diyorum sonra dayanamıyorum hadi bugün geçsin yarın diyorum teşekkür ederim mesaj için iyi ki burası var yalnız olmadıgımı bilmek iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?