Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

öncelikle çok teşekkür ederim

oğlum 4 yaşında 7 tane çürüğü var dedi geçen ay özel bir hastane

5bin lira fiyat ile sedasyonla hepsini bi kerede tedavi ederimdedi kanal ve temizleme dolgu falan yapacakmış

o kadar bütçemiz yok tabi yaptıramadık

üni hastaneleri 5-6 ay sonraya gün veriyor

biz çocuk için dis ağrısı surubu ve diş fırçalamayla idare ediyoruz suan

kızılayda bir dişçiye gittik temizleyip dolgu yapacaktı ama oğlum ggörünce korktu ağladı işlem yaptıramadık ve ordaki doktorda sedasyonun iyi bişe olmadığını ilerde olumsuz etki yarttığını obezite gelişim gerliği falan yaptıını söyledi

öylece kaldık. bu konuda fikrin nedir?

bu arada en büyük çürükler 4 azı dişinde

Sedasyondan olabildiğince kaçınılmalı 3-4 yere daha götürebilirsiniz aslında son çare sedayon oluyor (üniversite hastaneleride YASAL olarak 3 sefer tedaviye izin vermeyen çocuğu sedasyona alıyor)
Sedasyon genel anestezinin hafifi ve her işlemdeki gibi risk var onda da. Bence bir kaç yere daha götürün özel polikliniklerde.

Birde gittiğiniz yerlerde çocuk uzmanı olması daha olumlu olur çocuk için.. İkna kabiliyeti daha iyi olur. Konuşa konuşa oyun gibi yapıyorlar onlar. Yalnız genelde çocuk uzmanları haftanın 1 günü geliyorlar gitmeden önce kliniği arayıp uzmanın geldiği günü öğrenebilirsiniz daha az travmatik olur çocuğunuz için.

Azı dişleride süt azı dişleridir. 6 yaşında daimi dişi gelecek, süt dişindeki bakteriler daimi dişe yerleşip onuda çürütebilir o yüzden önemli.

Ankaranın neresindeydiniz siz? Bir kaç arkadaşıma sorayım da haber edeyim size. Benim çalıştığım yerdeki pedodontiste bi sorayım olmadı

Yok yav bizim kiloda çok da acil olmuo da . Yani hafta da 500 500 versek yaza Fit gireriz. Bu arada eşim toton küçücük kalmış dedi. Ben iptal çok güzel his ama .
benim eşimde memnun giden kilolardan

ne güzel bak eşinin de farkında olması

bu arada benim hedef 55 ama sonrasında yapabilirsem inşallah 50 yi zorlamak istiyorum

ya uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederim

balgat cevizlidere tarafındayım ben

5binler bize çok yüksek rakamlar

üni hastaneleri de 3 sefer konusunu söyledi bize evet ama napıcaz bilmiyorum artık

bu şimdiki dişin sağlıksız olmasından kalıcı dişleri etkilemesi beni çok üzüyor çıkmaza girdik resmen ne zormuş bu işler

ama işte kendim büyütemedim oğlumu, babanneside çikolata şeker sakınmadı söylememe rağmen ve simdi çekiyoruz ceremesini.

su an vermemeye çalışıyor ama ne çare olan oldu işte sadece ağrımasın diye uğraşıyoruz..

8 kilo mantıyı okuyunca önce şaşırdım yidin sandım gezo

Bura çok değişmiş
Evet değişti, biz alıştık ama sende alisirsin, arada sohbete bekleriz. Mantıyı camide yapıyoruz, nisanda kremesiniz var. Ve yemiyorum, hem soğanlı, hem kıymadan tiksindim, hemde pişirmiyoruz

bu arada benim hedef 55 ama sonrasında yapabilirsem inşallah 50 yi zorlamak istiyorum
Owww 163 boya 50 ne gi. Yapma bence kemik kalırsın 55 candir. Ben 57 hedefliom ama ulasirsam ben dé 55 zorlarm

Sabah ılık limonlu su içerek geldim okula . Aslında yeni de böyle denesem. Sabah kahvaltısı hem vakit alıo. Hem öğlen gelip bida yiyorm. Bugün den sonra böyle yapsam 2 öğün é gecmis olurm anca böyle gider Kilo yoksa koruma olur anca

59 ü göremeden uçup gidecek 60 im.çünkü ben gene kaçamak yaptım . Hep bu misafir olayı yüzünden . Evde börek ve Revani hala var
Komşuya yolla, ben geçen gün hem kek, hemde hamur kızartması yaptım, birazını gittiğim yere götürdüm, kalani da camiye goturdum bitti

Hanımlarr dediğim kas kilo yağ ölçen tartı 22 martta geliyormuş markete, umarım doğrudur elektrik akımıyla çalışıyor diye duydum mantıklı geldi bana @Wydra
Hangi dükkan ve fiyatı ne kadar? Gerçi benim türkiye de var ama eğer ayarlarıyla oynamadan gösteriyorsa iyidir heralde. Benimki bazı düğmelere basacaksın ve ingilizce yazıyor, ben ayarlayamam, oglanlarda uğraşmıyor

Tuz vücutta su tutar çok doğru, ama kaya yada deniz tuzundaki minerallerede ihtiyaç vardır. Yemeklere makul miktarda eklenir, salata ve ayrandan kesilebilir. Kafeine gelince, asitli, gazlı içecek bende su tutuyor, ama türk kahvesi ve filtre kahve günde 2 yada 3 fincan öneriliyor, ayrıca bazı insanlarda su attığına şahsen şahidim.

Doktorla hekimin arasındaki farkı inan bilmiyorum, vaktin olunca açıklarmısın

canım limonlu su bende içiyorum mümkün olduğunca ama o öğün olmaz ve kilo veremezsin öyle bence

bende cornflakes ve sütle hızlı kahvaltı yapıyorum ama bişe yemiş oluyorum en azından

benim büyük oğlan, küçükken narkozla diş tedavisi oldu, bu sedasyon dediğiniz olabilirmi? Öncesinde narkoz doktoruyla görüştüğümüzü hatırlıyorum. Çok şükür zeka geriliği yok, fakat obez diyebileceğim şekilde kilolu

Evet değişti, biz alıştık ama sende alisirsin, arada sohbete bekleriz. Mantıyı camide yapıyoruz, nisanda kremesiniz var. Ve yemiyorum, hem soğanlı, hem kıymadan tiksindim, hemde pişirmiyoruz
Yemediğini ve camiye yaptığınızı biliyorum gezom nasılda açıklama yapmışsın kuzum

ben işin detayını bilmiyorum ki valla

siznki tam uyutmaymış sanırım anlattığınıza göre bu sedasyonda hafif uyku hali oluyormuş sanırım

ben işin detayını bilmiyorum ki valla

siznki tam uyutmaymış sanırım anlattığınıza göre bu sedasyonda hafif uyku hali oluyormuş sanırım
Aradan çok zaman geçti canım, tam hatırlamıyorum, ama narkoz doktoruyla görüştük, ımza artık, ameliyat bitti, oğlum dinlenme odasindaydi, onları hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…