- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
öncelikle çok teşekkür ederimTabi canımm
Nişanlıyım ben Allahım nasip ederse inşallah bende sanırım senin gibi olacağım kendim bakmayı çok çok isterim ama çok zor 2- 2,5 yaştan sonra kreş olur diye düşünüyorum..Kreş nasıl olur senin için? Fiyatlar nasıl hiç fikrim yok ama?
geçen bunla ilgili bi yazı okumuştum gerçek değil diye ama al dene belki iyidirHanımlarr dediğim kas kilo yağ ölçen tartı 22 martta geliyormuş markete, umarım doğrudur elektrik akımıyla çalışıyor diye duydum mantıklı geldi bana @Wydra
Sedasyondan olabildiğince kaçınılmalı 3-4 yere daha götürebilirsiniz aslında son çare sedayon oluyor (üniversite hastaneleride YASAL olarak 3 sefer tedaviye izin vermeyen çocuğu sedasyona alıyor)öncelikle çok teşekkür ederim
oğlum 4 yaşında 7 tane çürüğü var dedi geçen ay özel bir hastane
5bin lira fiyat ile sedasyonla hepsini bi kerede tedavi ederimdedi kanal ve temizleme dolgu falan yapacakmış
o kadar bütçemiz yok tabi yaptıramadık
üni hastaneleri 5-6 ay sonraya gün veriyor
biz çocuk için dis ağrısı surubu ve diş fırçalamayla idare ediyoruz suan
kızılayda bir dişçiye gittik temizleyip dolgu yapacaktı ama oğlum ggörünce korktu ağladı işlem yaptıramadık ve ordaki doktorda sedasyonun iyi bişe olmadığını ilerde olumsuz etki yarttığını obezite gelişim gerliği falan yaptıını söyledi
öylece kaldık. bu konuda fikrin nedir?
bu arada en büyük çürükler 4 azı dişinde
benim eşimde memnun giden kilolardanYok yav bizim kiloda çok da acil olmuo da . Yani hafta da 500 500 versek yaza Fit gireriz. Bu arada eşim toton küçücük kalmış dedi. Ben iptalçok güzel his ama .
ya uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederimSedasyondan olabildiğince kaçınılmalı 3-4 yere daha götürebilirsiniz aslında son çare sedayon oluyor (üniversite hastaneleride YASAL olarak 3 sefer tedaviye izin vermeyen çocuğu sedasyona alıyor)
Sedasyon genel anestezinin hafifi ve her işlemdeki gibi risk var onda da. Bence bir kaç yere daha götürün özel polikliniklerde.
Birde gittiğiniz yerlerde çocuk uzmanı olması daha olumlu olur çocuk için.. İkna kabiliyeti daha iyi olur. Konuşa konuşa oyun gibi yapıyorlar onlar. Yalnız genelde çocuk uzmanları haftanın 1 günü geliyorlar gitmeden önce kliniği arayıp uzmanın geldiği günü öğrenebilirsiniz daha az travmatik olur çocuğunuz için.
Azı dişleride süt azı dişleridir. 6 yaşında daimi dişi gelecek, süt dişindeki bakteriler daimi dişe yerleşip onuda çürütebilir o yüzden önemli.
Ankaranın neresindeydiniz siz? Bir kaç arkadaşıma sorayım da haber edeyim size. Benim çalıştığım yerdeki pedodontiste bi sorayım olmadı
Evet değişti, biz alıştık ama sende alisirsin, arada sohbete bekleriz. Mantıyı camide yapıyoruz, nisanda kremesiniz var. Ve yemiyorum, hem soğanlı, hem kıymadan tiksindim, hemde pişirmiyoruz8 kilo mantıyı okuyunca önce şaşırdım yidin sandım gezo
Bura çok değişmiş
Owww 163 boya 50 ne gi. Yapma bence kemik kalırsın 55 candir. Ben 57 hedefliom ama ulasirsam ben dé 55 zorlarmbenim eşimde memnun giden kilolardan
ne güzel bak eşinin de farkında olması
bu arada benim hedef 55 ama sonrasında yapabilirsem inşallah 50 yi zorlamak istiyorum
Sabah ılık limonlu su içerek geldim okula . Aslında yeni de böyle denesem. Sabah kahvaltısı hem vakit alıo. Hem öğlen gelip bida yiyorm. Bugün den sonra böyle yapsam 2 öğün é gecmis olurm anca böyle gider Kilo yoksa koruma olur ancabenim eşimde memnun giden kilolardan
ne güzel bak eşinin de farkında olması
bu arada benim hedef 55 ama sonrasında yapabilirsem inşallah 50 yi zorlamak istiyorum
Komşuya yolla, ben geçen gün hem kek, hemde hamur kızartması yaptım, birazını gittiğim yere götürdüm, kalani da camiye goturdum bitti59 ü göremeden uçup gidecek 60 im.çünkü ben gene kaçamak yaptım . Hep bu misafir olayı yüzünden . Evde börek ve Revani hala var
Hangi dükkan ve fiyatı ne kadar? Gerçi benim türkiye de var ama eğer ayarlarıyla oynamadan gösteriyorsa iyidir heralde. Benimki bazı düğmelere basacaksın ve ingilizce yazıyor, ben ayarlayamam, oglanlarda uğraşmıyorHanımlarr dediğim kas kilo yağ ölçen tartı 22 martta geliyormuş markete, umarım doğrudur elektrik akımıyla çalışıyor diye duydum mantıklı geldi bana @Wydra
Tuz vücutta su tutar çok doğru, ama kaya yada deniz tuzundaki minerallerede ihtiyaç vardır. Yemeklere makul miktarda eklenir, salata ve ayrandan kesilebilir. Kafeine gelince, asitli, gazlı içecek bende su tutuyor, ama türk kahvesi ve filtre kahve günde 2 yada 3 fincan öneriliyor, ayrıca bazı insanlarda su attığına şahsen şahidim.Diş hekimiyim canım tıp doktoru veya diyetisyen değilim, bazı makalelerde tuzdan uzak durun derken yanında kafeinli içeceklerden de uzak durun yazıyor belki diyestisyene giden arkadaşlarımızın bilgisi vardır diye sorayım dedim
ay ne bilim uzun zamandır kemik gibi kalamadım ya ondn heves ediyom sanırımOwww 163 boya 50 ne gi. Yapma bence kemik kalırsın 55 candir. Ben 57 hedefliom ama ulasirsam ben dé 55 zorlarm
canım limonlu su bende içiyorum mümkün olduğunca ama o öğün olmaz ve kilo veremezsin öyle benceSabah ılık limonlu su içerek geldim okula . Aslında yeni de böyle denesem. Sabah kahvaltısı hem vakit alıo. Hem öğlen gelip bida yiyorm. Bugün den sonra böyle yapsam 2 öğün é gecmis olurm anca böyle gider Kilo yoksa koruma olur anca
Sedasyondan olabildiğince kaçınılmalı 3-4 yere daha götürebilirsiniz aslında son çare sedayon oluyor (üniversite hastaneleride YASAL olarak 3 sefer tedaviye izin vermeyen çocuğu sedasyona alıyor)
Sedasyon genel anestezinin hafifi ve her işlemdeki gibi risk var onda da. Bence bir kaç yere daha götürün özel polikliniklerde.
Birde gittiğiniz yerlerde çocuk uzmanı olması daha olumlu olur çocuk için.. İkna kabiliyeti daha iyi olur. Konuşa konuşa oyun gibi yapıyorlar onlar. Yalnız genelde çocuk uzmanları haftanın 1 günü geliyorlar gitmeden önce kliniği arayıp uzmanın geldiği günü öğrenebilirsiniz daha az travmatik olur çocuğunuz için.
Azı dişleride süt azı dişleridir. 6 yaşında daimi dişi gelecek, süt dişindeki bakteriler daimi dişe yerleşip onuda çürütebilir o yüzden önemli.
Ankaranın neresindeydiniz siz? Bir kaç arkadaşıma sorayım da haber edeyim size. Benim çalıştığım yerdeki pedodontiste bi sorayım olmadı
Yemediğini ve camiye yaptığınızı biliyorum gezom nasılda açıklama yapmışsın kuzumEvet değişti, biz alıştık ama sende alisirsin, arada sohbete bekleriz. Mantıyı camide yapıyoruz, nisanda kremesiniz var. Ve yemiyorum, hem soğanlı, hem kıymadan tiksindim, hemde pişirmiyoruz
hoşgeldin ben iyiyim dün irademe sahip çıktım bugünde öyle olaack inşallah
sen nasılsın kilolar nasıl
ben işin detayını bilmiyorum ki vallabenim büyük oğlan, küçükken narkozla diş tedavisi oldu, bu sedasyon dediğiniz olabilirmi? Öncesinde narkoz doktoruyla görüştüğümüzü hatırlıyorum. Çok şükür zeka geriliği yok, fakat obez diyebileceğim şekilde kilolu
İnşallah @obezzto m benimgünaydın 10.takım
herkese sağlıklı, mutlu günler..
Aradan çok zaman geçti canım, tam hatırlamıyorum, ama narkoz doktoruyla görüştük, ımza artık, ameliyat bitti, oğlum dinlenme odasindaydi, onları hatırlıyorumben işin detayını bilmiyorum ki valla
siznki tam uyutmaymış sanırım anlattığınıza göre bu sedasyonda hafif uyku hali oluyormuş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?