- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Haftaya bana soğansız yaptıracam, ramazan geliyor, 5 kilo kadar alıyım evde bulunsun. Bu arada kıymadan tiksindiğim iyi oldu sankiYemediğini ve camiye yaptığınızı biliyorum gezom nasılda açıklama yapmışsın kuzum
umarım onunla bağlantılı değildirAradan çok zaman geçti canım, tam hatırlamıyorum, ama narkoz doktoruyla görüştük, ımza artık, ameliyat bitti, oğlum dinlenme odasindaydi, onları hatırlıyorum
Inşallahumarım onunla bağlantılı değildir
çok teşekkür ederim aminnn inş o kadar haklısın ki hiçbir şeyin bana engel olmasına izin vermemeliyim Allahın izniyle başarabilirim ama sporla ve ölçülü beslenmeylesporsuz kilo vermek mümkün değil, sporsuz sadece mevcut kilonu korursun bunu bil..herkesle birlikte spor yapabileceğin bir salona gidersen daha zevkli geçiyor spor ama gidemem dersen evde de yapabilecegin bir sürü spor var, yeter ki iste, azmet.ben 12 kiloyu evde yaptığım sporla verdim
Artı her zaman olmasada hepimiz ara ara senin gibiyiz , yalnız değilsin yanigezegenfeza nın dediği gibi inat et, başarıcam de, hiç kimse ve hicbir şey senin engelin olamaz
edit: doğum gününmüş, ayrıca tebrik ederim.yeni yaşın sana yeni mutluluklar ve sağlıklı kilo vermeler getirsin insallah
Çoh teşekkür ederim canım. Aslında hiçbir zaman yaşıtlarım gibi bir vücuda sahip olamayacagımı bildiğim için bu kadar pes ettim galiba fakat bişeyi unuttum evet biliyorum hiçbir zaman mükemmel olmayacak vücudum fakat olabilecek en iyi halde olabilir onun için çabalamalıyım daha fazla ertelemek benim sinirlerimi yıpratmaktan başka bi işe yaramıyorGünaydın mutlu günler hanımlar
Zereno dogumgunun kutlu olsun canım nice yıllara
Daha nekadar kendini erteleyeceksin yasitlarin güzel güzel giyinirken sen istediğini giyemiyorsun ama sen istediğini yiyiyorsun demi bence artık seçimini yapmalısın istediğini giymek aynada kendini güzel gormekmi yoksa istediğin herşeyi yiyip pasta börek vs vs kendini ertelemekmi karar senin !!
Çok çok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki yazdıklarınız Allah razı olsun tebrik ederim çok güzel vermişsiniz darısı başıma ilk hedef bi 5 kilo versem özgüvenim yerine gelecek inş gerçekten çok teşekkür ederimZereno
Ben sana güveniyorum çünkü insan istedikten sonra yapamayacağı şey yok sen de iste kendine güven bak ozaman kendi gücüne inanamayacaksin
Bende diyet yapamiyordum yedikce psikolojimin çöktüğünü hissettim ben diyet yapamıyorum zayiflayamayacagim dedim ama birgün tak etti ve başladım vee şuan 16 kilo gitti 10 kilo daha var gidecek esimde bana derdi sen kilo veremezsin diye dün akşam çok sasirdim eşim bana nasıl diyet yapabilirim diye soruyor bana inanmıyordu bak oda bendeki değişimi gördü ve benim yanımda kilolu kalacak diye oda diyete başladı
Lutfeenn herşeyin tadını biliyorsun defalarca yedin sana ne fayda ettiler aksine bol bol kalori oldular yağ oldular demi
SANA GUVENİYORUM !!
bu hafta döneyimSonun eksiler gelmeye başladı
Markete geldiği günü söyle anlayalım hangisi diye
Yap yap ben de yarın yapacam
Süpper
En basiti bol bol su içmek
Ne kadar su içiyon sen?
İzindesin ayrılmadın işte
Ne ara izinden dönüyon bakiyim sen?
oo üyeligin var ve gitmiyor musun?? Hemmen git , o akşam yedigin püskevitleri yerken acı çekeceksin, vicdan yapacaksin bak :))Bizim salonunda anahtari değişmiş o bahane oldu da kaç gündr gidemiom . Bugün gideyim abla dürt beni
valla sedasyon nedir ben de bilmiyorum gezombenim büyük oğlan, küçükken narkozla diş tedavisi oldu, bu sedasyon dediğiniz olabilirmi? Öncesinde narkoz doktoruyla görüştüğümüzü hatırlıyorum. Çok şükür zeka geriliği yok, fakat obez diyebileceğim şekilde kilolu
kaçaaak nerdesin sen ?? Kilo almadan uğrasan şuraya ne varİnşallah @obezzto m benim
hoşgeldin canımbu haftaki diyetim
sabah: 2 bardak limonlu ve elma sirkeli su
kahvaltı: 1 peynir+1 yumurta+1 wasa+ yeşillik+5-6 zeytin
ara: kahve
öğlen: 150 g. tavuk baget+1 kase yeşil mercimekli yoğurt+salata
ikindi:1 kivi+10 çiğ badem
akşam: 8 yk etli sebze yemeği+yarım kase yoğurt+2 yk yeşil mercimek+salata
....spor aynı haftanın 4 günü
bu hafta kendimi biraz sıkıp güzel yağ yakmak istiyorum
ben ilk geldigimde gezoyu bir yerde aşçı olarak çalısıyo zannetmiştim.kadin 7/24 yemek yapıyo.valla yine de kilon çok iyi gezginim.çok gezmekten olabilir miYemediğini ve camiye yaptığınızı biliyorum gezom nasılda açıklama yapmışsın kuzum
59 ü göremeden uçup gidecek 60 im.çünkü ben gene kaçamak yaptım . Hep bu misafir olayı yüzünden . Evde börek ve Revani hala var
bende spora para ayıramadığım için gidemiyorum yakınımda belediyenin var mı böyle bişeyi bilmiyorum kendi belirlediği saatlerde mi çağırıyolar spor için peki
Pazartesi etli mantıben ilk geldigimde gezoyu bir yerde aşçı olarak çalısıyo zannetmiştim.kadin 7/24 yemek yapıyo.valla yine de kilon çok iyi gezginim.çok gezmekten olabilir mi
Dakikasını yazıyorum canımgezegenfeza abla senin dediğin spor programını bende indirdim spor bildirimini nasıl yapıyorsun buradaki sporları yapınca ?
çok ucuzmuş bi araştıraım çok sağol bilgi içinnnOff zaten o misafirden sonra kalanlar insanı mahvediyor benim dolapta Bulgurlu dolma var Bulgurlu olmasına rağmen az sayıda yediğim için bitmiyor ve aklım onda kalıyor resmenvalla benim de dünkü kilomdan eser yok dün akşam yemeğini fazla kaçırdım ve regl oldum sabah tartıda tam 500 gram fazla çıktım
Canım ya belmeklerde oluyor genelde, bizim burda aile yaşam merkezinde haftada üç gün birer saati hoca eşliğinde zumba pilates yapıyorlar sonraki saatler serbest bütün aletler var o kadar güzel ki ve sadece yıllık 110 tl ben çocuklardan gidemiyorum maalesef
Dakikasını yazıyorum canım
çok ucuzmuş bi araştıraım çok sağol bilgi içinnn
Çok güzelmiş güzel bir fırsat bizim burda aylık o fiyatlarOff zaten o misafirden sonra kalanlar insanı mahvediyor benim dolapta Bulgurlu dolma var Bulgurlu olmasına rağmen az sayıda yediğim için bitmiyor ve aklım onda kalıyor resmenvalla benim de dünkü kilomdan eser yok dün akşam yemeğini fazla kaçırdım ve regl oldum sabah tartıda tam 500 gram fazla çıktım
Canım ya belmeklerde oluyor genelde, bizim burda aile yaşam merkezinde haftada üç gün birer saati hoca eşliğinde zumba pilates yapıyorlar sonraki saatler serbest bütün aletler var o kadar güzel ki ve sadece yıllık 110 tl ben çocuklardan gidemiyorum maalesef
Bende indirdim akşam yapicam tekrar tekrar yapmak lazım ozamanAnladım abla teşekkürler çok beğendim programı ama ben Bayadır bölgesel yaptığım için biraz hafif geldi 6 dakikada bitti bende 30 dakikaya tamamladım
Aynen canım bi araştır bakalım
Hiç canını sıkma canım öyleyse biraz daha aklı ermeye başlasın yaptırırsınız 5 yaşında uyumlu olabilir belki.. 1 yıl bile çok farkediyor çocuklardaya uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederim
balgat cevizlidere tarafındayım ben
5binler bize çok yüksek rakamlar
üni hastaneleri de 3 sefer konusunu söyledi bize evet ama napıcaz bilmiyorum artık
bu şimdiki dişin sağlıksız olmasından kalıcı dişleri etkilemesi beni çok üzüyor çıkmaza girdik resmen ne zormuş bu işler
ama işte kendim büyütemedim oğlumu, babanneside çikolata şeker sakınmadı söylememe rağmen ve simdi çekiyoruz ceremesini.
su an vermemeye çalışıyor ama ne çare olan oldu işte sadece ağrımasın diye uğraşıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?