Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

çok teşekkür ederim aminnn inş o kadar haklısın ki hiçbir şeyin bana engel olmasına izin vermemeliyim Allahın izniyle başarabilirim ama sporla ve ölçülü beslenmeyle
Çoh teşekkür ederim canım. Aslında hiçbir zaman yaşıtlarım gibi bir vücuda sahip olamayacagımı bildiğim için bu kadar pes ettim galiba fakat bişeyi unuttum evet biliyorum hiçbir zaman mükemmel olmayacak vücudum fakat olabilecek en iyi halde olabilir onun için çabalamalıyım daha fazla ertelemek benim sinirlerimi yıpratmaktan başka bi işe yaramıyor
Çok çok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki yazdıklarınız Allah razı olsun tebrik ederim çok güzel vermişsiniz darısı başıma ilk hedef bi 5 kilo versem özgüvenim yerine gelecek inş gerçekten çok teşekkür ederim

Arkadaşlar dün geceden beri sizin mesajlarınızdan ve kendi düşüncelerimden çıkardıgım sonuç bu iş sporsuz olmayacak çünkü spor hem daha hızlı kilo vermemi sağlayacak hem de beni motive edecek. Birde kendime keskin yasaklar koymayacağım. Beni kilo aldıran azıcık yediğim bisküvi değil ki paket paket yediğim üstüste doymak nedir bilmeden yediğim abur cuburlar. O yüzden genelde sağlıklı olmak koşuluyla duruma göre ölçülü bir şekilde yiycem olan yiyeceklerden. Bugün mesela anneanneme gidicez herkes bir çeşit bişey yapıp getirecek bayağı bi çeşit olacak yani eski diyetisyenim böyle durumlarda 3 çeşit yiyebilirsin demişti ben de minnak minnak ucundan bakmayı düşünüyorum öğle yemeği yerine akşamda hafif tutarsam iyi olur değil mi?

bu hafta döneyim

3 aylık spor salonu üyelği de başlattım
gene 2 hafta diyetime uydum bu 3. hafta doğru yoldayım:)

spor salonunnun ilk haftaları diyete dikkat edememiştim bu sefer diyet+ spor güzel sonuçlar beni bekler

bu haftaki diyetim

sabah: 2 bardak limonlu ve elma sirkeli su

kahvaltı: 1 peynir+1 yumurta+1 wasa+ yeşillik+5-6 zeytin

ara: kahve

öğlen: 150 g. tavuk baget+1 kase yeşil mercimekli yoğurt+salata

ikindi:1 kivi+10 çiğ badem

akşam: 8 yk etli sebze yemeği+yarım kase yoğurt+2 yk yeşil mercimek+salata

....spor aynı haftanın 4 günü

bu hafta kendimi biraz sıkıp güzel yağ yakmak istiyorum

Bizim salonunda anahtari değişmiş o bahane oldu da kaç gündr gidemiom . Bugün gideyim abla dürt beni
oo üyeligin var ve gitmiyor musun?? Hemmen git , o akşam yedigin püskevitleri yerken acı çekeceksin, vicdan yapacaksin bak :))

valla sedasyon nedir ben de bilmiyorum gezom çocukların dişlerinde bir problem olmadı o kadar

İnşallah @obezzto m benim
kaçaaak nerdesin sen ?? Kilo almadan uğrasan şuraya ne var

hoşgeldin canım

Iyi günler kızlar yine 2 günlük menü vereyim
Pazar
Sabah
1 bardak ılık limonlu su
1 kızarmış yumurta 1 dilim beyaz peynir domates salatalık 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 fincan kahve
Öğlen
1 portakal
Ara
1 fincan kahve
Akşam
2 kaşık sulu patates 3 4 tane patates koftesi 2 kaşık yoğurt
2 litre su
Yarım saat yürüyüş

Pazartesi
Sabah
1 bardak ılık limonlu su
1 tavada yumurta 1 dilim beyaz peynir domates salatalık 2 kaşık peynir salatası 2 dilim tam tahilli ekmek
Ara
1 fincan kahve
Akşam
2 kaşık sebzeli pilav 3 dilim acılı ekmek
Ara
1 portakal 1 fincan kahve 1 cb çay
1.5 litre su
3 kat merdiven inip çıkma
Wydra

59 ü göremeden uçup gidecek 60 im.çünkü ben gene kaçamak yaptım . Hep bu misafir olayı yüzünden . Evde börek ve Revani hala var

Off zaten o misafirden sonra kalanlar insanı mahvediyor benim dolapta Bulgurlu dolma var Bulgurlu olmasına rağmen az sayıda yediğim için bitmiyor ve aklım onda kalıyor resmen valla benim de dünkü kilomdan eser yok dün akşam yemeğini fazla kaçırdım ve regl oldum sabah tartıda tam 500 gram fazla çıktım

bende spora para ayıramadığım için gidemiyorum yakınımda belediyenin var mı böyle bişeyi bilmiyorum kendi belirlediği saatlerde mi çağırıyolar spor için peki

Canım ya belmeklerde oluyor genelde, bizim burda aile yaşam merkezinde haftada üç gün birer saati hoca eşliğinde zumba pilates yapıyorlar sonraki saatler serbest bütün aletler var o kadar güzel ki ve sadece yıllık 110 tl ben çocuklardan gidemiyorum maalesef

ben ilk geldigimde gezoyu bir yerde aşçı olarak çalısıyo zannetmiştim.kadin 7/24 yemek yapıyo.valla yine de kilon çok iyi gezginim.çok gezmekten olabilir mi
Pazartesi etli mantı
Salı içli köfte içi hazırlama
Çarşamba içli köfte
Perşembe lahmacun içihazırlama
Cuma lahmacun

çok ucuzmuş bi araştıraım çok sağol bilgi içinnn

Çok güzelmiş güzel bir fırsat bizim burda aylık o fiyatlar

Anladım abla teşekkürler çok beğendim programı ama ben Bayadır bölgesel yaptığım için biraz hafif geldi 6 dakikada bitti bende 30 dakikaya tamamladım

Aynen canım bi araştır bakalım
Bende indirdim akşam yapicam tekrar tekrar yapmak lazım ozaman

Hiç canını sıkma canım öyleyse biraz daha aklı ermeye başlasın yaptırırsınız 5 yaşında uyumlu olabilir belki.. 1 yıl bile çok farkediyor çocuklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…