Şimdi anladım teşekkür ederim :)Uydurma büyük ihtimal takılma oraya
Benim yaptığımı da yapmayın sonra telden olursunuz mazallah
0 menü ve spor bildirmedi
1+0 menü bildirdi ama spor bildirmedi
1+100 menü bildirdi 100 puanlık spor yaptı
Canım ben de daha önce 25kg verdim sonra 10kg aldım yine verdim.bu sefer 6kg aldım ders çalışırken nasıl olsa verşrim dedim iki aydır bir verip 1 alıyorum ama pes etmedim.illaki gidecek o kilolar başka çarem yok ama 2 ayda ams 5 ayda@Wydra ve diğer arkadaşlar beni ne olur kendime getirinben böyle devam edersem tekrar 100 kilonun üstüne çıkıcam tam karar veriyorum herşey güzel gidiyor diyorum hop tek bi yanlış bişey yediğimde toptan ipleri salıveriyorum ya ben anlamıyorum zamanından 120 kilodan 80e düştüm çok da iradeliydim ama ne oldu bana bilmiyorum odaklanamıyorum nasıl kilo vereceğimi biliyorum beni neyin kilo aldırdıgını da biliyorum sebepler belli çözümler belli fakat bende bunları uygulayacak irade ve gayret yok lütfen arkadaşlar bana yardımcı olun motivasyon konusunda biliyorum sen istemedikten sonra biz sana nasıl yardımcı olucaz diyeceksiniz fakat bazen cümle insana bir anda kaybettiği motivasyonu geri getiriyor galiba yaparsın Zereno biz senin arkandayız demenizi bekliyorum yoksa durumum gittikçe içinden çıkılamaz bi hale girecek Allah korusun
İşte tam bende aynı durumdayım haklısın vermek zorundayız bazen panik oluyorumCanım ben de daha önce 25kg verdim sonra 10kg aldım yine verdim.bu sefer 6kg aldım ders çalışırken nasıl olsa verşrim dedim iki aydır bir verip 1 alıyorum ama pes etmedim.illaki gidecek o kilolar başka çarem yok ama 2 ayda ams 5 ayda
Dopumgünün kutlu olsun canım nice yıllaraArkadaşlar mesajlarınız için çok teşekkür ederim gerçekten. Kafamı toparladım hamdolsun (inş yarına kadar fik
Çok teşekkür ederim hep beraber inş
Yatağa alıyorum başlıkta dokunmatik bi ışık var onu açmayı öğrenmiş açınca zaten hobaaoo durumlar fenaa ışığı kapatın o zaman bence ağlarsa da yüz verme biraz
insan kıyamıyor tabi illa ama olsun
ya şimdiki çocuklar fena vallaYatağa alıyorum başlıkta dokunmatik bi ışık var onu açmayı öğrenmiş açınca zaten hobaabi değişik çocuk oldu ya pek bi sakindi kızım şimdi içinden azman çıktı
Çok fena çokya şimdiki çocuklar fena valla
Günaydın canımGünaydın kızlar
ohh süpersinvallaisporumu yaptım geldim kızlar.siz de durumlar nasıl??
gezegenfeza daha gelmemiş.uyuyo musun huhuu gezginim
yumurtanın yanındaki nedir?Kızlar pek kötü olmasa da gene de tam disiplinli degilim ya. Sabah tartildm 60.2.
Ben cumaya artik 59 gorMK istiyrm m şükür börek ler bitti . Sabah 10 da kahvaltmm böyleydi. Eki Görüntüle 2247904
Abla kaç gündür gidemiyorum spora . Bugün gitcm inşallah. Dün gene çok yor gundumisporumu yaptım geldim kızlar.siz de durumlar nasıl??
İşte börekyumurtanın yanındaki nedir?
salata öncesi bir kepçe de çorba yesen daha uzun süre tok kalırsın.bir de imkanın varsa salata üzerine ton veya tavuk atabilsen rahat dört saat acıkmazsınohh süpersinvalla
ben işyerindeyim sakin biraz ama öğleden sonra coşacak buralar
çok acıktım su an
ama öğlen salata söyledim onu yicem inşallah çok aç gezmem bugünn
Kızlar pek kötü olmasa da gene de tam disiplinli degilim ya. Sabah tartildm 60.2.
Ben cumaya artik 59 gorMK istiyrm m şükür börek ler bitti . Sabah 10 da kahvaltmm böyleydi. Eki Görüntüle 2247904
doğrudur hem iş hem iki çocukAbla kaç gündür gidemiyorum spora . Bugün gitcm inşallah. Dün gene çok yor gundum
abow görmeyeydi gözlerim onu! Diet grubuna börek fotosu atan kadın :)).tez kellesi vurulaİşte börekavcı böreği . Tarifini netten almistim içinde kıyma ve bulgur var .
Ben sezeryan sporu yapıyorumisporumu yaptım geldim kızlar.siz de durumlar nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?