Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım ben de daha önce 25kg verdim sonra 10kg aldım yine verdim.bu sefer 6kg aldım ders çalışırken nasıl olsa verşrim dedim iki aydır bir verip 1 alıyorum ama pes etmedim.illaki gidecek o kilolar başka çarem yok ama 2 ayda ams 5 ayda

İşte tam bende aynı durumdayım haklısın vermek zorundayız bazen panik oluyorum
hiç veremeyecek gibi hissediyorum ama dediğin gibi 5 ayda sürse daha da uzun sürse vericez inş

oo durumlar fenaa ışığı kapatın o zaman bence ağlarsa da yüz verme biraz

insan kıyamıyor tabi illa ama olsun
Yatağa alıyorum başlıkta dokunmatik bi ışık var onu açmayı öğrenmiş açınca zaten hobaa bi değişik çocuk oldu ya pek bi sakindi kızım şimdi içinden azman çıktı

ohh süpersinvalla

ben işyerindeyim sakin biraz ama öğleden sonra coşacak buralar

çok acıktım su an

ama öğlen salata söyledim onu yicem inşallah çok aç gezmem bugünn
salata öncesi bir kepçe de çorba yesen daha uzun süre tok kalırsın.bir de imkanın varsa salata üzerine ton veya tavuk atabilsen rahat dört saat acıkmazsın

Kızlar pek kötü olmasa da gene de tam disiplinli degilim ya. Sabah tartildm 60.2.
Ben cumaya artik 59 gorMK istiyrm m şükür börek ler bitti . Sabah 10 da kahvaltmm böyleydi. Eki Görüntüle 2247904
Abla kaç gündür gidemiyorum spora . Bugün gitcm inşallah. Dün gene çok yor gundum
doğrudur hem iş hem iki çocuk bakıcı işini ne yaptın?

İşte börek avcı böreği . Tarifini netten almistim içinde kıyma ve bulgur var .
abow görmeyeydi gözlerim onu! Diet grubuna börek fotosu atan kadın :)).tez kellesi vurula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…