- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
yorumu yaptığım an değiştirdim zatenHiç farketmedim biliyon mu? Profil fotonu da değişsen o zaman fark ederdim bak
çorba içiyorum su içiyorum ne bilim anlamadım ya aslında doktora gitmedim hiç bu konuda yıllardır çekmeme rağmen en kötüsü de bu..Benim diyetisyen çorba içersen kabızlık sorunu olmaz diyor
ayy kızlar kocisim aradı bugün yürüyerek eve geçelim dedi çook mutlu oldum hava güzel ya elele eve gitme fikri pek bi heyecanlandırdı beni sanki sevgiliymişiz gibi heycanlandımm
uzun zamandır böyle hissetmemiştim
ha bide spor olur tabi 40 dakika yürürüüümmm
Aynen pes etmeyin ben 10 yıldır ilk kez bu kadar zayıfım
Çok teşekkür ederimZereno geçmiş ama doğum günğn kutlu olsun canım ❤
hobi olarak sezeryan yapıyorumBen sezeryan sporu yapıyorum ☺ Akşam eve gidince diğerinden yaparım
hamur işi düşünüyorum gezginim.bir fikir versene malum sen bu konuda tecrübelisinNe tür düşünüyorsun
ohh afiyet olsun.benim de yarın ki öğle menüm büyük ihtimalton balıklı yedim valla çok güzel doydum çok mutluyuuum
ahh yanımda olsan da bana da yapsan n'olurduUyurmuyum, yatmadan en son 1 bardak maydanoz suyu içmiştim, sabah 7 de kalkmasam yatağı ıslayacaktım
Ilk kahvaltımı yapıp camiiye gittim, bugün içli köfte yapılıyor
oo çok iyi.çocuklar sevdiyse bu iş tamamdır.çocuklar bizim hissetmediklerimizi hissediyor emin olKüçük diye ekmek yemiom Die . Belkim şey olur Die . .. bakıcı yeni birini buldum . Simdi o evde bakalım iyi biri bebeklerde sevdi gbi
dietine muhakkak zeytinyağ ekle.salata üzerine dök yumurta üzerine dök.sonra bana dua etkızlar ya ben tuvalete zor çıkıyorum su içtikçe küçük için tuvaleteyim surekli ama afedersiniz büyük tuvaletime yok her gün imkansız genelde 3 günde 1 çıkıyorum ve bu bende kilo vermemi zorlaştırıyor gibi geliyor yiyorum yiyorum içerde
bi çözemedim şu işi hep müdahele ile de zor oluyor
şimdi misafirim de var acı çehre yiyordum bazen içimi boşaltıyo resmen ama uzun zamandır yapmadım onu yapsam ama sesten yatamazlarrr
ay ne bilim ya yazmak istedim canım sıkıldı da
Aynen öyle dedim gezegenfeza mantısını spordan sayar da ben sezeryanlarımı spordan saymaz mıyımMantı spor sayılırda sezeryan sayılmazmı diyon yani
Kuzum neredesin sen özel falan mi kadın doğum deyince ilgi alanıma giriyo bi hasta olaraktanAynen öyle dedim gezegenfeza mantısını spordan sayar da ben sezeryanlarımı spordan saymaz mıyım
Ay canım, canıniçli köftemi istedi, yazın sivasa gel hem yapalım hem yiyelimhobi olarak sezeryan yapıyorum
hamur işi düşünüyorum gezginim.bir fikir versene malum sen bu konuda tecrübelisin
ohh afiyet olsun.benim de yarın ki öğle menüm büyük ihtimal
ahh yanımda olsan da bana da yapsan n'olurduben yapmasını bilmiyorum ama yemeye gelince çok güzel yerim
oo çok iyi.çocuklar sevdiyse bu iş tamamdır.çocuklar bizim hissetmediklerimizi hissediyor emin ol
dietine muhakkak zeytinyağ ekle.salata üzerine dök yumurta üzerine dök.sonra bana dua et
sivas a davet eden çok da bu obez nasıl gelir bilemenAy canım, canıniçli köftemi istedi, yazın sivasa gel hem yapalım hem yiyelim
Beklerimsivas a davet eden çok da bu obez nasıl gelir bilemendünya küçük gezom belli olmaz , belki yolum düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?