- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Sezaryen sporu da nedirBen sezeryan sporu yapıyorum ☺ Akşam eve gidince diğerinden yaparım
Ne tür düşünüyorsunahh benim de fikre ihtiyacım var aslındadaha ne yapacağıma karar veremedim
8 kg mantıyı görünce önce gözlerim açıldısonra egzersiz olduğunu anladım
ton balıklı yedim valla çok güzel doydum çok mutluyuuumsalata öncesi bir kepçe de çorba yesen daha uzun süre tok kalırsın.bir de imkanın varsa salata üzerine ton veya tavuk atabilsen rahat dört saat acıkmazsın
Uyurmuyum, yatmadan en son 1 bardak maydanoz suyu içmiştim, sabah 7 de kalkmasam yatağı ıslayacaktımisporumu yaptım geldim kızlar.siz de durumlar nasıl??
gezegenfeza daha gelmemiş.uyuyo musun huhuu gezginim
Küçük diye ekmek yemiom Die . Belkim şey olur Die . .. bakıcı yeni birini buldum . Simdi o evde bakalım iyi biri bebeklerde sevdi gbidoğrudur hem iş hem iki çocukbakıcı işini ne yaptın?
abow görmeyeydi gözlerim onu! Diet grubuna börek fotosu atan kadın :)).tez kellesi vurula
Kendisi Dr doğum sanırım :)Sezaryen sporu da nedir
İşte tam bende aynı durumdayım haklısın vermek zorundayız bazen panik oluyorum
hiç veremeyecek gibi hissediyorum ama dediğin gibi 5 ayda sürse daha da uzun sürse vericez inş
Bem de sezeryanla doğum yaptım da ona özel bi spor şekli mi var diye sordum.Kendisi Dr doğum sanırım :)
Yok canım nerdee.keşke olsa da yapsak kurtulsak o kilolardanBem de sezeryanla doğum yaptım da ona özel bi spor şekli mi var diye sordum.
çok güldümSezeryan yapıyorum
Mantı spor sayılırda sezeryan sayılmazmı diyon yaniSezeryan yapıyorum
kızlar ya ben tuvalete zor çıkıyorum su içtikçe küçük için tuvaleteyim surekli ama afedersiniz büyük tuvaletime yok her gün imkansız genelde 3 günde 1 çıkıyorum ve bu bende kilo vermemi zorlaştırıyor gibi geliyor yiyorum yiyorum içerde
bi çözemedim şu işi hep müdahele ile de zor oluyor
şimdi misafirim de var acı çehre yiyordum bazen içimi boşaltıyo resmen ama uzun zamandır yapmadım onu yapsam ama sesten yatamazlarrr
ay ne bilim ya yazmak istedim canım sıkıldı da
lifli şeyler yiyorum ama ben kendimi bildim bileli sorunum var bu konuda yaWc büyük problem ya çıkartacak şeyler yemek lazım
Benim diyetisyen çorba içersen kabızlık sorunu olmaz diyorkızlar ya ben tuvalete zor çıkıyorum su içtikçe küçük için tuvaleteyim surekli ama afedersiniz büyük tuvaletime yok her gün imkansız genelde 3 günde 1 çıkıyorum ve bu bende kilo vermemi zorlaştırıyor gibi geliyor yiyorum yiyorum içerde
bi çözemedim şu işi hep müdahele ile de zor oluyor
şimdi misafirim de var acı çehre yiyordum bazen içimi boşaltıyo resmen ama uzun zamandır yapmadım onu yapsam ama sesten yatamazlarrr
ay ne bilim ya yazmak istedim canım sıkıldı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?