Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynı dırum benim iş çıkışı eve gelmemle başlıyor.kuruyemişi çok seviyorum eşim ondan veremiyorsun diyor

Kızlar chia tohumu aldım kullanan arkadaşlar bana chialı tarifler verir misiniz ?

Ara öğün olarak istiyorum genel olarak olur mu ara öğüne bu arkadaş ?
Ben şuan chialı sütlü yulaf lapası yiyorum kahvaltıda.geceden 3 kaşık yulaf ezmesine göz kararı süt ekleyip dolaba koyuyorum sabah tarçınla pişiriyorum.içibe 1 yk chia ve dilediğin meyve/kurumeyve vs koyabilirsin. Yoğurtla da chiayı tüketebilirsin

Yok devletteyim.adanada.ama sıkıntın olursa mesaj olarak sorabilirsin canım .
Neler neler yaşadim kuzum ya ben tüp bebek hastasiyim 3 denemem var 3 ü de tuttu 3 de düştü sonuncuda kürtaj oldum bu seferde rahimde büyük bi pihti kalmiş dr becerememiş sanirim başka doktora olmuştum şimdide rahmimin içi çok karışıkmış 2 aydır adetlede atamıyorum bu ayda hala aynıysa dr tekrar kürtaja alacakmış içimi temizlemek için hamilelik değerimde en son 5 e düştü 2 aylıktı yavrum

Wydra canımm ben ptesi salıyı bidirmiştimm

Allah şifa versin inşallah kolayca temizlenip sağlığına kavuşur hamile kalırsınn tıp çok ilerledi ümidini inancını kaybetme Allah yardımcınız olsun

Süpersin canım ama evet ödem oluyor regl iken

Kızlar size acil bişey sorcam benim kızı sabah sandalyesine oturttum kahvaltı tabağını da masaya koydum o ara mutfağa gittim baya da uzak koymuştum ama masanın üzerindeki örtüyü çekmiş üzerindeki tabaktan da bi küçük. Zeytin atmış ağzına geldiğimde yutmaya çalışıyodu yuttu da ama çekirdekli bişey olur mu ya

Çocuklar bu dönemde zor oluyorlar
yabancı cisimde yutsa kakasindan çıkması beklenir ki bu zeytin sanırım problem olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…