Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bence problem olmaz ama yine de bir araştır

Allah şifa versin. Bir gün tutanacak insallah bebeğin, pes etme

Küçücüktü ya dikkatsiz de değilim böyle olunca kendimi sorguluyorum
kendine haksızlık ediyorsun bence.senin bilerek yaptığın bir şey olsa tamam kendini sorgula ama senin elinde olan bir sey değilmiş.hiçbirimiz mükemmel değiliz.bir dahakine daha dikkatli olursun.tecrübe böyle kazanılıyor işte..

Yutabilmiş olması en azından iyi diyorum ya nefes borusuna kaçsaydı

geçmiş olsun canım sıkma canını kakasından çıkar diye biliyorum

ne yaparsak yapalım olacağı varsa oluyor sanırım

benim oğlan tam 1 yaşına gireceği hafta merdivenden düşmüştük ve ayağı kırılmıştı düşün hala kendimi suçlarım kucağımda düzgün tutamadım diye.. ama oldu işte napalım..

Çok geçmiş olsun canım.sık kürtaj önerilen birşey değil.yani pıhtı için demek istiyorum.öncelik ilaçla atılmaya çalışılır rahim içi işlemler yapışıklığa neden olabilir.ama dr gerekli gördüyse tabi ki yapmak gerekir.umarım güzel haberlerini en kısa sürede alırız

Off çok kötü olmuş ya

Allah korusun bundan sonra daha dikkatli olursun ama gayet güzel yutmuş. Çok da panikleme
Dün gece 12 de yattı ağlaya ağlaya uyutamadım bi türlü. Sabah da çok erken kalktı.. Bi de bu olunca.. Ağğrısı sancısı olur mu ki acaba

Ben bir dönem hususi yutuyordum canım bisey olmaz merak etme

Günaydın hatunlar,
Her ne kadar ben çoook erken kalksamda anca kk ya girebildim.

Küçük çocuğu olanlar, biliyorum hiçbirimiz çocukların kılına zarar gelsin istemeyiz. Çocuk büyütmek büyük sorumluluk istiyor. Seneler önce burda geçen bir olay aklıma geldi, bahsetmek istiyorum.
Aileyi şahsen tanımıyorum, tanıyan arkadaşlar var. Yaz ayında, banyoda duşun içine bir karış kadar zaten, şu doldurup çocuklarını oynatiyorlarmis, annesi bir ara çocuğa süt hazırlamaya mutfağa gidiyor, geliyor ki çocuk 1 karış suda boğulmuş. Çok çok dikkat edin nolur, hemen gidip gelecem desenizde yalnız bırakmayın

Dün gece 12 de yattı ağlaya ağlaya uyutamadım bi türlü. Sabah da çok erken kalktı.. Bi de bu olunca.. Ağğrısı sancısı olur mu ki acaba
olmaz canım bence zeytin çekirdeğini yetişkinlerde yutmayı öneriyorlar bazı yazılarda ve sanırım müslümanlıktada böyle bir konu var

küçük olması endişe verici sadece ama ben sıkıntı olmayacağı düşüncesindeyim

off çok üzüldüm bunaa
geçenlerdede annesinin temizlik yaptığı kovadaki suya düşüp ölen 1 yaşnda bebek vardı haberlerde okudum

kadın yarım saat başka yerde oyalanmış bi gelmiş ki bebek ölmüş kaç gündür bunu unutamamıştım bide bunu okudum çok kötü oldum

Allah korusun meleklerimizi..

Yaaa maşallah hele de son kilolar çok zordur vermek tebrik ederim süpermiş bence 36da olursun sen :)

Dünkü menüm

KAHVALTI
Çeyrek tırnaklı pide
6 kaşık lor kavurması

ARA
1 muz

ÖĞLE(misafirlikte)
1 kurabiye
1 kurabiye büyüklüğünde tahinli çörek
Kibrit kutusunsan küçük börek parçası

AKŞAM
6 kaşık bulgur pilavı
1 tabak taze fasulye

ARA
5 çilek
3 ince dilim peynir

Wydra

Ay canım çok üzücü Rabbim evlatlarimizi ve tüm yavruları korusun

Amin canım, insan gerçekten inanamıyor

Ay inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…