bence problem olmaz ama yine de bir araştırKızlar size acil bişey sorcam benim kızı sabah sandalyesine oturttum kahvaltı tabağını da masaya koydum o ara mutfağa gittim baya da uzak koymuştum ama masanın üzerindeki örtüyü çekmiş üzerindeki tabaktan da bi küçük. Zeytin atmış ağzına geldiğimde yutmaya çalışıyodu yuttu da ama çekirdekli bişey olur mu ya
Allah şifa versin. Bir gün tutanacak insallah bebeğin, pes etmeNeler neler yaşadim kuzum ya ben tüp bebek hastasiyim 3 denemem var 3 ü de tuttu 3 de düştü sonuncuda kürtaj oldum bu seferde rahimde büyük bi pihti kalmiş dr becerememiş sanirim başka doktora olmuştum şimdide rahmimin içi çok karışıkmış 2 aydır adetlede atamıyorum bu ayda hala aynıysa dr tekrar kürtaja alacakmış içimi temizlemek için hamilelik değerimde en son 5 e düştü 2 aylıktı yavrum
kendine haksızlık ediyorsun bence.senin bilerek yaptığın bir şey olsa tamam kendini sorgula ama senin elinde olan bir sey değilmiş.hiçbirimiz mükemmel değiliz.bir dahakine daha dikkatli olursun.tecrübe böyle kazanılıyor işte..Küçücüktü yadikkatsiz de değilim böyle olunca kendimi sorguluyorum
Yutabilmiş olması en azından iyi diyorum ya nefes borusuna kaçsaydıkendine haksızlık ediyorsun bence.senin bilerek yaptığın bir şey olsa tamam kendini sorgula ama senin elinde olan bir sey değilmiş.hiçbirimiz mükemmel değiliz.bir dahakine daha dikkatli olursun.tecrübe böyle kazanılıyor işte..
geçmiş olsun canım sıkma canını kakasından çıkar diye biliyorumKızlar size acil bişey sorcam benim kızı sabah sandalyesine oturttum kahvaltı tabağını da masaya koydum o ara mutfağa gittim baya da uzak koymuştum ama masanın üzerindeki örtüyü çekmiş üzerindeki tabaktan da bi küçük. Zeytin atmış ağzına geldiğimde yutmaya çalışıyodu yuttu da ama çekirdekli bişey olur mu ya
Allah korusunYutabilmiş olması en azından iyi diyorum ya nefes borusuna kaçsaydı
Çok geçmiş olsun canım.sık kürtaj önerilen birşey değil.yani pıhtı için demek istiyorum.öncelik ilaçla atılmaya çalışılır rahim içi işlemler yapışıklığa neden olabilir.ama dr gerekli gördüyse tabi ki yapmak gerekir.umarım güzel haberlerini en kısa sürede alırızNeler neler yaşadim kuzum ya ben tüp bebek hastasiyim 3 denemem var 3 ü de tuttu 3 de düştü sonuncuda kürtaj oldum bu seferde rahimde büyük bi pihti kalmiş dr becerememiş sanirim başka doktora olmuştum şimdide rahmimin içi çok karışıkmış 2 aydır adetlede atamıyorum bu ayda hala aynıysa dr tekrar kürtaja alacakmış içimi temizlemek için hamilelik değerimde en son 5 e düştü 2 aylıktı yavrum
Off çok kötü olmuş yageçmiş olsun canım sıkma canını kakasından çıkar diye biliyorum
ne yaparsak yapalım olacağı varsa oluyor sanırım
benim oğlan tam 1 yaşına gireceği hafta merdivenden düşmüştük ve ayağı kırılmıştı düşün hala kendimi suçlarım kucağımda düzgün tutamadım diye.. ama oldu işte napalım..
Allah korusunYutabilmiş olması en azından iyi diyorum ya nefes borusuna kaçsaydı
Dün gece 12 de yattı ağlaya ağlaya uyutamadım bi türlü. Sabah da çok erken kalktı.. Bi de bu olunca.. Ağğrısı sancısı olur mu ki acabaAllah korusunbundan sonra daha dikkatli olursun ama gayet güzel yutmuş. Çok da panikleme
Ben bir dönem hususi yutuyordum canım bisey olmaz merak etmeKızlar size acil bişey sorcam benim kızı sabah sandalyesine oturttum kahvaltı tabağını da masaya koydum o ara mutfağa gittim baya da uzak koymuştum ama masanın üzerindeki örtüyü çekmiş üzerindeki tabaktan da bi küçük. Zeytin atmış ağzına geldiğimde yutmaya çalışıyodu yuttu da ama çekirdekli bişey olur mu ya
Sonuçta gıda aslında sindiremese bile de çok küçüktü..Ben bir dönem hususi yutuyordum canım bisey olmaz merak etme
olmaz canım bence zeytin çekirdeğini yetişkinlerde yutmayı öneriyorlar bazı yazılarda ve sanırım müslümanlıktada böyle bir konu varDün gece 12 de yattı ağlaya ağlaya uyutamadım bi türlü. Sabah da çok erken kalktı.. Bi de bu olunca.. Ağğrısı sancısı olur mu ki acaba
off çok üzüldüm bunaaGünaydın hatunlar,
Her ne kadar ben çoook erken kalksamda anca kk ya girebildim.
Küçük çocuğu olanlar, biliyorum hiçbirimiz çocukların kılına zarar gelsin istemeyiz. Çocuk büyütmek büyük sorumluluk istiyor. Seneler önce burda geçen bir olay aklıma geldi, bahsetmek istiyorum.
Aileyi şahsen tanımıyorum, tanıyan arkadaşlar var. Yaz ayında, banyoda duşun içine bir karış kadar zaten, şu doldurup çocuklarını oynatiyorlarmis, annesi bir ara çocuğa süt hazırlamaya mutfağa gidiyor, geliyor ki çocuk 1 karış suda boğulmuş. Çok çok dikkat edin nolur, hemen gidip gelecem desenizde yalnız bırakmayın
Yaaa maşallah hele de son kilolar çok zordur vermek tebrik ederim süpermiş bence 36da olursun sen :)Aynen pes etme eylülde bana deseydin ki 57 kilo olacan gülerdim yani istiyordum 60ı düşmek ama 10 yıldır 60 üstüyüm kolay düşemem diye düşünüyordum. Şimdi ise 51 52 falan olsam mı diye düşünüyorum. 42 beden giyerken 38e düştüm. 36 olayım mı düşüncesi belirmeye başladı şimdi zihnimde
Ay canım çok üzücü Rabbim evlatlarimizi ve tüm yavruları korusunGünaydın hatunlar,
Her ne kadar ben çoook erken kalksamda anca kk ya girebildim.
Küçük çocuğu olanlar, biliyorum hiçbirimiz çocukların kılına zarar gelsin istemeyiz. Çocuk büyütmek büyük sorumluluk istiyor. Seneler önce burda geçen bir olay aklıma geldi, bahsetmek istiyorum.
Aileyi şahsen tanımıyorum, tanıyan arkadaşlar var. Yaz ayında, banyoda duşun içine bir karış kadar zaten, şu doldurup çocuklarını oynatiyorlarmis, annesi bir ara çocuğa süt hazırlamaya mutfağa gidiyor, geliyor ki çocuk 1 karış suda boğulmuş. Çok çok dikkat edin nolur, hemen gidip gelecem desenizde yalnız bırakmayın
Amin canım, insan gerçekten inanamıyoroff çok üzüldüm bunaa
geçenlerdede annesinin temizlik yaptığı kovadaki suya düşüp ölen 1 yaşnda bebek vardı haberlerde okudum
kadın yarım saat başka yerde oyalanmış bi gelmiş ki bebek ölmüş kaç gündür bunu unutamamıştım bide bunu okudum çok kötü oldum
Allah korusun meleklerimizi..
Ay inşallah yaolmaz canım bence zeytin çekirdeğini yetişkinlerde yutmayı öneriyorlar bazı yazılarda ve sanırım müslümanlıktada böyle bir konu var
küçük olması endişe verici sadece ama ben sıkıntı olmayacağı düşüncesindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?