- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
ALLAH'IN izniyle bende o günü bekliyorum kuzumAllah şifa versin. Bir gün tutanacak insallah bebeğin, pes etme
INŞAALLAH kuzum bende istemiyorum tekrar bi işleme girmek 3 kürtaj oldum 2 histeroskopi oldum biri ofis olanı biride cerrahi olanıydı yumurta toplatmasi ayrı transferi ayrı çok yıprandımÇok geçmiş olsun canım.sık kürtaj önerilen birşey değil.yani pıhtı için demek istiyorum.öncelik ilaçla atılmaya çalışılır rahim içi işlemler yapışıklığa neden olabilir.ama dr gerekli gördüyse tabi ki yapmak gerekir.umarım güzel haberlerini en kısa sürede alırız
çok stresliyim geçenki gibi artılanmak istemiyorummmmmm
Kızlar size acil bişey sorcam benim kızı sabah sandalyesine oturttum kahvaltı tabağını da masaya koydum o ara mutfağa gittim baya da uzak koymuştum ama masanın üzerindeki örtüyü çekmiş üzerindeki tabaktan da bi küçük. Zeytin atmış ağzına geldiğimde yutmaya çalışıyodu yuttu da ama çekirdekli bişey olur mu ya
kızlar havalar çok güzel insanın yeme isteği artıyor sanki
Wydra canımm ben ptesi salıyı bidirmiştimm
ne yicen ne yicenStres yapma yahu yediğine içtiğine dikkat et yeter
Bişey olmaz kakasından çıkar
Şimdi ders çalıştım öldüm açlıktan
Edemiom ablam yaÇok teşekkürler canım sende o bir kaç kilonu halledersin
ne yicen ne yicen
süper :)1 kase yoğurt
Abla demé ya. Kardsim abla çay koy kek yap gelioz deyince yaptım . Yapınca yiyom ben işte . Az şekerli Die. 2 dilim huplettim. Özür
Balık al fırında pişir ye en güzelinen temiziBugün halaâ dersteyim. 4 buçuk tà eve gitcem ne hazrlicam yarın tartı günü. Güya erken yicektim. Bügun spora gitcem söz veriom sevgili takimim
Zaten pişman etti beni mideme oturdukızlarrr tartı öncesi durun yapmayın çıldırmayın yarın bunların acısı çıkar bakın demedi demeyinnnnnn
bulgur da karbonhidrat ve diyette dikkatli tüketilmesi gerekiyor. mercimekte akşam yenince ertesi güne şişkinlik yapar. bence sen 4-5 kaşık semizotu ye mis gibi kafan rahat olsunArkadaşlar akşama yoğurtlu bulgur köftesi semizotu yemeği mercimek çorbası var. Şimdi ben köfteden yemeyim mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?