kolay gelsin ve afiyet olsunİyi akşamlar kızlar.şuan nöbetteyim bu yüzden spor yapamadım
Sabah: sütlü chialı,yabanmersinli yulaf lapası
Öğle: yağsız kuşbaşı,salata, ayran,yufka ekmek
Ara:1 portakal,1 kuruincir
Akşam:yoğurt
2lt su.çok acıkırsam haşl yumurta verdiler kahvaltı için onu yerim
Kalorileri bunların toplam 1000 bile değil yine de yemeyim mibulgur da karbonhidrat ve diyette dikkatli tüketilmesi gerekiyor. mercimekte akşam yenince ertesi güne şişkinlik yapar. bence sen 4-5 kaşık semizotu ye mis gibi kafan rahat olsun
suyunu iç sporunu yap
yarın hafif olalım tartıda
bizim evdede kuru fasulye pilav cacık var bende sadece cacık yemeyi planlıyorum.
inşallah bu hafta artı çıkmam pazartesi malum artıdaydım
valla o kısmını bilmem ama akşamı ne kadar hafif geçirirsen yarın sabah o kadar hafif çıkarsın ve tartı günü bunu düşünnnKalorileri bunların toplam 1000 bile değil yine de yemeyim mitoplam günün kalorisi
Bulgur su tutar canım, hakkını ayır yarın yeKalorileri bunların toplam 1000 bile değil yine de yemeyim mitoplam günün kalorisi
zannetmem ya. Neden yapsın ki?Dün gece 12 de yattı ağlaya ağlaya uyutamadım bi türlü. Sabah da çok erken kalktı.. Bi de bu olunca.. Ağğrısı sancısı olur mu ki acaba
evet, karatay da diyorduBen bir dönem hususi yutuyordum canım bisey olmaz merak etme
aman allahımGünaydın hatunlar,
Her ne kadar ben çoook erken kalksamda anca kk ya girebildim.
Küçük çocuğu olanlar, biliyorum hiçbirimiz çocukların kılına zarar gelsin istemeyiz. Çocuk büyütmek büyük sorumluluk istiyor. Seneler önce burda geçen bir olay aklıma geldi, bahsetmek istiyorum.
Aileyi şahsen tanımıyorum, tanıyan arkadaşlar var. Yaz ayında, banyoda duşun içine bir karış kadar zaten, şu doldurup çocuklarını oynatiyorlarmis, annesi bir ara çocuğa süt hazırlamaya mutfağa gidiyor, geliyor ki çocuk 1 karış suda boğulmuş. Çok çok dikkat edin nolur, hemen gidip gelecem desenizde yalnız bırakmayın
burada hava bozukkızlar havalar çok güzel insanın yeme isteği artıyor sanki
Bol su iç, yeşil çay iç, birazda hereket et bariYedim ya
2 buçuk saat yürüdüm yahuBol su iç, yeşil çay iç, birazda hereket et bari
Burda resmen bahar havası vardı, hiçbişey yapmadımzannetmem ya. Neden yapsın ki?
evet, karatay da diyordu
aman allahımyazık ne üzücü bir durum
burada hava bozukhava bozuk olunca bende daha fazla yeme isteği oluyor.hava iyi olunca temizliğe vuruyorum kendimi vakit kolay geçiyor
Banane birazda hopla zıpla2 buçuk saat yürüdüm yahu
Geçmiş olsunHala hastayım atlatamadım
İp atlayım bari :)Banane birazda hopla zıpla
Teşekkür ederim canımkolay gelsin ve afiyet olsun
Sağol canımGeçmiş olsun
Geçmiş olsun canımHala hastayım atlatamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?