Kızlar çok teşekkür ederim hepinize, hoş buldum.
Zereno hatırlamaz olur muyum
Seni tekrar gördüğüme, tekrar aynı takımda olmamıza çok sevindim.
Evet kucağıma aldım da büyüyor bile, sen nasılsın görüşmeyeli?
İlk güne göre gayet iyi canım afiyet olsun :)Menü bildirimi yapmaya çalışayım. Bugün haftasonu olduğu için çok düzensizdi saatler
Sabah
Börek
Omlet
Öğle
Fırında kaşarlı mantar
Akşam (normelde öğlen kapatırız diye düşünmüştük yeme içmeyi ama midemiz kazındı.)
Omlet
Domates salatalık söğüş
Ara
Sade Türk kahvesi
Bitter çikolata
Yeşil çay
İçtiğim su miktarını hesaplayamadım.
2500 adım yürüyüşüm var (1.76km)
Yarından itibaren daha da dikkat ederim.
Ayy biz diyet yaparken millete de bi iştah geliyor sanki :)Sağol canım benim teşekkür ederimbugün kaçamak yok diye söz verdim kendime yoksa önümde neler neler yedi insanlar
Afiyet olsun kendini çok güzel sınırlamışsınİyi akşamlar bugünkü menü
Sabah iki tane kayısı
Öğlen yumurta, ekmek, zeytin, krem peynir (okuldan dolayı kahvaltı öğlene denk geldi)
Akşam bir tane börek, çay
Ara bir bardak süt, bir tanecik bisküvi
Spor 4000 adım, 50 dakika pilates
Su bir buçuk litre
Çok güzelmiş menü afiyet olsun :)İyi akşamlar kızlar
Sabah : lor peynirli omlet
Yarım has.yumurta
Kapyabiber közlenmiş
Roka
Akşam :
Yumurtalı ıspanak kavurması
Brokoli havuç yoğurtlu salata
Su 1 lt spor yok
Afiyet olsun tam diyet olmuşBen geldimmmWydra kuzum ben isim değişikliği yaptım eskiden ssy8491 di
Hem dünün hem bugünün menüsünü vereyim
Cuma günü oruçluydum
Sahurda
Yumurta peynir domates salatalık zeytin
Iftarda
1 kase çorba
Patates salatası
Ayriyetten yeşillik salatasida yedim
Su 1.5 lt
Spor 88 dk tempolu yürüyüş
Bugünün menüsü
Sabah
2 adet paçanga böreği
Domates
Salatalık
Öğlen
Yoğurtlu müsli
Akşamda
1 kase çorba
Salata
Su 2ltyi bulmuştur
Spor bugünde 104 dk yürümüşüm 7 km yol yapiyo
Bide sayılırsa 2 saatlik bir ütü maratonum var
Wydra kuzum 2 günlük menü
Günaydınnnnnngünaydın 10.takım
herkese mutlu keyifli pazarlar..
çok geçmiş olsun canım.Kızlar az önce çok kötü bi olay atlattık çok korktuk hala kendime gelemedim annemlerdeydik eve gitmek için çıktık arabaya bindik kızım birden öksürmeye başladı arka koltuktaydı baktık nefes alamıyor eşim kaptığı gibi çıkardı arabadan bende koştum hemen eşim kucakladı midesine falan bastırıyor ne yuttuysa çıksın diye ama nafile ben bi anda parmağımı soktum boğazına kocaman şeker takılmış can havliyle çıkardım çocuğum kendine geldi o kadar korktum ki bacaklarımın dermanı kesildi Cadı kızım kapıdan çıkarken çekmecede şeker bulup açmış arabaya binince de kaçırmış boğazına Allahım kimseyi evladıyla sınamasın yemin ederim kendime gelemiyorum
Yoğurt diyeti mi yapıyosnn aa ben de istiyodum ya nasıl yapıyosnWydra dünkü menüm
Sabah
7 hurma, 1 kase yoğurt
Ara
1 hurma
Akşam
3 hurma, bikaç kaşık yoğurt
Ara
Birkaç kaşık yoğurt
Su 3lt
Spor yok
Yarın artı 500 çıkarım kesinYarın tartı var millet unutmayın
Sporla telafi et o zaman ve bol bol su içYarın artı 500 çıkarım kesino waffle ı yemeyecektim
Çok çok geçmiş olsun.Kızlar az önce çok kötü bi olay atlattık çok korktuk hala kendime gelemedim annemlerdeydik eve gitmek için çıktık arabaya bindik kızım birden öksürmeye başladı arka koltuktaydı baktık nefes alamıyor eşim kaptığı gibi çıkardı arabadan bende koştum hemen eşim kucakladı midesine falan bastırıyor ne yuttuysa çıksın diye ama nafile ben bi anda parmağımı soktum boğazına kocaman şeker takılmış can havliyle çıkardım çocuğum kendine geldi o kadar korktum ki bacaklarımın dermanı kesildi Cadı kızım kapıdan çıkarken çekmecede şeker bulup açmış arabaya binince de kaçırmış boğazına Allahım kimseyi evladıyla sınamasın yemin ederim kendime gelemiyorum
Sabah, öğle, akşam 7 şer tane hurmayı yoğurda katip yemem lazımdı. Ben sabahı yaptım, açlık hissettiğim zaman 1 hurma yedim bastırdım. Akşam kızıma gittim, ordaki yemekler bana uygun deyildi, yanıma 3 tane hurma almıştım onları yedimYoğurt diyeti mi yapıyosnn aa ben de istiyodum ya nasıl yapıyosn
Kaç gün yapıyosn bunuSabah, öğle, akşam 7 şer tane hurmayı yoğurda katip yemem lazımdı. Ben sabahı yaptım, açlık hissettiğim zaman 1 hurma yedim bastırdım. Akşam kızıma gittim, ordaki yemekler bana uygun deyildi, yanıma 3 tane hurma almıştım onları yedim
70 kilonun altına düşene kadar yapacamKaç gün yapıyosn bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?